Şimdi Ara

Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (3914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Blackkk , kun0s , kun0s Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir - 16 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
180.854
Cevap
1.521
Favori
9.826.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
349 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39123913391439153916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

    Sony bile bilmiyordur bunun cevabını hocam :)

    Alıntıları Göster

    hocam yapmayın

    ilk defa elektronik bir alet çıkmıyor piyasaya

    sonuçta insan yapımı bir şey

    yani üretmek için kara büyüde gerekmiyor

    talep desen gani

    çok mu şey istiyoruz elimizi kolumuzu sallaya sallaya gidip mağazadan almak isteyerek

  • Bu noktada sıkıntı yıllar gectikce konsol oyuncusu sayısı da oldukca artmakta olmasıla iliskili. Hele ki Pandemiyi de isin icine katacak olursak dünya'da inanılmaz bir konsol alıcı sayısı var. Ki bildiğiniz gibi yurtdısında bu ürünler oldukca ucuz olarak karsılanıyor. Ben sırf cok beklemek istemediğim icin Subat basında eğer stoklar ve fiyatlar güncellenirse TR Garantili olsun diye almak istiyorum. Yoksa en mantıklısı kesinlikle yurt dısından almak fakat iste onların garantisinin gecerliliği de bizim ülkemizde yok. Garantiye takılma nedenim ise yüksek talep ve ilk sürümler olduğu icin potansiyel cihaz arızası ihtimalini yüksek görmekteyim yoksa ps4'ü alalı 6-7 sene oldu 1 kere dahi arızası cıkmıslığı yok yani.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: leonscot

    Bu noktada sıkıntı yıllar gectikce konsol oyuncusu sayısı da oldukca artmakta olmasıla iliskili. Hele ki Pandemiyi de isin icine katacak olursak dünya'da inanılmaz bir konsol alıcı sayısı var. Ki bildiğiniz gibi yurtdısında bu ürünler oldukca ucuz olarak karsılanıyor. Ben sırf cok beklemek istemediğim icin Subat basında eğer stoklar ve fiyatlar güncellenirse TR Garantili olsun diye almak istiyorum. Yoksa en mantıklısı kesinlikle yurt dısından almak fakat iste onların garantisinin gecerliliği de bizim ülkemizde yok. Garantiye takılma nedenim ise yüksek talep ve ilk sürümler olduğu icin potansiyel cihaz arızası ihtimalini yüksek görmekteyim yoksa ps4'ü alalı 6-7 sene oldu 1 kere dahi arızası cıkmıslığı yok yani.

    mayıs haziran gibi İtalya'da bulamaz mıyım sence





  • Öyle ya da böyle bu nesilde konsol bulunabilirliği benim için Sony tarihine kara leke olarak geçmiştir. Çoğu konsolunu da Çin’de üretirken salgın vs de hikaye. Benim gibi eski PS kullanıcısını “acaba Xbox mı alsam?” a getirtiyorsa Sony hata yapmış demektir. Bunu dünya geneline vurduğunuzda bu şekilde düşünen milyonlar olabilir ve bu ciddi bir prestij kaybı demektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoSS_228 kullanıcısına yanıt

    Hocam aynen oyle yine gıdım gıdım stok gelir biterse bende s alir gecerim oyun fiyatlarindada ucurum var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En büyük karaborsacı Sony’nin ta kendisidir beyler.. Vergiyi doları bahane edip resmi karaborsacılık yapıyorlar.. Sony kendi ayağına sıkıyor farkında değil Mart ayı karantina günlerinden beri çoğu geleneksel playstatıon oyuncularını usandırdı yıldırdı
  • Ha burda iş bize yani PS5 bekleyen kitleye düşüyor.. bizler tepkimizi ortaya koymazsak sony 7.5 da yazar 8.5 de tamam Türkiye de yaşıyoruz diye de aptal yerine konulmamalıyız her karara eyvallah dememeliyiz
  • Arkadaşlar bu digital hakkında bilgisi olan varmı. Ne zaman gelecek tr ye temmuz a kadar stok da bulunur mu acaba.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciga1905

    En büyük karaborsacı Sony’nin ta kendisidir beyler.. Vergiyi doları bahane edip resmi karaborsacılık yapıyorlar.. Sony kendi ayağına sıkıyor farkında değil Mart ayı karantina günlerinden beri çoğu geleneksel playstatıon oyuncularını usandırdı yıldırdı

    Genel olarak demek istediğim bu işte. Sony Global üretimde çuvalladı, Sony Türkiye iletişimde rezalet bir performans gösteriyor. Ne bir pazarlama, ne bir haber, ne şu zaman fiyatı modelleri açıklayacağız vs.


    Digital'in bile dünyadan çok sonra bize gelmesi bana göre başarısızlıktır. Üretilmiş bir ürünü Sony'yi ikna edip ülkeye getiremediler. Kimse kusura bakmasın; amacım insanların kafasını karıştırmak değil ama 1998'de ilk PlayStation'ımı kullanmış ve diğer serileri sektirmeden satın almış biri olarak şu an yaşananlar bana mantıklı gelmiyor.


    Virüs nedeniyle stok bulunamıyor diyorlarsa da oturup doğru düzgün açıklama yapmak zorundalar. Tüketici olarak bunları bilmeye hakkımız var.





  • Returnal Ön Sipariş Bonusu


    Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Housemarque'ın üstlendiği PlayStation 5 özel oyunu Returnal'ın ön sipariş bonusu Amazon üzerinde listelendi.


    Roguelike TPS oyununun herhangi bir sürümünü PlayStation Store üzerinden ön sipariş veren kullanıcılar iki adet oyun için kıyafet ASTRA Model 14 Tactical Suit ve ASTRA Model 9 Prototype Suit elde edecek.

     

    PlayStation Store'da standart sürüm 619,00 TL ve deluxe sürüm 699,00 TL. Deluxe sürümde ayrıca Electropylon Driver silahı, Hollowseeker silahı, 1 Reflex Stimulant sarf eşyası, 1 Pulsating Mass eseri, 1 Adrenaline Booster ve Dijital oyun müzikleri yer alıyor.

     

    Returnal 19 Mart 2021'de çıkış yapacak.


    Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |




  • Sony Türk oyuncuları adam yerine koymasın ama biz firmaya toz kondurmayıp ergen gibi kavga edelim nirvanaya çıkaralım! adam yerine koyup ne stok bilgisi veriyorlar ne de fiyat bilgisi diğital modeli bile en son Türkiye’ye gönderirler ki onun bile ne zaman geleceği muamma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü

    hocam yapmayın

    ilk defa elektronik bir alet çıkmıyor piyasaya

    sonuçta insan yapımı bir şey

    yani üretmek için kara büyüde gerekmiyor

    talep desen gani

    çok mu şey istiyoruz elimizi kolumuzu sallaya sallaya gidip mağazadan almak isteyerek



    Alıntıları Göster

    pandemi yüzünden tahmin yürütmek çok zor

  • Şimdi dikkat ediyorum da halâ buldu mu 8.300 tl’den koşarak satın alanlar var. 7500 tl olsa da itiraz etmeden alacak olan zaten çok daha fazla. Bir şeyleri elimizle mahvediyorsunuz , farkında değilsiniz. Fizibilite diye bir şey var , kamuoyu algısı diye bir şey var. Adamlardaki ciddiyetsizlik hat safhada zaten , 20 gün geçmiş olmasına rağmen fiyat açıklamadılar. Eski fiyattan satılmasına rağmen hala bu fiyattan takır takır satıldığını görüyorlarsa , yarın bir gün 7.599 tl fiyat açıklasalar haklılar.
    Biz millet olarak neden hakkımız olanı savunmayı beceremiyoruz ? Bilmeyenler için yazıyorum ; Verginin %50’den %20’ye düşmesi Sony’nin cebinden bir şey eksiltmiyor , kârı da düşmüyor. Devletin kasasına giden miktar azalıyor. Matematik diye bir şey var. Mevcut kur ve vergi oranlarıyla bu cihazın fiyatı maksimum 6.800 tl civarı olmalı. Şu anda yapılacak tek şey PS TR’ye fiyatın mevcut durum gözönünde bulundurularak açıklanması konusunda baskı yapmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

    Böyle büyük açık dünya oyunlara alışma süreci bile gözümde büyüyor. RDR2 gibi bir efsaneye bile alışmam 5-10 saat almıştı, zoraki oynuyorum o saatleri. Bir kere içine girince o dünyanın bu sefer bırakamıyorsun da. RDR2 gibi kaliteli oyunlar açık dünya olsun da şu her oyunu açık dünya yapma furyası bitsin artık. Çalışan adam zamanına acıyor her oyuna o kadar saat gömünce, oynayasım da gelmiyor.



    Alıntıları Göster

    Single player modları bana göre maks 8-10 saat olmalı. Ne kadar sinematik o kadar iyi, 5 tane muz topla 10 tane ejder kuyruğu getir, git onunla konuş, Mehmet'i evinden al pazar'a götür falan gibi uydurma şeylerle oyun süresi ekleyerek oyun dünyasına epey zarar veriyorlar bence. Dediğinize sonuna kadar katılıyorum. Böyle olunca karakterle de bütünleşilmiyor, vakit geçsin diye oynanılıyor.





  • Since1903 kullanıcısına yanıt
    Yok baba kime ne anlatıyoruzki biz sayfalarda dil döktüm hala aynı tas aynı hamam bunlara her şey müstahak
  • Valla kendimi xbox almamak için zor tutuyorum. Ps1 den beri işin bu tarafında olmasam, bütün çevrem PS ci olmasa gidip 1 dk bile beklemeden alacağım xbox ama işte alışkanlıklar engel oluyor. PS4 Ü de satmış bulundum iyi fırsat çıkınca nasıl olsa 5 alıcam diye. kafayı yicem yakında. Hiç haber olmazmı abi devlet sırrı mı bu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Since1903

    Şimdi dikkat ediyorum da halâ buldu mu 8.300 tl’den koşarak satın alanlar var. 7500 tl olsa da itiraz etmeden alacak olan zaten çok daha fazla. Bir şeyleri elimizle mahvediyorsunuz , farkında değilsiniz. Fizibilite diye bir şey var , kamuoyu algısı diye bir şey var. Adamlardaki ciddiyetsizlik hat safhada zaten , 20 gün geçmiş olmasına rağmen fiyat açıklamadılar. Eski fiyattan satılmasına rağmen hala bu fiyattan takır takır satıldığını görüyorlarsa , yarın bir gün 7.599 tl fiyat açıklasalar haklılar.
    Biz millet olarak neden hakkımız olanı savunmayı beceremiyoruz ? Bilmeyenler için yazıyorum ; Verginin %50’den %20’ye düşmesi Sony’nin cebinden bir şey eksiltmiyor , kârı da düşmüyor. Devletin kasasına giden miktar azalıyor. Matematik diye bir şey var. Mevcut kur ve vergi oranlarıyla bu cihazın fiyatı maksimum 6.800 tl civarı olmalı. Şu anda yapılacak tek şey PS TR’ye fiyatın mevcut durum gözönünde bulundurularak açıklanması konusunda baskı yapmak.
    Sencer senmisin?

    Eskiden iyi fifa kapismasi yapardik.

    Ondan da önce hamachiden oynardik bi site vardi orda takilirdik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 10bin üstü rakamlarıda telaffuz edenler vardı 8300 açıklanmadan önce.
  • Arkadaşlar çok içten bi soru sormak istiyorum.

    Bu Sony neyi bekliyor?


    Önümüzde büyük bi fuar var desem yok, çıkacak önemli bişiy de yok. EE neyi bekliyorlar şuan? Çok merak ediyorum Sony Türkiye departmanında 3-4 ay tatil edilmiş olmasın?


    Acaba ofiste neler dönüyodur şuan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 21 Ocak 2021; 11:15:20 >
  • 
Sayfa: önceki 39123913391439153916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.