Şimdi Ara

PlayStation 5 Oyunları Hangileri Olacak ? Edit ( Spider Man 2 ) ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Playstation 5 için çıkıcak olan oyunlar yavaş yavaş konuşulmaya ve listelenmeye başladı arkadaşlar.. hatta içlerinden birisi Resmileşti bile. sizce hangi oyunların devamı gelmeli arkadaşlar ? bana kalırsa ps5 için grafiğe önem verecekler ve ps4 oyunlarının hikayeleri iyi değildi.. grafik iyi olacak belki fakat oyunların hikayesi etkilemeyecek gibi hissediyorum.. maalesef ps2 ve ps3 ten sonra güzel hikayeye dayalı oyunlar gelmedi ps4 lere.. sizce oyun şirketleri bunların önlemini alır mı ? şuana kadar listelenen PlayStation 5 oyunları şunlar :

Assassin’s Creed Ragnarok
    BioShock
    Demon’s Souls Remake
    The Lord of the Rings: Gollum
    Godfall
    Guerrilla Multiplayer Shooter
    Diablo 4
    Dying Light 2
    Harry Potter RPG
    Horizon: Zero Dawn 2
    Watch Dogs: Legion
    Gods and Monsters
    Housemarque AAA Game
    Rainbow Six Quarantine
    Cyberpunk 2077
    Death Stranding
    Marvel’s Spider-Man 2
    Sniper Elite 5
    Overwatch 2
    NBA Live 21
    Project Awakening
    Ghost of Tsushima
    The Last of Us: Part 2
    Starfield
    Uncharted 5
    The Elder Scrolls 6
    Grand Theft Auto 6
    Final Fantasy 7 Remake
    God of War 2
    Battlefield 6
    Gran Turismo 7

Resmi olarak açıklanan tek oyun şu an GODFALL ..

Sizin Beklediğiniz Oyunlar Hangileri ? Ben Batman Serisi Ve Lord Of The Rings Oyunlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titanic70 -- 22 Nisan 2020; 17:19:18 >

• Hem bunu yazıp:

quote:

ps4 oyunları gibi güzel bir hikayaye odaklı veya filmlere odaklı oyunlar gelmeyecek.. grafik iyi olacak belki fakat oyunların hikayesi etkilemeyecek gibi hissediyorum..

Sonra da bunu yazman çelişkili olmuş:

quote:

maalesef ps2 ve ps3 ten sonra güzel hikayeye dayalı oyunlar gelmedi ps4 lere..

Yazdığın oyunlardan ise en çok heyecanlandıranlar SM2, UNC5, TLoU2, GoW2. Rocksteady'nin yeni IP'sini ve WB Montreal'in yeni Batman oyununu da çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 21 Nisan 2020; 2:14:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ornitorenk_Perry

Hem bunu yazıp:

quote:

ps4 oyunları gibi güzel bir hikayaye odaklı veya filmlere odaklı oyunlar gelmeyecek.. grafik iyi olacak belki fakat oyunların hikayesi etkilemeyecek gibi hissediyorum..

Sonra da bunu yazman çelişkili olmuş:

quote:

maalesef ps2 ve ps3 ten sonra güzel hikayeye dayalı oyunlar gelmedi ps4 lere..

Yazdığın oyunlardan ise en çok heyecanlandıranlar SM2, UNC5, TLoU2, GoW2. Rocksteady'nin yeni IP'sini ve WB Montreal'in yeni Batman oyununu da çok merak ediyorum.
    Düzelttim.. :)

batman oyunlarını bende çok merak ediyorum arkham city çok iyiydi umarım ona benzer bir senaryo ile çıkar karşımıza..

god of war sanki uzadıkça büyüsünü kaybediyor gibi geldi bana ps3 için çıkan god of war 3 son olmalıydı bence. kratosun hikayesini gittikçe uzatıyorlar umarım sadece grafik açısından bir gelişme değilde senaryo bakımındanda iyi donanımlı bir oyun olur ..

benimde listede en çok beklediklerim ve güzel olacağını hissettiklerim

Uncharted 5
    Grand Theft Auto 6

• quote:

ps4 oyunlarının hikayeleri iyi değildi..

Bu konuda sana katılmayan çok olacaktır ki ben de onlardan biriyim. En kötüsünün bile ortalama/ortalama üstü hikayesi vardı genel itibariyle. İyileri de cidden etkiliyordu insanı bence.

quote:

Bu oyun vasat olacak gibi bir his var içimde, hatta vasat altı. İnşallah şaşırtır görünce.

quote:

batman oyunlarını bende çok merak ediyorum arkham city çok iyiydi umarım ona benzer bir senaryo ile çıkar karşımıza..

Ben en çok Origins ve Knight'ın hikayelerini seviyorum. Knight'ta yaptıkları ''Arkham Knight'' sıçışı dışında hikayenin geri kalanını sevmiştim. Origins ise sonlara doğru gerçekleşen tempo problemi dışında çok güzeldi, boss dövüşleri de müthişti.

quote:

Grand Theft Auto 6

Ben bu oyunda tek bir baş karakter olmasını ve onun da kadın olmasını istiyorum. İlginç ve yenilikçi olur öyle olursa, çok güzel bir hikaye yazılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 21 Nisan 2020; 2:33:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    ps4 oyunları bile 400 tl bandını görüyorsa ps5 oyunları 500 tl den az olmaz heralde.. konsolu almak bir dert oyunlarını almak bir dert..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ornitorenk_Perry

quote:

ps4 oyunlarının hikayeleri iyi değildi..

Bu konuda sana katılmayan çok olacaktır ki ben de onlardan biriyim. En kötüsünün bile ortalama/ortalama üstü hikayesi vardı genel itibariyle. İyileri de cidden etkiliyordu insanı bence.

quote:

Bu oyun vasat olacak gibi bir his var içimde, hatta vasat altı. İnşallah şaşırtır görünce.

quote:

Ben en çok Origins ve Knight'ın hikayelerini seviyorum. Knight'ta yaptıkları ''Arkham Knight'' sıçışı dışında hikayenin geri kalanını sevmiştim. Origins ise sonlara doğru gerçekleşen tempo problemi dışında çok güzeldi, boss dövüşleri de müthişti.

quote:

Grand Theft Auto 6

Ben bu oyunda tek bir baş karakter olmasını ve onun da kadın olmasını istiyorum. İlginç ve yenilikçi olur öyle olursa, çok güzel bir hikaye yazılabilir.
    gta da kadın karakter çoğu seri hayranını 2 ye bölebilir ki içlerinden biride ben olabilirim gta mafya tarzı bir oyun bir kadın mafya tarzı işleri beceremez ki bence en kötü gasp soygun falan gerçekçi olmaz gibi..

lotr da ise two towers ve return of king oyunları dışında hikaye olarak hiç birini sevemedim .. o oyunlarda ps2 ye çıkmıştı zaten .. yine ps2 yi aratacak oyun olacak GOLLUM Oyunu sanırım.

• titanic70 T kullanıcısına yanıt
    quote:

gta da kadın karakter çoğu seri hayranını 2 ye bölebilir ki içlerinden biride ben olabilirim

Hikaye iyi olursa başta itiraz edenler bile sonradan vazgeçer burun kıvırmaktan, sabit fikirliler olur ama onlar da yapacak bir şey yok.

quote:

gta mafya tarzı bir oyun bir kadın mafya tarzı işleri beceremez ki bence en kötü gasp soygun falan gerçekçi olmaz gibi..

Vallaha ülke tarihimizden bile örnek var genelev işletmecisi olarak. :DDD İstenirse güzel bir şekilde aktarılır bence.
  • Arkadaşlar Spider Man 2 İçin Yeni Haberler Gelmeye Başlamış..

İddialara göre oyuna, Peter Parker ile MJ Watson arasında gerçekleşen The Daily Bugle ve J.Jonah Jameson üzerine bir sohbetle başlıyoruz. Oyun kış döneminde başlıyor ve yedi farklı dinamik hava durumu moduna sahip olacak.

Oyunda ayrıca bir başka Spider-Man olan Miles Morales ile de hikayenin çeşitli noktalarında karşı karşıya geleceğiz. Onun dışında Norman Osborn’un da hikayede olacağı belirtiliyor. Yani oyunda Green Goblin’i de görebiliriz.

Spider-Man 2 şu anda Insomniac tarafından geliştirilme aşamasında ve oyunun 2021 yılında piyasaya çıkması bekleniyor. Söylentilere göre Spider-Man 2 yalnızca PlayStation 5 için satışa sunulacak..

Not : Benim için PS2 Deki Spider Man 2 nin yeri çok Ayrı.. Umarım Hikayeleri benzer olur :) yada remake si gelse hiç fena olmazdı..
  • Bence God Of War serisi miadını doldurdu, artık yeni bir karakter yeni bir hikaye gerekiyor, büyük bir god of war hayranı olarak söylüyorum bunu.
    Örneğin Heavy Rain ilk çıktığında ne kadar özgün gelmişti. Artık daha değişik hikayeler lazım ve bunun da üretilebileceğini düşünüyorum.
  • efsanevi oyun unutulmuş WİLD ps5 e gelecek
  • Coimbra kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil arkadaşlar için belki oyle değildir ama aynen katılıyorum yeni ip lazım. Bu nesilde horizon geldi ancak ben pek beğenmedim.

God Of Warda zaten gelecek oyunda kratos olucek diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya çok görsel bı god of War göreceğiz mesela PS3 de çıkan ne kadar efsane gelmişti belki de tamamen farklı bir hikaye olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coimbra

Bence God Of War serisi miadını doldurdu, artık yeni bir karakter yeni bir hikaye gerekiyor, büyük bir god of war hayranı olarak söylüyorum bunu.
    Örneğin Heavy Rain ilk çıktığında ne kadar özgün gelmişti. Artık daha değişik hikayeler lazım ve bunun da üretilebileceğini düşünüyorum.
    bende öyle düşünüyorum god of war ps3 ile miladını doldurdu bence god of war 3 son olmalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: must33_35

efsanevi oyun unutulmuş WİLD ps5 e gelecek
    kesin mi ?
  • titanic70 T kullanıcısına yanıt
    https://comicbook.com/gaming/news/ps4-playstation-4-exclusive-wild-artwork/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihi Mount Blade tarzı senaryolu bir oyun çok güzel olur aslında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ps2 nin efsanevi oyunlarından biri olan ' Black ' oyunununda remakesi olsa süper olurdu aslında grafikleri düşünemiyorum bile ps2 deki hali bile çoğu ps3 oyunlarının grafiklerinden iyiydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.