Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8667. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188.656
Cevap
1.610
Favori
10.321.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 86658666866786688669
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görünen o ki dosyaları iyi sıkıştıramamışlar :) 80GB çok fazla. Bu konuda PS5'e özel oyunlarda çok iyi örnekler var. Belki Sony exclusive olmadan doküman paylaşmıyordur belki de Remedy bu kısım için kaynak ayıramamıştır. Neyse, önemli değil tabii de gözüme takılınca yazmak istedim.

Oyun epey güzel olacak gibi görünüyor. İlk günden oynayabilmek isterdim.

• Sony picture PlayStation 5 de Türkiye de aktif olucakmi ve tarih bilgisi varmı ben bakın dim goremedim bi yazi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dead Space Remake Ea Playe gelmişti 3 gündür oynuyordum bugün kilit gelmiş. Oyun yarım kaldı. Ea playden kaldırmışlar.

• PS5’imi teslim aldim, maalesef alirken fark etmemisim kutunun disinda yarik olusmus kutunun en ic kismina kadar delinmis. fakat cihazda herhangi bir egilme bukulme deformasyon yok. kurdum calisiyor da. fakat bu durumu sıkıntı yaptim kendime iade de edemem tutanak tutturmadigim icin kargoyu teslim alirken. kargoda oldugu cok belli. bu durumda cihazda herhangi bir sorun olup olmadigini test edebilecegim bir benchmark tarzi yontem mevcut mudur ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eltürco kullanıcısına yanıt
    Oyun 26 Ekim'de ekleniyor ondan olabilir

• önce sony şimdi steam türkiyeden çekiliyor

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
    PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |Multiplayer 👾 on Xtwitter
    Steam Türkiye'den çekiliyor! 😱 Tüm fiyatlar 20 Kasım'dan itibaren USD'ye dönüşecek.
    https://twitter.com/Multiplayer_TV/status/1716954622487875907
  • Lev Tolstoy L kullanıcısına yanıt

Hocam fan sesinde bir problem yoksa (ps menüsünde ses gelmeyecek. Oyuna girince az miktar fan sesi olacak) ve oyunlar olması gereken performanstaysa bir sorun yoktur.

Konsolda fan (ve BD sürücü) dışında mekanik parça yok. Onda da, kasaya zarar vermemiş bir darbeyle sorun oluşması çok zor.

Yine de %100 emin olmak istiyorsanız, yeni bir oyunu VRR - FPS unlock modunda açarak Youtube'taki videolarla kıyaslayabilirsiniz. El Analista De Bits kanalında her oyun için test videosu vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 25 Ekim 2023; 2:47:36 >
  • encuni kullanıcısına yanıt
    Steam zaten ülkemize gelmedi, sadece özel fiyatlandırma yapıyorlardı şimdi şahlanan ekonomimize destek amaçlı dolara çevirip orta doğu bölgesiine dahil etmişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiki kullanıcısına yanıt

yani çekiliyor sizlemi uğraşacam tercihinizi yaptınız diyor

Rezillik olmuş resmen, biz yine gençliğimizde cd lerden oyunları alıp oynardık hadi bitirip arkadaşına verirdin bir şekilde sistem dönerdi, tamamen pc de dijitale geçilmesi ve tekel oluşları erişimler için çok daha zorlu olacaktır.

Bakalım bizim platformlar da bunlara uyalım demesinler de , yoksa işler çığrından çıkar iyice.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiki kullanıcısına yanıt

Bundan sonra böyle o iş bitti aga yapcak bişi kalmadı

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
  • Ön sipariş edilen oyun çıkışından kaç gün önce ön indirmeye açılıyor?

• Chesapeake Ripper kullanıcısına yanıt
    2.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Miraclescape kullanıcısına yanıt

Ufc 5 ön sipariş ettim. 1 gün 9 saat sonra çıkıyor (geri sayım) ama hala ön indirme başlamadı. Ea Play'in verdiği deneme sürümünü indirebiliyorum sadece neden böyle oldu acaba bir fikriniz var mı?

• Chesapeake Ripper kullanıcısına yanıt
    Ea play tam sürüm, süre doldumu devam ediyorsun satın aldığın için. Onu indirebilirsin, sorun değil.

• Miraclescape kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

20 saat olması umarım sıkmaz

• Ps plusa ve oyunlara zam gelince Playstation zengin işi oldu satıp ps yi pc den steam'dan devam diyenler şimdi steam kararı sonrası pc leri satışa çıkarıp harıl harıl ps bulma çabasına girmiş ne güzel ülkeyiz bir günümüz bir günümüzü tutmuyor

Malesef zorla torrentçi yapacaklar milleti

• supressor kullanıcısına yanıt

Selam, herhangi bir gecikme olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 86658666866786688669
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.