Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9566. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
191.313
Cevap
1.623
Favori
10.836.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 95629563956495659566
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben de bu videoyu izlemiştim biraz önce 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kutudan çıkan beyaz dualsense sol analogda, mor dualsense sağ analogda.

Ben tozdan olduğunu düşünüyorum çünkü 3 ay falan cihazı hiç açmadım sildim üfledim ama çare olmadı.

Analogların tanesini 750tlden tamir ediyorlar. Tamir edildiğinde orijinal gibi oluyor mu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarleyDavidson -- 6 Kasım 2025; 20:9:26 >

Hocam benim mor dualsense de sol analog Drift yaptı temu Dan hall effect analog almıştım dualsense kasasını açtım anakartı söküp elektronikçiye götürdüm adam eskiyi söküp yeniyi lehimledi para almadı, ana kartı eve götürdüm dualsenseyi toplamadan Ataç yardımıyla çok hassas bir kalibrasyon yaptım cihazı geri topladım on numara oldu. Bu işlere elin yaktınsa benim dediğim gibi yapmanı öneririm, en büyük artısı kalibrasyonu kendin yapıyor olman tamirci senin kadar özen göstermeyebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Drift'in sorunu yağ gibi iğrenç bir madde analoglarda eriyor, nemden veya diğer etkenlerden kaynaklanıyor olsa gerek. Drift'in çözümü lego yapmak kadar basit, youtube ile ilerleyebilirsin. İçini açıp analogların ilgili kısımlarını sileceksin çözülecek.

Ben bu zamana kadar kendim yaptım. Bozulunca yine kendim lehimledim. Paraya gerek yok biraz teknik bilgi varsa kendiniz çoğu şeyi halledersiniz.

• Arkadaşlar merhaba hayatımda ilk defa konsol aldım, ondan her şeyin acemisiyim biraz. Joysticklerin r2-l2 tuşları bozuluyormuş sanırım dümdüz masaya koyunca. Benim de birkaç aydır öyle dümdüz masaya, tv ünitesine koyup geçiyorum. Stand bakıyorum da şimdi önerebileceğiniz bir model-marka var mıdır? Bir de şarjlı standlar için de zararlı denmiş. Doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicosia -- 7 Kasım 2025; 11:26:1 >

İlk defa böyle bir şey duyuyorum. 3 senedir kol dümdüz duruyor bir şey olduğu yok.

Orijinalden alıntı: blackprague

Kalibrasyon nereden yapılıyor? Yazılım mı var?

Üstteki analogta sağ ve sol tarafta iki delik var oraya Ataç gibi iğne gibi tel çubuk sokarak yapılıyor youtubeda videosu var

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nicosia kullanıcısına yanıt
    trendyol.com
    Dummy13 Playstation 5 Için Çift Dualsense Standı Ps5 Çift Kol Uyumlu Stand Beyaz 1 Adet - Fiyatı, Yorumları
    https://ty.gl/r4amaziiky4kv

Ben bunu kullanıyorum hem şık hem de bir arada tutuyor. Tükenmiş belki benzerleri vardır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 95629563956495659566
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.