< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

5 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
selam beyler, benim cihazla birlikte gelen ve daha sonra aldığım dualsenselerde drift problemi başladı. Kutudan çıkan beyaz dualsense sol analogda, mor dualsense sağ analogda. Ben tozdan olduğunu düşünüyorum çünkü 3 ay falan cihazı hiç açmadım sildim üfledim ama çare olmadı. Analogların tanesini 750tlden tamir ediyorlar. Tamir edildiğinde orijinal gibi oluyor mu ?? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarleyDavidson -- 6 Kasım 2025; 20:9:26 > |
|
Hocam benim mor dualsense de sol analog Drift yaptı temu Dan hall effect analog almıştım dualsense kasasını açtım anakartı söküp elektronikçiye götürdüm adam eskiyi söküp yeniyi lehimledi para almadı, ana kartı eve götürdüm dualsenseyi toplamadan Ataç yardımıyla çok hassas bir kalibrasyon yaptım cihazı geri topladım on numara oldu. Bu işlere elin yaktınsa benim dediğim gibi yapmanı öneririm, en büyük artısı kalibrasyonu kendin yapıyor olman tamirci senin kadar özen göstermeyebilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Drift'in sorunu yağ gibi iğrenç bir madde analoglarda eriyor, nemden veya diğer etkenlerden kaynaklanıyor olsa gerek. Drift'in çözümü lego yapmak kadar basit, youtube ile ilerleyebilirsin. İçini açıp analogların ilgili kısımlarını sileceksin çözülecek. Ben bu zamana kadar kendim yaptım. Bozulunca yine kendim lehimledim. Paraya gerek yok biraz teknik bilgi varsa kendiniz çoğu şeyi halledersiniz. |
|
Arkadaşlar merhaba hayatımda ilk defa konsol aldım, ondan her şeyin acemisiyim biraz. Joysticklerin r2-l2 tuşları bozuluyormuş sanırım dümdüz masaya koyunca. Benim de birkaç aydır öyle dümdüz masaya, tv ünitesine koyup geçiyorum. Stand bakıyorum da şimdi önerebileceğiniz bir model-marka var mıdır? Bir de şarjlı standlar için de zararlı denmiş. Doğru mudur? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicosia -- 7 Kasım 2025; 11:26:1 > |
|
İlk defa böyle bir şey duyuyorum. 3 senedir kol dümdüz duruyor bir şey olduğu yok. |
|