hocam performans ve ısınma olarak salim model daha iyi değilse. bu fiyatlara herturlu alınır bunlarda. ama dediniz gibi denk getirmek lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 STOK TAKİP ve SOHBET (768. sayfa)

-
-
Bende Kingston Fury var 7300-7000 değerleri var fakat PS5 de 6500mb/s diyor aynı şekil
-
Youtube'a slim modelle ilgili kutu açılışları ve inceleme videoları yüklenmeye başlamış. Bunlardan çıkan sonuç performans olarak slim modelin bir artı oluşturmadığı. Zira fat modelle aynı çip kullanılıyor. Slim modelde sadece kozmetik değişimler yapılmış, havalandırma kanallarıyla, fanın boyutu küçültülmüş. Bu da aslında bir dezavantaj çünkü cihazın soğutma performansını düşürüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikolaosates -- 11 Kasım 2023; 18:51:16 > -
Arkadaşlar selamlar. Türkiye’den ps5 almak istiyorum ama garanti konusunda kafam karışık. Japon sürüm cd li çokça satılıyor ama bunlarda blu ray kullanmak sıkıntıymış Türkiye de sanırım.
Onun dışında Sony Türkiye’den çekiliyor. Eurasia garantili almak ne kadar fark eder ?
Yeni slim versiyon da çıkıyor. Açıkçası kafam çok karışık. Şu an alacak birine sizler be önerirsiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekildiği falan yok, hatta geçen birisi instagramda Playstation tr nib paylaştığı postta sormuştu bu soruyu, buradayız diye cevaplamışlardı. Bi bakın görebilirsiniz bile hatta.
-
Slim Versiyonu için CFI-1216 karşılaştırma videosu yayınlanmıştı yabancılar slim versiyon hem daha çok güç çekiyor hem daha çok ısınıyormuş bu slimler
zaten aynı ( 1216 ) anakartı kullanıyor yer tasarrufu yapılmış fakat hava tahliyede sıkıntı var alan daraldığı için buda ısıya ısıda güç kısmını etkiler olmuş
-
Playstation da çekildiler, hatta yeni distribütör bilkom oldu. Cevapladıkları soru ofis olarak oradalar sadece onu diyorlar. Ps tr sosyal medyada var sadece. Oda zaten normalde hiç bir içeriğe, ürünlre müdahale edecek yetkisi yoktu zaten. Sosyal medyadan ibaretler, yayıncılarla video çekiyorlar işleri o sadece.
Recep Baltaş on Xtwitter
Sağlam bir kaynaktan gelen habere göre PlayStation'ın resmi Türkiye distribütörü Bilkom oldu.https://twitter.com/buckberi/status/1723989478505599006
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 13 Kasım 2023; 13:46:59 > -
Delirecem arkadaşlar, bütçe ayarladım ama adam akıllı garantili bulup alamıyorum güvenilir, yardımcı olursanız sevinirim
Playstation Türkiyeden çekilince, ürün getirmeyince garanti olayını salladılar biraz aylardır tamirden gelmesi beklenen dualsensler dolu. Bence eurasia garantili diye fazla para verme. Güvenilir satıcılardan al geç konsol zaten genellikle bozulmuyor kollar sıkıntılı biraz onuda mahalledeki tamirciler bile hallediyor. N11in kendisi satıyor. Garanti konusunda daha güvenilir olsun dersen overgame var diğer satıcılar hakkında bilgim yok ama overgame iyidir. Umarım yardımcı olmuşumdur.
https://m.n11.com/urun/sony-playstation-5-ps5-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-1990253?magaza=n11&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
https://www.overgameweb.com/
PlayStation 5 Dijital Konsol - Türkçe İşletim Sistemi Konsolhttps://www.overgameweb.com/playstation-5-dijital-konsolntsc-turkce-isletim-sistemi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suloke -- 14 Kasım 2023; 2:17:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam ben Gürcistan'a gidip kendim aldım konsolu. Orada ürünler bandrollü olmuyor. Mağazada ürünü açıp gösteriyorlar. Parmak izi görmeyince sıfır olduğuna kanaat getirip aldım. Irak tarafından temin edilen modellerde böyle. İnsanlar bu şekilde olduğunu bilerek alıyor diye tahmin ediyorum. Tabi letgo da 100₺'ye boş kutu satanlar çıkmış. İkinci el PS5'leri sıfır gibi satmak istiyorlar demek. Şu an piyasada 2 ürünün sanırım dolandırıcılığı arttı. Biri Dyson diğeri PS5. Umarım Bilkom güvencesi ile tekrar resmi satışlar artar.
-
vergi iadesi aldınız mı
-
Arçelik ve Beko bayilerinde ve web sitesinde uzun zamandır Eurasia Garantili PlayStation 5 satılmasından Koç Holding'in distirbütor olacağı belliydi.
-
Tabi Lari olarak %11 vergi iadesi aldım. Hopa da bozdurup TL aldım.
-
bu şekilde kaça gelmiş oldu. bende yakın zamanda gideceğim araştırıyorum o yüzden
-
Arkadaşlar haftaya Gürcistan'a gideceğiz. Ps5 getiricez. Talep alabilirim isteyen varsa.
Merhaba, özel mesaj gönderdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba, bende pm gönderdim.
-
Hocam ben nisan ayında gitmiştim. O zaman Rizeye uçak bileti 550₺ idi. PS5 ve 2 kol yol dahil 12bin tl ye mal olmuştu.
Merhaba, Yunanistandan elektronik mağazadan faturalı kapalı kutu ps 5 getireceğim hafta sonuna. İsteyen ihtiyacı olan varsa pm yoluyla ulaşabilir , herkese iyi forumlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuan en uygun n11 satıcılı cdli version gözüküyor. Kuponla 18700e geliyor. Taksit imkanı da var. İkinci el piyasası garantisizler 13 14bin. İkinci ele kalasın gelmiyor hiç. Faturalı kendi adına almak daha temiz gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X