PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (669. sayfa)
-
-
Yeni Hangar 13 Röportajı: Mafia: The Old Country
• Mafia 1 & 2 ile yapısal olarak benzer olacak
• Sinematik bir deneyim sunacak
• Lineer, hikaye odaklı bir yapıya sahip
• Daha odaklanmış bir paket olacak
• Motor yeniden tasarlandı
• Amerikan mafya hikayeleri anlatılacak
• Açık dünya oyunu olarak değerlendirilmemeli
-
Bu oyunun herhangi bir patch/update ile kısa sürede tamamen düzelmesi çok mumkün değil. Daha iyi performans vermesi yeterli olacaktır. Proda deneyemedim ama Pcde Erlang sonrasında devam eden Ff'teki Eikon savaşlarına benzeyen bölümlerde 30 fpsleri görmüştüm. Shutter, fps drop içinde yüzen diğer bölümleri de vardı. Özellikle Chapter 3 ve sonrasında ciddi sıkıntıları vardı. Ona göre beklenti oluşturun derim.quote:
Orijinalden alıntı: erimoBeyleru Whukong a son gelen güncelleme ile PSSR dan rahatsız olan var mı ? Neden hazır olmadan kullanılmasına izin verilmiş Fotodaki görüntüye bakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 15 Aralık 2024; 11:3:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hediye gelmiş dediği, çalıntıdır ya da çalıntı kartla alınmıştır.
-
-
Muhtemelen Path of Exile 2 hocam, bi etkinlikte yapımcılara sorulmuştu Türkçe dil desteği konusu, üzerinde çalışıyoruz tarzı bir cevap vermişlerdi.
Orhun Kayaalp'in de son haftalarda en çok bahsettiği oyun Path of Exile 2 zaten o yüzden oyuna Türkçe bekleyen takipçilerine göz kırpıyor bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İndiana Jones mu acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet bencede Path of Excile 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 15 Aralık 2024; 11:29:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanmıyorum Path of Excile 2 büyük ihtimalle
Evet şimdi aklıma geldi, kendi mesajımı editlicektim. Bencede path of exile 2 ye gelecektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkçe dil desteğinin son günlerde artması sevindirici
Hırsız bile o fiyata vermez.
Sakın ha uzak dur aynı şekilde dolandırmaya çalıştılar beni geride paylaştım.
Warhammer 40K: Rogue Trader oyunundan bahsediyor.
Yazdığına göre arkadaş yurt dışındaymış ve söylediği rakama almış.
-
Herhalde daha iyi bir cümle olamaz
-
Dragon age veilguard olmasını isterim ama hiç sanmıyorum. Büyük ihtimalle path of exile 2.
Çalıntı bir mal ise hayrını göremezsin bilmiş ol.
-
En çokta bu ve bunun gibi diyaloğun çok olduğu rpg oyunlarına Türkçe dil eklenmesi gerekir
En azından benzer shutter vb grafik sıkıntıları pc de de varsa içimiz rahat olsun o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X