Hak edene hak ettiği gibi belli ki diğer arkadaşın da bir yarası var ki rahatsız olmuş |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (423. sayfa)
-
-
hep içinden geçse ne yapabilir hocam cihaza 20. kattan aşağı atıp dayananıklılık testi yapamaza ya :))
bend e ps5 pro nun baslagıc satıslaırnın ıyı sonrakı satıslaırnın duseceği kanaatindeyim
psv2 gibi olacaktır pc ler zaten yaklasmaz yenı alacaklar aıse zatne 2.5 kat pahalı gelecek fark ıse % 40 ancak gibi dusunup ps5 normal versiyon akar bizim ülkenmizde kesın dusuk seyeredecektır
ay sonuna ıthalatcılar 35 e fılan taksıotlı satar bende alırım 2 yıl garantılı
-
3. Parti firmaların neler yapabileceğinin özeti gibi. Donanımdan en iyi şekilde yararlanma böyle oluyormuş demek ki. Umarım yeni çıkacak oyunlarda da bu özverili çalışmalar ile takdirimizi kazanırlar. :)
-
@Bıçağın Gölgesi konuyu okumanı tavsiye ederim konuda dh nin meşhur zebani hikayesi yazıyor ahaha kendi kendine düşüyorsun :D adamlar oyun çıkarmadan dolandırıyor bu gerçeği değiştiremezsin ama benim ki zebani hikayesi ^^
çok inandırıcı yazıyorumdur teşekkür ederim övgün için
bunuda bırakıyorum rtx 4090 sistem ile 10 kat öne çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 12 Kasım 2024; 14:53:21 > -
Vatan bilgisayardan aradılar pro geldi gelin alın diye. İş çıkışı uçuyorum inşallah. 😀😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Videodaki görüntü için illa 3500 dolarlık 4090 lı PC ye ihtiyaç yokki 800 1000 dolarlık PC de de bu görüntüyü alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknoloji mağazalarına ne zaman gelir ?
-
benim cihaz da geldi saat 5 olsada gitsem denesem ama hic oyun yok bende :)
-
29 bine düşmüş fiyat bence ürün liste sayfasında biri yanlış fiyat girdi
-
Hocam nerdeyse 29 a alayım hemen 😁
Edit: linke baktım slim versiyonuymuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mit40 -- 12 Kasım 2024; 15:22:6 >
Slim diyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim pvergamede tık yok perşembe alabilsek bari
14 Kasım'da Overgame'de lansman olacakmış büyük ihtimalle ondan sonra başlarlar göndermeye.
14-15 kasımda bütün resmi yerlerde kargo başlayacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X