PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9675. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
Hocam, eğer konsolda hızın 45Mbps civarında görünüyo ise Bu sayfayı bi incelemeni öneririm.
_____________________________ -
-
Ben kullanıyorum hiç bir işe yaramıyor. Hemen hemen mesafe durumu benzerdir. Bu cihazla konsola 25 mbps geliyordu , bunu takmadığımda modemin kendi sinyal gücü 80 mbps olarak geliyordu. Evin bir yerinden bir yerine bağlantı noktası oluşturuyor hız vs gibi harici şeylere ben sahip olamadım. Kenarda yatıyor cihaz :)
Benim evdeki internet 1000 mbps ama modem ve konsol arasi mesafe cok uzun oldugu icin mecbur wifi ile baglaniyorum. Hiz testinde 300 falan cikiyor. Fena uzdu bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suchshameicannotbear -- 13 Ağustos 2026; 15:51:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PSN'de bu aralar fiyatlarda bir iyileştirme var. MGS delta 3500'den 2100'e indirildi. 3 bin civarı olan bazı yapımlar 2579 liraya düştü. Normalde zam görmemiz gereken aylardayız fakat ahım şahım olmasada fiyat iyileştirmeleri var.
MEATICS müdürü Mustafa Yiğit bizim pazara güzel hareket çekiyor sanırım. Hint PSN'e çekilen yerel fiyatların bizede uygulanması gerekli.
Bu tarz bir set almanız lazım çözüm için. Modemin hemen yakınında duvar prizi varsa kullanabilirsiniz, uzatma kablolarına takılmıyorlar özellikle duvara takılması tavsiye edililiyor. Bu attığım düz eth kullanımı için, wifili olan modelleri de var, örnek olarak bırakıyorum araştırabilirsiniz.
Özellikle üzerinde fiş prizi olan modellere bakın, duvara taktığınızda prizi öldürüyor düz olan modelleri,bunlarda üzerine uzatma takıp devam edebiliyorsunuz.
amzn.eu
TP-Link TL-PA7017P KIT, AV1000 Gigabit Passthrough Powerline Başlangıç Kitihttps://amzn.eu/d/0huEG5Hy
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 13 Ağustos 2026; 22:33:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hiz icin tavsiye edilmiyor bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Valla yalan olmasın tam zamanını bilmiyorum ama bi 6-7 yıldır kullanıyorum heralde ben bir sorun yaşamadım. En kötü amazondan alıp denenir hızda sorun çıkarırsa iadesi kolay olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Artmaz
Sizin internet hiziniz kac cikiyor ps5de bu cihaza kablo ile bagliyken ?
-
Merhaba, bundan kullanıyorum. Çok memnunum. Dikkat etmeniz gereken kısım ana cihazınıza yakın bir konumlandırma yapmanız. Ana cihazınızdan gelen sinyalin bittiği yere konumlandırırsanız verim alamazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gündoğdu_01 -- 14 Ağustos 2026; 9:54:47 >_____________________________ -
iki gün önce mafia 3 oynamaya başlamıştım, ona da yeni nesil güncelleme gelse süper olurdu zamanlama ama gelmiyor maalesef.
Hocam valla çok kızdım ya. Yeni paket satıyosan bi zahmet 2 ve 3 e de 60 fps patch bari getir. Definitive edition ayağına 2 ve 3 e ışıklandırma kaplama düzeltip sattılar zaten. Ne var yani 60 fps de getirseydiniz
Bugun mu cikiyor mafia 1 ps5 versiyonu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Evet ücretsiz update edebileceksiniz oyuna sahipseniz. Yok değilse Omerta edition da geliyor Old Country Man of Honor (Salieri) dlc si ile birlikte.
Bende var mafia1, iyi oldu upgrade geldigi bir kez daha bitiririz artik👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Konsolda satın alma işlem geçmişine girdiğimde qr kod çıkıyor web siteye yönlendiriyor sanırım.dogrudan eskisi gibi konsol üzerinden bakma yok mu artık?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
PSN : NaughtyDog-TR -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt