Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9565. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
191.290
Cevap
1.624
Favori
10.833.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 95619562956395649565
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arkadaşlar ben cihazımı kapatıyorum ama sanırım tv açıldığında otomatik açılıyor ondan sonra hiç ps5'e girmesem bile açık kalıyor/dinlenme moduna geçiyor. Çünkü açtığımda 4-5 kez cihaz aniden prizden çekildi, veri kaybolabilir hatası gördüm. Gece veya gündüzleri elektrik kesintisi oluyor. Bu cihazın otomatik açılmasını nasıl engelleyebiliriz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nicosia kullanıcısına yanıt

hdmi-cec ayarını kapatın, setttings- hdmi içinde enable hdmi device link ayarına bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@DeLaVega66

amazon
    UGREEN USB C AptX 5.3 Bluetooth Dongle ve Adaptörü - PS5/Switch/PC için Handsfree Ses - Windows/macOS Uyumlu, Tak ve Çalıştır (Yalnızca Ses)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0D7CKV1J8?ref_=ppx_hzsearch_conn_dt_b_fed_asin_title_1

online'da mı yaşıyorsunuz bu sorunu? benim de online'da sorun olmaya başladı. Sanki internetimde lag varmış gibi oyun donuyor 5-10 snlik bir duraksamadan sonra göremediğim bölümün hızlı bir oynatmasını yaparak oyuna devam ediyor

benzer durumları nadiren ben de yaşıyorum. Pingimiz çok yükseliyor anlık olarak. Anlık internet yükünden olabileceği gibi internet servis sağlayıcısından kaynaklı da olabilir. Superonline kullananlar da çok yüksek ping olduğuna dair bir kaç şey okumuştum. Ama genel olarak FC26'nın bi optimizasyon sorunu var, lag olayı çok fazla oluyor.

warzone oynarken hiç karşılamıyorum buna benzer bir durumla. Sadece fifada ve ara sıra oluyor. Netim turk telekom, fiber 1 gbit. Testleri yaptığımda sağlam görüyorum interneti. Sanırım fifanın bir iki güncellemeye daha ihtiyacı var.

Hayir offline da oldu sanki cok hafif kasarak gibiydi oyunu kaldirdim tekrardan yukledim duzeldi 1.0.8 mi ne guncellemesinden sonra olmustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman Arkham knight oyun bundle aldım arkadaşlar fakat bugün de season pass indirime girmiş ve aldım. fakat season pass ne işe yarar ve almaya gerek var mıdır ? Arkham knight bütün eklentilerini almıştım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.