Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Yayınlandı!! (1528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MortalRide Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
30.572
Cevap
535
Favori
1.654.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
51 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Eylül'de Wolverine..

Ekim'de Phantom Blade Zero..

Kasım'da GTA 6..

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Yayınlandı!!

Ps5 Pro sahibi olmanın ödüllendirildiği aylara geldik üçü bir arada tek bir adreste 😎💙

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Intergalactic_1907 kullanıcısına yanıt
    PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Yayınlandı!!

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitech / Razer Wolverine v2 / SteelSeries QcK
  • Sabah sabah şoke etti 😔 Allah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 17 Ağustos 2026; 10:4:50 >
  • Intergalactic_1907 kullanıcısına yanıt

Çok üzüldüm. Hiç beklemezdim. Daha birkaç ay önce Until Dawn Remake'i oynamıştım.

Nette okuduğum kadarıyla, son yıllarda hayatı kötü gidiyormuş. Şurda detaylı yazmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS5 Pro alacağım lakin internette gördüğüm üzere farklı cfi modelleri varmış. Bunlar arasında bir performans farkı veya priz girişi gibi farklardan dolayı değişiklik oluyor mu? Buna göre sipariş vereceğim yer ile iletişime geçeceğim.

Performans farkı yok. Bölge koduna göre fiş tipi farklı çıkabilir o kadar. Fiş tipini 50 liralık bir teyp kablosuyla çözebilirsiniz.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Yayınlandı!!PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/it-happens-on-ps5/ It’s time to experience unforgettable moments, with unmissable games on PS5. #ps5 #ps5games #ItHappensOnPS5
    https://www.youtube.com/watch?v=S6Su0IfHRms

heroes dizisinde ölümsüzlük yeteneğine sahip birisinin gerçek hayatta bu kadar genç gitmeside acı bir tezatlık olmuş : (

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

Bu mesaj silindi.
    ALLAH RAHMET EYLESİN!

Bileşen kıtlığını ve maliyetleri izlemeye devam ediyor.

x (formerly twitter)
    Shinobi602 (@shinobi602) on X
    https://x.com/shinobi602/status/2089379235504787574

sony hep ketum zaten böyle konularda son ana kadar bişey söylemek istemiyorlar. şubat mart gibi tarih gelir diye düşünüyorum 2027 kasımda çıkar ps6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.