Şimdi Ara

Playstation Cafe Fikirleriniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler, başlıktada belirttiğim gibi arkadaşımla beraber playstation cafe açmayı düşünüyoruz, niyetimiz PS4 ile başlamak, 10 makina ve 106 ekran led koymak, tasarım olarakta eklediğim resim tabiki üstünde değişiklik yapıcağız, otomatik kapılı, daha elit bir mekan yapmak.
    Fikirlerinizi alabilirmiyim ?
     Playstation Cafe Fikirleriniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil27 -- 17 Şubat 2013; 16:13:52 >

• PS4 çıktı mı ya?
  • bizim burada o gösterdiğin kadar elit bi yeri bulmak bile zor :) Bi de tavsiye istersen eğer bir köşesi böyle resmi gibi olsun bir köşesine de puf koltuklar koy. Millet hangisinde isterse orada oynasın. Ve kesinlikle ayağı uzatmalık bir yer koy :) Sonra kapalı ve ses geçirmez bir iki oda yap. Bunlara guitar hero oyunu koy. Projeksiyon ve ses sistemi olsun. Ya da 1 ine guitar hero 1 ine move filan da koyabilirsin orası sana kalmış.
  • Gaziantep güzel memlekettir böyle bir mekanda yok, genelde hep karanlık standart ps3 cafesi Dediğim gibi resimde değişiklik olacak o koltukları koymayacağım sehpası falan olacak.Guitar Hero ve GT5 için logitech G27 yi talebe göre ekleyeceğim, PS4'ü bekliycem illaki çıkacak.
  • gaziantepteyim üniversite çevresi dışında yapmayı düşünüyorsan paranı çıkaramazsın çünkü adamlar en yakın tanıdığı cafeye gidiyor o seçiciliği üniversite öğrencileri yapar diye düşünüyorum

not klimalı olmazsa yapma bile adam gibi soğutamadıktan sonra yazın iş yapmaz
  • 1- mekanın nerede olacağı çok önemli yoksa kapatırsınız kısa süre sonra.
    2-diğer cafelerden bi farkınız olmalı ki sizin mekana gelmek istesin herkes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence sankopark tarafı uygun 3-4 okul var üniversite ögrencileri oralarda takılıyo birazda ucuz yaparsanız para para demezsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Playstation 3 Oyun Önerileri ?
    10 yıl önce açıldı
    PlayStation Cafe Kontrol Sistemi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel kardeşim ucuza adam gibi çalışan bir Guitar Hero seti koyabilir misin

Otomatik kapıyı boşver. 2-3 tane büyük koltuk al 4 kişi gelenler için. Güven bana. Mısır makinesi al. Üniversite'de 2 PS cafe var genel kesim uzaktakini tercih ediyor. Çünkü o adamlar her oturana mısır + kola veriyolar ücretsiz olarak (plastik bardak ve çukur tabak olmak üzere). Klima çok önemli, Antep gibi bi yerde klimasız iş zor yaz vakti. Ekranları 106 ekran seçmen isabet olmuş. Gerçekten değer. Şahsen benim çevremde Guitar Hero'ya giden adam çok ama sadece İbrahimli tarafında bi yer biliyoruz. Kırkayak'ta var galiba ama sevmiyorum ben o tarafları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 16 Şubat 2013; 13:06:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

Güzel kardeşim ucuza adam gibi çalışan bir Guitar Hero seti koyabilir misin

Otomatik kapıyı boşver. 2-3 tane büyük koltuk al 4 kişi gelenler için. Güven bana. Mısır makinesi al. Üniversite'de 2 PS cafe var genel kesim uzaktakini tercih ediyor. Çünkü o adamlar her oturana mısır + kola veriyolar ücretsiz olarak (plastik bardak ve çukur tabak olmak üzere). Klima çok önemli, Antep gibi bi yerde klimasız iş zor yaz vakti. Ekranları 106 ekran seçmen isabet olmuş. Gerçekten değer. Şahsen benim çevremde Guitar Hero'ya giden adam çok ama sadece İbrahimli tarafında bi yer biliyoruz. Kırkayak'ta var galiba ama sevmiyorum ben o tarafları.

Hocam benim niyetim içeriye girildiğinde bunun gibi ferah adam akıllı bir yer yapmak istiyorum, geneline baktığında basit ve karanlık yerler var.yer olarak ibrahimli veya emek celal doğan parkının oraları düşündüm şahsen.Guitar hero odasında 5+1 ve oyun takımı , Grandturismo odasında 5+1, yarış koltuğu ve logitechG27 , 2 odayada projeksiyon koyarım.
    birde ortağımla şöyle bir düşündük 50 kişilik pes turnuvası ve 1. PS3 2.Oyun 3. 10 saatlik PS3 kullanma hediyesi.
    Fakat saatlik ücreti kafamda kestiremedim bir türlü. Patlamış mısır ve kola işi kolay.Klima zaten allahın emri salon tipi koyucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil27 -- 16 Şubat 2013; 13:34:16 >

• Güzel düşünmüşsün Üniversite taraflarında çok iş yaparsın benden söylemesi :)
  • Başka fikri olan?

• resimdeki cafenin tasarımı çok hoş. merak ettim takip
  • bütçe ne kadar merak ettim ?
  • 60.000TL
  • Hocam benim yaşadığım bölgedeki PS Cafelerde sadece Fifa ve Pes'ten 2-3 tane oluyor diğer oyunlar hep birer tane mesela ben NBA oynamayı seviyorum. Gidiyorum cafeye arkadaşmla bşka birisi oynuyor 2013 ü mecburen onların bırakmasını bekliyoruz. Yani bir oyundan en az 3-4 tane alırsan daha iyi olur. Tabi her oyundan değil dönemin tutulan oyunlarından .
  • Up

• Hocam gerçekten resimdeki gibi olacaksa süper olur
  • hocam resimdeki gibi o solda ki bölümler istenildiğinde kapansa felan güzel olur çunku bazıları oynadıgı oyunun sesini duymak istiyor
  • patlamış mısır işine girme derim.kollar,koltuklar vs yağdan geçilmez.bide sadece pes-fifa olmasın oyun çeşitlerinizde.çünkü ne zaman bir ps cafeye gitsem ortalık pesten geçilmiyor.farklı oyunlar oynamak için gidenlerde (misal ben)çoğunlukla geri dönüyor
  • G27 koyarsan hergün gelirim valla.aksama kadar oturur 20 kağıt atar çıkarım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.