bildiğim kadarıyla, Avrupa ülkelerinden alınan PS5'lerin yine Avrupa ülkeleri içinde faturasıyla beraber 1 yıl garantisi vardı ve bunu Eurasia uyguluyordu. Şimdi bilkom'a geçtik, bilkom'un uygulaması nedir bilmiyorum. onlara sormak lazım. |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (723. sayfa)
-
-
Aliexpress den aldım. Kısa sürede geldi. Gümrüğe filan takılmadı. 1723 tl aliye ödedim o kadar. Ptt ücret almadı.
-
ofis çıkışı basmane vatan'a gittim. Amacım monitör olarak samsung 32" g8 oled ve tv olarak 42oled809'i canlı canlı görmekti. umduğum olmadı ve bornova vatan'a gittim.
samsung 32" oled hem görsel ve işitsel olarak gördüm. ve o ne lan dedim çünkü görüntü kötüydü lan. ben gigabyte 28" m28u ips panelim ile kralmışım dedim ve vazgeçiyordum. vatanda 44 bin bu arada.
tv bölümüne geçtim düşündüğüm gibi 42oled809 vardı teşhir olarak. çok güzeldi aha oled dedirtti! bir tane kapalı kutu vardı bugün satıldı dedi. hocam sitenize baktım gözükmüyordu dedim! teşhir olduğu için günlerdir gelmeyi erteliyordum dedim ama olan oldu... hemen yanında 48oled759 vardı. hiç beğenmedim. 42oled809 ne yazıkki teşhir ancak teşhire girdiği günü de öğrendim. 6 haziran dediler. ama personel ben 4 ay önce işe girdim 4 ay önce böyle sergilenmiyordu bu tv dedi. raflar boşaldıkca teşhir stoğuna giren ürün boş rafa yerleştiriliyor dedi. teşhir de olsa bunlar geçen yılın stokları ve fiyatları olduğu için gerçekten satılıyorlar dedi. ben de yarın kararımı vereceğimi söyledim ve numarasını aldım. ancak kararsızım.
-
Teşhir ürün kesinlikle almazdım hiç alma daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 9 Ocak 2025; 22:15:9 > -
quote:
Orijinalden alıntı: wollfy31ofis çıkışı basmane vatan'a gittim. Amacım monitör olarak samsung 32" g8 oled ve tv olarak 42oled809'i canlı canlı görmekti. umduğum olmadı ve bornova vatan'a gittim.
samsung 32" oled hem görsel ve işitsel olarak gördüm. ve o ne lan dedim çünkü görüntü kötüydü lan. ben gigabyte 28" m28u ips panelim ile kralmışım dedim ve vazgeçiyordum. vatanda 44 bin bu arada.
tv bölümüne geçtim düşündüğüm gibi 42oled809 vardı teşhir olarak. çok güzeldi aha oled dedirtti! bir tane kapalı kutu vardı bugün satıldı dedi. hocam sitenize baktım gözükmüyordu dedim! teşhir olduğu için günlerdir gelmeyi erteliyordum dedim ama olan oldu... hemen yanında 48oled759 vardı. hiç beğenmedim. 42oled809 ne yazıkki teşhir ancak teşhire girdiği günü de öğrendim. 6 haziran dediler. ama personel ben 4 ay önce işe girdim 4 ay önce böyle sergilenmiyordu bu tv dedi. raflar boşaldıkca teşhir stoğuna giren ürün boş rafa yerleştiriliyor dedi. teşhir de olsa bunlar geçen yılın stokları ve fiyatları olduğu için gerçekten satılıyorlar dedi. ben de yarın kararımı vereceğimi söyledim ve numarasını aldım. ancak kararsızım.
Sıfır 809 denk gelirse güzel olur. Teşhire pek bulaşmamak lazım. Kullanım saati az olsa bile, teşhirin garanti prosedürü farklı olabilir.
TR'ye LG C4 42-48 gelse iyidi. 809'un LG'deki karşılığı.
C3 48'i getirmişlerdi, ama onun sıfırı artık kalmamıştır.
-
Hocam öncesi sonrası fotoğraflar var mı? Bir de içerisinden çıkan stickerları yapıştırdınız mı yoksa düz haliyle mi kullanıyorsunuz?
-
sıfır 809 gezegende hiçbir yerde yok sanırım. 42-48 kullanıcılar kulübü gibi bir konu gördüm, senin yorumlarını da gördüm hocam. bugün vatanda da sordum. 2025 tv stokları ne zaman olur diye, nisan haziran arası falan dedi. tabi o zaman kur ne olur bilmem. ya da 42" oledler gelir mi bilmem. sanırım oled tv/monitör serüvenini kapatıp. bu macerayı başlamadan sonlandıracağım.
-
Ps5 pro için Gigabyte m28 u almayı düşünüyorum. Anladığım kadarıyla memnunsunuz. Asus Rog XG27ucs ve Lg Ultragear 27GR93u da diğer seçeneklerim arasında sizce hangisini almalıyım? Diğer arkadaşların da görüşü varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
www.vatanbilgisayar.comLG 27" UltraGear 27GR93U-B 1Ms 144Hz IPS 4K Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, LG Oyuncu Monitörü modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/lg-27-ultragear-27gr93u-b-1ms-144hz-4k-freesync-g-sync-gaming-monitor.htmlwww.vatanbilgisayar.comASUS 27" TUF GAMING XG27UCS 1Ms 160Hz 4K FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-xg27ucs-1ms-160hz-4k-freesync-g-sync-gaming-monitor.html
-
G8'e muhtemelen düzgün görüntü vermemişlerdir, yani kaynak kötüdür. ya da mağazada fazla aydınlık bir alanda kalmıştır, ondan öyle gelmiştir. ben G8'i canlı görmedim, bizim bir arkadaş 42c2'den geçti (809'a muadil) , daha iyi diyor. vardır yani orada bi sorun.
42'yi getirse yine phil getirir. 42 monitörleri de var onları da ara ara getirebiliyorlar ama pahalı oluyor. samsung'a da 42 D serisi ile birlikte yeni gelmiş galiba? belki yanlışlıkla onlar da F modelini getirebilirler diyeceğim ama o da zor.
LG ise çok çok düşük ihtimal, ne c3, ne de c4 geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 10 Ocak 2025; 0:3:1 > -
ınstagramMancavePC on Instagram: "Let's start the year with peace! no more console vs PC wars? Yes/no? #mancavepc #madeinbahrain🇧🇭 #pcmasterrace #gamingpcbuild #pcbuilder #custompc #highendpc #buildcomplete #extremepcbuild #memes #MancavePCmemes #marvel #superman"https://www.instagram.com/reel/DEZron5obHv/?utm_source=ig_web_copy_link
-
Memnunum. Sadece maymun iştahlılık yapıp oled almak istiyorum. Oled serüvenine kaynak yaratmak için de ilana koymuştum ancak sadece elden olarak ve İzmir içi olarak. Ben 28 inç olarak 4k120hz alabileceğim için tercih etmiştim. Aynı modelin 32 inç boyutu da vardı ona ısınamadım yabancı değerlendirme siteleri vb araştırmalarım sonucu. Bir de 7-8 bin yukarıda o dönem için (Mart 2024 de aldım) 4k120hz olarak top noktada dell vardı ve sadece nit skalası daha iyiydi. O yüzden gb m28u aldım ve pişman olmadım. Konsol takıldığım için 120 den ötesini hiç düşünmedim en az 28 olsun dedim ve dahili hoparlörü var. Hala pişman değilim eğer oled alamayacaksam elden çıkarmayı hiç düşünmem. -
uygulanmış fotograf ve ürün linki gönderir misiniz?
-
42oled809 ile LG B4 arasında seçinimiz ne olurdu?
-
farketmez, ambilight avantajınıza olur.
goove philips vb ek aparat ile yarın öbürgün uğraşmazsınız.
-
kesinlikle ben de geçen vatanda 32bin tl oled gördü siyah azcık derin olması dışında yanındaki 9binlik ips resmen kafa atıyordu. monitorde oledin hala yolu var. ips panel miniledler gelse keyiflenecez ama getirmiyorlar
-
Arkadaşlar selamlar ps5 alacağım ama dijital slim ssdli 30. Yıl hangisini almalıyım. Tavsiyeniz nedir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X