yapamıyorlar ps3 kernel yapısı çok farklı, o yüzden native yapamıyorlar ama uğraşmıyorlar da. neler neler var orda ... |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9422. sayfa)
-
-
Ps6 ın x3d yapılı zen5 ile ile geleceği söylendiği için ps6 da rahat bir şekilde görürüz.
-
Geçenlerde Bende Duydum X3d işlemciler Mobile kadar Geldi ve Artık yeni nesil konsolarda x3d İşlemcilerden faydalanacaktır diye Malumunuz Ps5 işlemci baya eskidi Ki zaten 2020 döneminin Çip krizi denen olaydan muzdarip kaldı
-
Büyük oyunlar azalıyor teknolojik gelişmelere ayak uyduramıyor bütçeler bu cihazların bile hakkını veren kaç oyun geldi ki neredeyse hepsi PS4 te calisirdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PS4ün tek Sorunu SAta HDD olayı Cihaza SAta SSD Takıldığında Canavar Oluyor :)
-
Mevcut nesilde destek versinler yeter. Biraz uğraşsalar mesele kalmaz. Kırık ps5 lerde adamlar dans ediyor. Bu nesle daha eli yüzü düzgün oyun bile gelmedi ki o da başka mesele.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ragnarok aylık oyunlarda görünmesine rağmen neden bedava değil hala
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bir kaç saate düzelir hocam genelde 12-1 gibi öğle saatlerinde ekliyolar diye biliyorum.
Kurcaladım da beceremedim başka store
Eyvallh düzeldi şimdi teşekkürler
Phantom Blade Zero - Year of the Snake Gameplay Trailer | PS5 Games
youtubeSoul wields the twin snake swords in this gameplay-recorded boss fight video, taking on a group of foes in a deadly sword formation. These two all-new weapon...https://www.youtube.com/watch?v=ZX1k0z2pPY0 -
Bu söylem 15 sene önceki söylem. O zaman serbest şekilde geliştirme yapılamadığı için kernel yapısı yapımcıları zorluyordu. Emülasyon şuan rahat bir şekilde çalışıyor.
-
Evet hocam ama emülasyon dışını kastetmiştim.
RPCSX ile entegre etseler yeterli olur makinenin gücü yeterli çünkü Rog ally steamdeck bile bu emülatörü çalıştırıp oyunları optimize edebiliyor kaldiki Emülatörün RapserPi desteği bile geldi
-
Evet, benim rog Ally da emüle ediyorum. Ama RPCSX de dahi hala açamadığım oyunlar var. Bir de ps3’üm çok değerli ama sadece body olarak oyun köşeme koymak istiyorum... Kupa da kasmak istediğim için hala ps3 açmak zorunda kalıyorum. Benim istediğim şey -çoğu- gibi, geriye tam olarak uyumluluk.
AAA oyunlar yada bazı büyük kalite oyunlar tam anlamıyla açılmıyor Onun için ayrıyetten edit dosyaları var onları emulatöre eklemek gerekiyor emülatörüde kendi içinde bazı oyunlara optimize etmek gerekiyor
Ps5 Kendi Gpusu ile Bunu Nitekim Başarabilir ve bu süreç oyun yapmak gibi uzun bir optimizeden geçecektir bunun yerine Uncharted 1 2 3 gibi bluepoint yada başka oyun firmasına Portlaması daha az masraflı bir iş gibi duruyor
-
selamlar,
şu kontrolfreek ekipmanların çakma mı gerçek mi nasıl anlarız?
-
Insomniac Games CEO'su Ted Price, Mart ayında oyun sektöründen emekli olacak, yeni ortak stüdyo başkanları duyuruldu!
Insomniac Games CEO'su Ted Price, 30 yılın ardından Mart ayı sonunda oyun sektöründen emekli olacağını açıkladı. Stüdyo emektarları Chad Dezern, Ryan Schneider ve Jen Huang Insomniac Games'in yeni eş stüdyo başkanları olacak.
Ted Price :
Herkese merhaba,
Bu bloga, geçtiğimiz birkaç hafta boyunca Los Angeles'taki ekip üyelerimiz ve oyuncularımız için ne kadar zor şeyler olduğunu kabul ederek başlamak istiyorum. Ben bunları yazarken, aşırı hava koşulları nedeniyle yangınlarla ilgili daha fazla zorluk yaşanacağına dair haberler paylaşılıyor.
Düşüncelerimiz yangından etkilenenlerle birlikte ve bu trajik durumla başa çıkmaya çalışan ekip üyelerimizi ve ailelerini desteklemek için Sony'deki meslektaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz.
Insomniac'ın içinde ve dışında Los Angeles'taki diğer insanlara yardım etmek için bir araya gelen çok sayıda Insomniac ile gurur duyuyorum. Daha az şanslı olanlara yardım etmek misyonumuzun bir parçasıdır. Insomniac'lılar bunu her gün benimsiyor ve bu kültürümüzün sevdiğim pek çok yönünden biri.
Kültürümüzün değer verdiğim bir başka yönü de Insomniac'ların bir araya gelme ve çoğu zaman aşılmaz gibi görünen engelleri başarıyla aşma becerisidir.
Bu arada, zorlu bir 2024 yılına rağmen Insomniacs tamamen hayranlarımız için oyun geliştirmeye odaklandı. Ekibin kararlılığı ve işbirliğinin bir sonucu olarak, geliştirilmekte olan her bir oyunun güzel görünmesi ve harika oynanmasıyla yıllardır deneyimlediğimiz en güçlü konumlardan birindeyiz.
Bu nedenle, geçen hafta Insomniac ekibine, oyunlarda böylesine tatmin edici bir kariyerin tadını çıkardığım için inanılmaz derecede şanslı olduktan sonra, Mart ayının sonunda sektörden emekli olacağımı duyurmaktan rahat hissettim. Bugün bu haberi daha geniş bir şekilde paylaşıyorum.
Aslında bu kararı geçen yıl aldım. Benim için, Insomniac'a 30 yılı aşkın bir süre liderlik ettikten sonra, kenara çekilme ve başkalarının ekibimizin önünü açmasına izin verme zamanının geldiğini hissettim.
Geçtiğimiz yıl boyunca, Insomniac'taki üst düzey liderlik ekibiyle birlikte çalışarak, önümüzdeki birkaç on yıl boyunca hayranlarımızın sevdiği şeyleri daha fazla sunmak için gerekli sürekliliği, istikrarı ve güçlü liderliği sağlayacağını bildiğim bir halefiyet planı oluşturma fırsatım oldu.
Bugün ayrıca Chad Dezern, Ryan Schneider ve Jen Huang'ın Insomniac Games'in yeni Ortak Stüdyo Başkanları olacağını duyurmaktan son derece mutluyum.
Soldan Sağa: Insomniac Games Eşbaşkanları, Chad Dezern, Ryan Schneider ve Jen Huang
-
Dostlar selam PlayStation 5 bakıyorum ilk çıktığında direkt almıştım Amazon almanyadan satmıştım şimdi yeniden bakıyorum. Elimde 2 seçenek var biri PlayStation 5 Slim Digital 16.500 diğeri PlayStation 5 Fat Cdli 16.000 her ikiside tek kol fat kasa 5 aylık slim kasayı bilmiyorum ancak yeni çıktı çok değildir hangisi daha mantıklı
Eğer cd'li oyun arşiviniz yoksa ve cdli oyun al sat yapmıyorsanız tabiiki slim dijital.
Fat kasa zaten artık üretilmiyor,slim güncel ve hafıza olarak daha yüksek hemde taşıma problemi yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X