Amerikamızdan gelirken 1 adet alırsak 700 (24.000 TL) dolardan , britanyamızda 665 pound yani 851 (29.200 TL) dolara satabiliyoruz demek :) olmadı Almanyamızdan aldık diyelim 700 avro yine gelir 665 pound ( 802 Euro ) satabiliyoruz , like atıp ohh içimin yağları eridi derken kur hesaplamasıda yapalım bence , Fanlığın alemi yok |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (421. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun.
Fan sesini ben de önemsiyorum. Sessiz fanlı 1000 serisi PS5'ten geçeceğim için, umarım benim Pro da sessiz olur.
Sizin konsolun kapağını kaldırıp fan markasına bakabilir misiniz? Pro'da Foxconn ve Delta fanlar kullanılıyor. Delta'lar sesli olabiliyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bende 2 adet almayı düşünüyorum şuan elimde ps5 var müşterisi de hazır
ithalatçı garantili beklesek kaça girer piyasaya ?
şuan 18.500 e bulunabiliyor sıfır sitelerde acelem yok yılbasına kadar bekleyebilirim
yurt dısı getiren arkadaslaırn fiyatları ortalama 35.000 tl sanırım bu fiyatlara ithalatcı bulabiliriz 500 usd olan 18.500 ise 800 usd de ise oralarda olur kanımca
siz ne düşünüyorsuuz ?
-
Yine de üstünde çok düşünecek bir durum yok bence
Pro modelinde olan 200-300 dolar farkın bize yansıması çok oluyor malesef,tek sıkıntı o
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
40a alır gecerim diyodum kasim sonuna kadar beklesem bi 4-5k ucuza alabilir miyim acaba ya bilindik spotculardan PS5i sattim çok oyun acligim da yok dusmesini beklerken artmaz insallah
Geçen gün yazmıştım hocam bu konuda FC25’i deneyimleyenler oldukça memnun. PC’deki gibi menüler tabiri caizse ‘yağ gibi akıyor’ diyorlar. Özellikle SBC yaparken oyuncu hızlı ekleme kısmı, PC’den farksız olmuş. Daha önce PC’de menüler daha hızlıydı.
-
Artmaz hatta 2.el 2-3 ay sonra 25-30 civarına bile bulursunuz
Bu güzel oldu.😁
-
Mediamarkt slim fiyatını 43 bin yapmış, yine bir zam durumu mu var bilinmez, şaka gibi mediamarktSONY Playstation 5 Slim Oyun Konsolu Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-playstation-5-slim-oyun-konsolu-beyaz-1235651.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakTAkk -- 12 Kasım 2024; 13:1:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
7.5'a almıştım haziranda şaka gibi
-
22 Kasım'da 2. Trailer gelebilir diyorlar hocam. Resimlerden verdiği mesajlardan yola çıkılarak. Yoksa yine Aralık başlangıcında mı gelir var mı bir düşünceniz. :)
-
Görüntü iyi gayet proda ben Mart ayında oynadım performans modda aman Allahım böyle bir grafik olamaz gözlerim kanaya kanaya bitirmistim ve optimizasyon sorunu da vardı koşarken falan fps düşüşünü hissediyodum
Kafayı yemiş, ya da black friday muhabbetine indirime soktuk hesabı yapacaklar diye şişirdiler belki…
bu fiyattan kime satabilecekler merak ediyorum :)
Yok ya ben haftasonu alıp geçeyim optimist olucaz diye hangi ülkede yasadigimizi unutuyoruz en iyisi 40dan alıp geçmek
Arkadaşlar güncel olarak nereden alabiliriz acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aksarayda kegames var spotçu 40 dan açtı satışı satamadı bugün 36750 ye düşürmek zorunda kaldı
Biraz daha bekle 30 olacak o, olması gereken rakam.
Genel olarak hepsinde bu zam olursa mecbur yurtdışı cihazlara yönelecek herkes, dediğiniz gibi Black friday indirimi öncesi yapmış olabilirler gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X