Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9606. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
192.126
Cevap
1.636
Favori
10.906.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
354 oy
Sayfa: önceki 96039604960596069607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizi üzmeyecek ve hızlı satış yapabileceğiniz fiyat 17-18 bin.

Cihazın FW si düşük Jailbreak yapılıyorsa ve kozmetik bakımından temiz, kutusu vb şeyi eksiksiz ise 22-23 bine satabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

max 12-13 bin alıcı bulursunuz oda cihazınız temizse dükkanlar bu fiyattan alır. yukarıdaki arkadaş fazla yazmış o fiyatlara sıfır slim var piyasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alejandro_26 -- 27 Ocak 2026; 22:4:21 >
    dükkana satmam ya, bir acelem yok olur da giderse belki pro ya geçeriz diye dedim yoksa dursa da olur. kutusu sıfır gibi duruyo osu busu herşeyi var, bir kere dış kapağını açtım o da fanın tozunu almak için o kadar. 2. kolla orj şarj istasyonu da var ama istasyonu vermem heralde lazım yine ama satışını kolaylaştıracaksa onu da verir yenisini alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 27 Ocak 2026; 22:32:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Play Station 5 alma arefesindeyim. CD mi yoksa Digital Sürüm mü öneriniz? Bir de hangi model kodlu cihazı almalıyım? Yurtdışından gelen ürünlerden bakıyorum.

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

Merhaba arkadaşlar daha önce hiç ps deneyemim olmadı. Ps5 slim almayı düşünüyorum. Ancak Gt6 için pro modelin daha mantıklı olacağı söyleniyor. Genel anlamda siz ne düşünüyorsunuz? Pro ve Slim model hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
    Cevaplarınızı bekliyorum

Gta6 için fark olacaktır ps5 pro da normal ps5 e göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şu an en güncel slim için cfi 2116 sürümlü cihaz var, cd koleksiyon yapmıyorsanız dijital alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alejandro_26 -- 27 Ocak 2026; 23:45:4 >

Sadece şunu sormak isterim. Neden bir insana 4 tane Dualsense satmayı dayatıyorsunuz? Bir de mesela 1 haftada satılmaz ama 1 ayda satılır diye mi düşünüyorsunuz aceleniz olmadığı için? İçlerinde çoğu parça ayrı ayrı satılabilir. Kaldı ki buradaki hiçbir parça, satışı cazip hale getirmiyor. Misal medya kumandası yok diye, kimse PS5'i almaktan vazgeçmez.

Şu CD Li ve digital mi sorunusunun cevabını nasıl bulamıyorsunuz anlamıyorum, cevabı zaten içinde olan bir durum.

istediğiniz kadar bekleyin hocam böyle bir paketi kimse almaz, satmak istiyorsanız ayrı ayrı satmanız lazım

Orijinalden alıntı: rockNblack

Selamlar, playstion 5 ve yanındaki ürünlerimi paket olarak satmayı düşünüyorum.

Paket olarak satmak zor biliyorum ama acelem yok. Sarı siteye ilan açacağım ama fiyat konusunda emin olamadım.

Fat kasa 1 tb + ps portal + 2 adet dualsense edge (beyaz) + 1 kamuflaj dualsense + 1 kol siyah dualsense + 1 adet edge stick modül + samsung 980 pro 2 tb ssd + sarj dock + ps5 medya kumandası, stealseries arctis 7p wirless kulaklık ve lg ultragear 27gr95qe oled monitör.

1 edge kol dışında tüm ürünler tertemiz durumda. Sizce böyle bir paketin ederi nedir?

İyi forumlar.

1-2 ürün hariç hepsi ayrı ayrı daha iyi fiyatlara satabileceğiniz ürünler bu şekilde toplu satmanız neredeyse imkansız. Tek satış tavsiye ederim

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    8 senedir psda oyun oynuyorum. Bir tane bile cdim yok. Eksikligini de hissetmiyorum.

• alejandro_26 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. 17-18 bine sıfır slim nerede var acaba?

Geçen sarı siteden 11 bine PS4 Slim 9.00 1 TB konsol sattım.

6 bin hemen ekleyip alayımda, PS5 Slim Dijitalim de olsun yedekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam Hunter -- 28 Ocak 2026; 13:57:41 >
  • Sam Hunter S kullanıcısına yanıt
    hocam 22-23 bin için yazdım ben onu

"Cihazın FW si düşük Jailbreak yapılıyorsa ve kozmetik bakımından temiz, kutusu vb şeyi eksiksiz ise 22-23 bine satabilirsiniz."

Cihazın FW si düşük ise ve kozmetik bakımından temiz, cihazın kutusu vb şeyi eksiksiz ise diyorum.

Yani kırılabilen sürümde olan demek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alejandro_26 -- 28 Ocak 2026; 17:29:20 >
  • 
Sayfa: önceki 96039604960596069607
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.