Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

PlayStation 5 STOK TAKİP ve SOHBET (766. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (5 Mobil) - 12 Masaüstü5 Mobil
5 sn
15.612
Cevap
453
Favori
1.417.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Garantisi kim acaba ?

• nikolaosates kullanıcısına yanıt
    Cd li versiyon satışta değil mi yoksa tükendi mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sipariş geçtim. Kargoya verildi diye bildirim geldi.

Sony Eurasia garantili midir ve de CFI modeli nedir diye sordum. Yanıt bekliyorum ŞOK'tan.

Eurasia garantisi yok ise iade ederim.

PlayStation 5 STOK TAKİP ve SOHBET
  • AlkanMh kullanıcısına yanıt

hocam yanlış görmediysem afişte ithalatçı garantili yazıyordu.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

Detay yok abi.

Sony garantili cihazlar ülkeye uzun zamandır gelmiyor hiç bir yerde de yok, e ticaret sitelerinde yazanlarda kandırmaca. Şok , a101 , migros zaten senelerdir ithalat satıyordu yani ithalat bu ayrıca fiyat iyi. Sony garantili cihaz yok piyasada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt

Abi fiyat ithalatçı garantisi için iyi değil bence.

Örn:

PlayStation 5 STOK TAKİP ve SOHBETtrendyol.com
    Sony Playstation 5 825 Gb Tek Kollu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/sony/playstation-5-825-gb-tek-kollu-p-679685205

Eurasia çıkar diye heves ettik. MH bilmiyor detayları.

İnternet deki fiyatlara baktınız mı ? Çin Japon ürünlerini kutu ezik şekilde 20-21 K satan merdivenaltı satıcılarla dolu, ayrıca 19 K aşağısı satan da digital. Bu cd li sürüm, şu an diğer satıcılara göre uygun bence.

Satıcı ismi bildiğin merdivenaltı satıcı, cevaplar klasik evet efendim, tabii efendim şeklinde. İkinci el bile gönderiyor bunlar. Ama siz bilirsiniz, nasıl isterseniz öyle yapın.

• nier kullanıcısına yanıt

Peki ŞOK nereden tedarik ediyordur acaba

Bu fiyatları savunuyor gibi olmak istemem bana göre hala pahalı tabi ama diğer satıcılara göre iyi geliyor sadece. Mağazalar da yurtdışından tedarik ettiriyor bilmem ne elektronik ile anlaşıp, en azından sıfır satıyorlar. A101 ve Migros’tan ürün alan arkadaşların kutu açılışlarını bizzat yaptım ben.

1 yıl iade ile uğraşır durursun. Bir tanıdık ŞOK'tan elektronik ürün alıp iade etti 7-8 ay sonra defalarca kez iletişme geçerek anca iade alabildi. kolay gelsin.

hocam fiziki mağazada ki görevli belki bilgi alır. ben kendi ardresimden baktığımda stok göremedim

• arkadaşlar d&r dan bu ürün alınır mı, yetkililerine CFI kodu sorduğumda herhangi bir bilgi alamadım 2021 de burdan arkadaşım 6k ya ps5 almıstı CFI 1116 kodlu göndermiştiler şuan tam emin olmadan almak istemiyorum bilgilerinizi rica ederim.

• isaa10 İ kullanıcısına yanıt

Spider Man 2 Edition son sürümdür. Oyun yeni çıktı zaten. Ki PS5'te sorunlu sürüm yok.

• duayen2 D kullanıcısına yanıt

27 k dan daha uyguna sony garantili son sürüm bulunabilir mi hocam araştırıyorum1-2 haftadır pek bulamadım 27 de biraz fazla gibi geliyor

• Soruya gerek kalmadı.. Aldım cihazı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoom505 -- 25 Ekim 2023; 15:10:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Eurasia garantisi olacağını sanmıyorum, kutu sağlamsa, açılmamışsa ve cihaz da sağlamsa iade etmeyin hem fiyat güzel hemde taksit var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardaddy58 -- 24 Ekim 2023; 22:36:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vatan’da dualsense pembe çok yakında stoklarda yazıyor ama ne zaman gelir fikri olan var mı? Fiyat 2000di.

• 
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.