Oyun bence fena değil oynanır ben çözmeye çalışıyorum oyunu. Onun dışında benim de bu tarz oynadığım çok fazla oyun yok bu yetti şimdilik |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8878. sayfa)
-
-
CoD Cold War'da VRR düzgün çalışmıyor. GTA 3 Definitive'de sorun yok. Cold War'da 60hz den beter oluyor. TV Philips 50PUS8506/62
Aynı dertten muzdarip olan varmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebenama -- 30 Ocak 2024; 14:19:16 > -
Bir de şu var: Online oyunlar kendini PC'de buluyor. Daha iyi mouse desteği, yüksek çözünürlük ve FPS, yazılı chat imkanı vs.
Eski Battlefield oyunları, World of Warships falan. Online oynanacaksa bunlara yönelmek lazım. Mesela BF oynarken acayip durumlar oldukça Youtube kanalıma videolar atıyordum. Ekstra bir katkısı oluyordu.
Cod'da gamepad'le bir haritaya tıkılmak, kaos curcuna falan nereye kadar. PC zamanlarındaki ilk Cod'lar, Unreal Tournament falan güzeldi de, konsolda Cod'a fazla kaptırmamak lazım. Standart Cod'a özellikle Harita olarak hala 2003'teki Cod'taki Carentan falan vardır eminim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 30 Ocak 2024; 14:49:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yurtdışından aldığım ps5'in dualsense sol analog drift sorunu yaşıyorum. Bu sorunu yaşayıpta yaptırdığınız ve memnun kaldığınız yer var mı? Yaptırdığınız fiyatıda yazarsanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydange -- 30 Ocak 2024; 14:52:23 > -
Yani bu gibi konularda garantinin ne kadar önemli olduğu anlaşılıyor. Sony yeni ürün ile değiştirirken bu eziyete katlanmak zor. İstanbul Avrupa yakasındaysan Şirinevler'de Konsol Kulübü var. Oraya götürmeni tavsiye ederim. Ama tamirden sonra kurtuldum deme çünkü aynı hata ile yeniden karşılaşacaksın. Tavsiyem yaptırıp sat, sonra yeni sürüm DualSense satın al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadasikiz -- 30 Ocak 2024; 15:29:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Youtube'daki BizimPS kanalından Özgün Bey'e yaptırdım. Daha kaliteli olan analoglardan taktı. 500 lira ödedim. İşçilik olarak memnunum ama "bozulmadı" diyebileceğim kadar uzun süredir kullanmıyorum. Ancak iletişim çok zor, telefonla ulaşmakta sorun yaşadım. Bunun dışında memnun olduğumu, ustalığına güvendiğimi ve yapılan işten şüphem olmadığını söyleyebilirim.
-
Yeni sürüm dualsense çıktımı yada yeni sürümün bir kodu var mi elimde degisimden gelen dualsense var ve açıp acmamakta kararsizim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_44 -- 30 Ocak 2024; 15:57:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ona hurafe demişlerdi ama bilemedim
-
FCC ID: T1 ile bitiyorsa eski, T1A ile bitiyorsa yeni modeldir.
-
Kutunun üzerinde cfi-zct1w yazıyor
O kod Avrupa ürünü olduğu anlamına geliyor. Maalesef benim söylediğim kod sadece DualSensenin arkasında yazıyor. Yani kutu açmadan anlaşılmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadasikiz -- 30 Ocak 2024; 16:4:43 >
Bu saçma güncelleme sorunu ne zaman düzelecek? Yahu ben neden internet hızımı güncellerken kullanamıyorum. Normal indirme yaparken tam hız. Güncellemeye gelince bekle dur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle elimde sonradan aldığım turkuaz dualsense sonu a ile bitiyor ama kutunun üzerinde w yazıyor açmadan göremeyeceğim büyük ihtimalle
Ürün Sony yetkili servisten mi geldi? Eğer öyleyse zaten onların ellerinde eski sürüm cihazlardan kalmamıştır. Birde drift problemi mi yaşadınız eski kol ile?
Oyunun altında oyunu tanıtan görsel ve videolar var ya. Orda ki videolarda ses yok. Sizde de böyle mi. Niye ses yok ki. Eskiden donuyordu takılıyordu. Sesi kismislar o düzelmiş gibi geldi
Evet sony eurasa garantiliydi ürün burcu elektroniğe gondermistim oradan gönderdiler drift problemi nedeni ile gönderdim fakat cihaz aslında mayis2022 faturaliydi çok fazla zaman bulup oynayamadım sonra deprem oldu Malatya'da ikamet ediyorum 9 10 ay da öyle geçti evi bosalttigimiz için son 1 ay aktif kullaninca konsolun içinden cikan sol analog drift yapmaya başladı aktif olarak 2 ay kullanım sonucu iyide oldu garantiside 4 ay sonra bitecekti
Deprem için çok geçmiş olsun. Benim de tetik tuşlarında ses var. Titreşim ile alakalı. Dün Teknosa'ya götürdüm onlar da servise gönderecek. Bakalım ne sonuç çıkacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadasikiz -- 30 Ocak 2024; 16:40:50 >
Ben Haziran ayında amsterdamdan aldım eurasia garantili ürünüm. Acaba garantiden yararlanabiliyor muyum?
-
sizden başka böyle bir sorun yaşayan yok sanırım hocam. Tam olarak nasıl bir sorun yaşıyorsunuzki yavaş olsa olmasada kendi iniyor zaten arka planda oyun oynamaya engel değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X