< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8879. sayfa)
-
-
değişik bir sorunmuş hocam normalde hız neyse o hızda inmesi lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçmalık orda çözemiyorum. Hızımı her şeyde tam alıyorum. Oyunu sıfırdan indirince de tam alıyorum. Playstation store ile alakalı da diyemiyorum. Bazen öğle durumlar oluyor ki oyunu silip yeniden yüklüyorum daha hızlı bitiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O ufak güncellemelerde kimde gördüysem aynı. Normalde 10 mb/s inen oyunlar, güncellemede 3-4 mb/s iniyor. Genel bir durum o.
-
3-5 gb güncellemelerde de aynı şey yaşanıyor. Sinir ediyor cidden. Yüksek hızın çok bir anlamı kalmıyor.
Kaç euroya geldi hocam?
Çift kol, şarj standı. 540 euro
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar ps5 slim standart versiyon için cfı2016 ve cfı2000 arasında ne farklar var hangi sürümü önerirsiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aBasaran92 -- 30 Ocak 2024; 20:27:36 > -
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Depolama işin çözmek için hangi cihazı kullanıyorsunuz? Öneriniz varsa alabilir miyim? Cihazı açmak istemiyorum. Harici kullanmamın dezavantajı olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naim@gop -- 31 Ocak 2024; 2:2:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hariciden sadece PS4 oyunları oynanabiliyor. (SSD olsa bile)
PS5 oyunları ise hariciye kaydedilip, oynanacağı zaman dahili 1 TB NVMe'ye aktarılıp öyle açılıyor.
PS5 oyunlarını ek depolamadan direkt oynamak için Gen 4 M.2 NVMe SSD almanız şart.
Konsolun içini açmak sorun değil. Basit bir işlem: https://www.youtube.com/watch?v=bBt5CsrVt8c&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 31 Ocak 2024; 5:54:53 >
SSD olarak şu modeli düşünüyorum ben de
www.n11.comAdata Legend 850 Lite ALEG-850L-1000GCS 1 TB M.2 NVMe SSD Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/adata-legend-850-lite-aleg-850l-1000gcs-1-tb-m2-nvme-ssd-41247148?magaza=garajonline
Sitelerinden ps5 için onaylı demişler. Okuma hızı olarak 5500mb/s değil 5000/3200 şeklinde ve ısınır mı emin değilim ancak fiyatı uygun geldi.
PS5 oyunlarını dahili depolamadan, ps4 oyunlarını ise alacağım ssd ile oynarım diye düşünüyorum. Kullanan varsa iyi kötü yorumlarını bekliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sunum kaçta olacak dostlar?
-
bu gece 01.00 de
üste arkadaş cevaplamış ama bende ekleme yapayım harici hdd takarsan sadece ps4 oyunlarını taşıyıp oynayabilirsin. konsolun içini açmak basit ve garantiye etki eden bir durum değil zaten bunun için tasarlanmış. okuma hızı 5500mb/sn ve üzeri dahili soğutuculu gen4 m2 ssd alman lazım takması basit konsolun dahili ssd si sabit zaten değişmiyor yani 1 tb ssd alırsan toplamda 2 tb yerin olacak
Onun yerine XPG (Adata) Gammix S70 Blade alman daha mantıklı. Çok giriş seviyesinde bir SSD almak istediğin. Ben olsam almazdım.
-
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için. Amacım ucuz yollu bir şekilde ps4 oyunlarını oynamak acaba bu işlemler için yeterli gelmez mi ki?
Bende ekleme yapayım takılan ssd hızı konusunda Öyle bir zorunluluk yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 31 Ocak 2024; 13:3:41 >
nasıl yok hocam :) yazmadan önce keşke araştırsaydınız.
Sony nin sayfasından SSD açıklaması "Sequential read speed: 5,500MB/s or faster is recommended" Yani tavsiye ediyor yani tam olarak PS5 performansı için bu hız ve üstleri gerekli. Tabi oyunda burada önemli eğer PS5 için geliştirildiyse bu geçerli. PS4 oyunları için böyle bir zorunluluk yok anladığım kadarıyla. Zaten PS4 oyunları HDD den de oynanıyor.
Özetle madem SDD alacaksınız ve maliyetine katlanıyorsunuz bu hızın altında olan bir SSD almanın pek mantığı yok. Artık zorunlu mu veya zorunluluk değil mi ona siz karar verin.
-
2021'de 1487 liraya bunu aldım (1TB olanı) . Sıfır sorun ultra performans
amazonCORSAIR Force MP600 CSSD-F500GBMP600 500 GB M.2 SSDhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07WS1BRX4/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&th=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebenama -- 31 Ocak 2024; 13:34:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X