Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8880. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
188.071
Cevap
1.612
Favori
10.278.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 88788879888088818882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Almanya’dan Ps5 alacağım fakat bu linkteki üründe digital edition yazıyor slim yazmıyor fakat açıklamalar kısmında slim modeli ve 1tb yazıyor kafam karıştı. Sizce slim modelinin 2 kollu versiyonu çıkmış mıydı?

Link:

https://www.amazon.de/dp/B0CQMF3VJK?starsLeft=1&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_VG00RXQP16ZK3EXA98JA_1

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• wolverine738 kullanıcısına yanıt

150€ üstü ürün gümrüğe takılır. ayrıca stokta kalmamış

• ebenama kullanıcısına yanıt

ultra performans konusu tartışılır :)) 950mb/sn çok düşük bir hız sony 5500üzeri öneriyor oyunları bu hıza göre optimize ediyor. loading süreleri fast travel süreleri olması gerekenden uzundur sende farkında değilsindir. neredeyse 5 kat yavaş yanı kullanıdığın ssd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dijital slim 2 kollu modeli var evet daha önce görmüştüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Zaten vergi iadesi alacağım hocam. Stokta var Almanya uzantısından bakarsınız

• etokel kullanıcısına yanıt

Ben de yeni 120 Hz TV aldım PS5 için, TCL ile Philips'ten birisini alacaktım Philips'i aldım. Elimde 120 Hz destekleyen tek oyun var, Ratchet and Clank. Denemek için biraz açtım, bir fark gözüme çarpmadı.

• byvolcan kullanıcısına yanıt

4950/4250mhz 1tb olan

• Nén-El kullanıcısına yanıt

dün yazdım ama Cold War oynayan yok sanırım. ya her oyunda düzgün çalışmıyor ya da her tv'de. sendeki sorun VRR açık değil büyük ihtimal. önce sistem ayarlarından performans ayarını açman lazım. sonra oyun içinden performans modu açılacak.

• metinTasci M kullanıcısına yanıt

Evet Gen4 herhangi bir SSD ile performanslı kullanılıyor. Digital Foundry bir test yapmıştı. SSD pin'lerini bantlayarak hızı 1.6 GB/Sn'ye düşürüp Spider-Man 2'yi denediler. Oynanışta (portallar dahil) hiçbir fark olmuyor, yükleme ekranında ise 1 sn'yi geçmeyen bir fark oluyordu.

Tabi gelecekteki oyunlarda da böyle olacağı anlamına gelmez. PS5'in dahili SSD'si 5.5 GB/Sn. Sony'nin M.2 önerisi de o hız. O yüzden min 5.5 GB / Sn almakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 31 Ocak 2024; 14:50:24 >
  • PS5 eurasia garantisi olup servise yollayan var mı? Yurtdışından aldım ürünü faturası vb. var. Nasıl bir yol izlemeliyim. Dualsense bozuldu :)

Ben anlamadım nasıl iade alacaksınız?

Arkadaşın bahsettiği 150 euro üzeri bir ürünü Turkiyeye sipariş verirseniz Turkiye gümrüğünde takılıyor. Devam ettirebilmeniz için vergi ödemenizi bekliyorlar. Hatta yanlış bilmiyorsam Amazon bazen yollamıyor bile takılacağı için.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    keşke siz okuyup araştırsanız. Sadece öneriyor. illa bu hızın üzerinde hız olmalı demiyor.

tamam şimdi oldu hocam 👍🏻 attığın linkteki hızlar çok düşüktü şaşırdım bende çalışmaz zaten ps5 de o hızlar ile.

Evet Gen4 M.2 özelliği olan tüm ssdler çalışıyormuş, 2500 mb/s hızındaki ssd çalıştırıyor arkadaş PS5 de ancak prformans olarak neredeyse PS4 oyunu gibi oluyor ne yazık ki.

ah hocam ya niye ısrar ediyorsun anlamadım nasıl istiyorsan öyle al kullan. dahili ssd si 5500mb/sn sende bir zahmet benzer hızda bir ssd alıver forumun geneli 7000mb/sn üzeri kullanıyor. konsol olmuş 25 bin lira 300-500 ucuz olsun diye yavaş ssd ye kaçma çabası neden?

• Nén-El kullanıcısına yanıt
    Kamerayı hızlıca döndürün farkı hissedeceksiniz. Ancak 30fps ile 60fps arasındaki bariz fark, 60fps ile 120fps arasında yok maalesef :) öyle bi hissiyat beklemeyin.

• GuGuuuK kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 88788879888088818882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.