Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daywalkerr Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14.304
Cevap
348
Favori
618.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hak edene hak ettiği gibi belli ki diğer arkadaşın da bir yarası var ki rahatsız olmuş PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• hipokratamca kullanıcısına yanıt

hep içinden geçse ne yapabilir hocam cihaza 20. kattan aşağı atıp dayananıklılık testi yapamaza ya :))

bend e ps5 pro nun baslagıc satıslaırnın ıyı sonrakı satıslaırnın duseceği kanaatindeyim

psv2 gibi olacaktır pc ler zaten yaklasmaz yenı alacaklar aıse zatne 2.5 kat pahalı gelecek fark ıse % 40 ancak gibi dusunup ps5 normal versiyon akar bizim ülkenmizde kesın dusuk seyeredecektır

ay sonuna ıthalatcılar 35 e fılan taksıotlı satar bende alırım 2 yıl garantılı

• GT_55 kullanıcısına yanıt

3. Parti firmaların neler yapabileceğinin özeti gibi. Donanımdan en iyi şekilde yararlanma böyle oluyormuş demek ki. Umarım yeni çıkacak oyunlarda da bu özverili çalışmalar ile takdirimizi kazanırlar. :)

• @Bıçağın Gölgesi konuyu okumanı tavsiye ederim konuda dh nin meşhur zebani hikayesi yazıyor ahaha kendi kendine düşüyorsun :D adamlar oyun çıkarmadan dolandırıyor bu gerçeği değiştiremezsin ama benim ki zebani hikayesi ^^

çok inandırıcı yazıyorumdur teşekkür ederim övgün için PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

bunuda bırakıyorum rtx 4090 sistem ile 10 kat öne çıkıyor

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!Palgardyoutube
    #ps5 #ps5pro #rtx4090
    https://www.youtube.com/shorts/Cv1SBGCNphQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 12 Kasım 2024; 14:53:21 >
  • Vatan bilgisayardan aradılar pro geldi gelin alın diye. İş çıkışı uçuyorum inşallah. 😀😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt

Videodaki görüntü için illa 3500 dolarlık 4090 lı PC ye ihtiyaç yokki 800 1000 dolarlık PC de de bu görüntüyü alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji mağazalarına ne zaman gelir ?

• Vatan bilgisayar sitesin de stokta görülen mağazalar. İlgilisine duyrulur arasın sorsunlar bence 😀
    PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

• benim cihaz da geldi saat 5 olsada gitsem denesem ama hic oyun yok bende :)

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

29 bine düşmüş fiyat bence ürün liste sayfasında biri yanlış fiyat girdi PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• Wight Lord kullanıcısına yanıt

Hocam nerdeyse 29 a alayım hemen 😁

Edit: linke baktım slim versiyonuymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mit40 -- 12 Kasım 2024; 15:22:6 >
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt
    Slim diyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marksman84 M kullanıcısına yanıt

Bizim pvergamede tık yok perşembe alabilsek bari

• MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt
    14 Kasım'da Overgame'de lansman olacakmış büyük ihtimalle ondan sonra başlarlar göndermeye.

• 14-15 kasımda bütün resmi yerlerde kargo başlayacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.