Şimdi Ara

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
60
Favori
69.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bütçen ne kadar?

• mertvontrier kullanıcısına yanıt

1.5-2 bin arası belki 2.5 fiyat farkına değecek bir şeyse.

• SevenSeptember_ kullanıcısına yanıt

hocam bu çok büyükmüş.bilgisayar masasına monitör yanına koyabileceğim birşey arıyorum birazda.

• Monitörün önüne koyacaksın. Küçük olanlardan performans alamazsın.

• 15-20 k arası 4k 120 hz bulabilir miyim ?
    Ps5 için kullanacağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hhuctas H kullanıcısına yanıt

TCL 55C728 bakabilirsin.

• Herkese selam, sadece ps5 için kullanılacak şu an piyasada en ucuz 4k tv modeli hangisi arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba kulak içi kulaklık öneriniz nedir hem bütçe dostu fiyat performans olup hemde kulağa rahat oturan airpods kulaklığı gibi (pro olan değil) kablolu model olarak

• SevenSeptember_ kullanıcısına yanıt
    Ps5 hoprarlör oluyor mu ya banada lazım olursa soundbar alayım

• Ps5Lere Bluetooth 5.2 usb dongle ile kulaklık eşleştiremiyormuyuz usb dongle donanım olarak görmüyormu acaba cihaza bluetooth kulaklık tanıtılmıyor desteklenmiyor diyor bütün model kulaklıklara Tvnin bluettoth da sesler bozuluyor mecbur koldan 3.5 jak ile bağlıyorum diğer TWS kulaklar için bir yöntem varmı bendeki dongle ile olmuyor

• MrChame kullanıcısına yanıt

bende var bir sürü Bluetooth kulaklık bunları dongle ile bağlayamıyormuyuz aynı bu ps5 kendi kulaklığı gibi hangi model dongle leri tanıyor bu ps5

• Hem Pc hem Ps5 için 32inc monitör ve ya TV tavsiyeniz neler olur?

Tercihen dahili hoparlörü olan ama olmasa da olur. şuan 80 ekran tv ile kullanıyorum. gaming monitör e yada 2k ve ya 4k tvye geçmeyi planlıyorum.

şuanki ekranım

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu]www.hepsiburada.com
    Toshiba 32LL3B63DT 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/toshiba-32ll3b63dt-32-81-ekran-uydu-alicili-full-hd-smart-led-tv-p-HBV00000Q0PW0?magaza=Hepsiburada
  • Merhaba ps5 için monitör almayı düşünüyorum 6k civarına fiyat performans önerebileceğiniz monitör varmıdır. Teşekkürler

• Arkadaşlar kulaklık almayı düşünüyorum da fazla bütçem yok 700-800 liralık kulaklıklarla 2000 civarı kulaklıklar çok fark ediyor mu? Fiyat olarak maks 2000 düşünüyorum arctic's 1 wireless var o fiyata 1500'e kablolu inzone falan var ne diyorsunuz?

• StellSeries Kulaklıklar Kalitesi Çok İyidir Usta En uygun bu var yada Ps5 kendi kulaklığı yine bu fiyatlar

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkadiusz Milik

Arkadaşlar kulaklık almayı düşünüyorum da fazla bütçem yok 700-800 liralık kulaklıklarla 2000 civarı kulaklıklar çok fark ediyor mu? Fiyat olarak maks 2000 düşünüyorum arctic's 1 wireless var o fiyata 1500'e kablolu inzone falan var ne diyorsunuz?
    https://www.gaming.gen.tr/urun/268516/razer-kaira-x-ps5-kablolu-kulakustu-oyuncu-kulakligi-rz04-03970700-r3g1/

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.