Tax free olayını nasıl yapıyoruz hoca. Ürünün faturasını yurtdışındaki havalimanında bir yere mi veriyoruz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8665. sayfa)
-
-
Hocam mediamarketten aldıgımda ödemeden sonra hemen yan tarafta pasaportumu verdim ve fatura ile birlikte bir taxfree belgesi düzenledi. Bu belgede ne kadar ücret iade alacağım da yazıyordu. Havalimanına gittiğimde taxfree ofisine uğradım, belgeyi imzalayıp mühürlediler ve kredi kartı bilgilerimle birlikte posta kutusuna attım. Normalde nakitte alınabiliyormuş ama o sırada bir sorun vardı ve nakit alamadım. çok basit bir işlem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yatay koydum. Acaba dik şekilde daha mi iyi hava alır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu Bir Arkadaş daha önce eternetin metal plakasından dolayı yapıyor ısınınca demişti bilindiği üzere PS5 arka Kısım fena ısı atıyor bunun hakkında arka kısımlardaki usb kısımlarının ısınıp kaynak oluşturduğu söyleniyordu bir esport etkinliğinde
Bu ksımıma CAT6 CAT7 Metal plakalı değilde sert plastik olanlarından deneyin belki olay çözülür
-
Usta Cihaz TCL Mi Eğer TCL ise Güncel Firmawere atın son çıkan güncellemelerde Oyuncu modu diye birşey var oraya geçince bu 2k 4k vrr olayı açılıyor
-
Benim konsolda da var, bir yıl oldu alalı. Hem fan sesi hem de coil whine dedikleri ses, traş makinesi gibi cızırtı vs. Garantiye verecektim yazın, belki değişim olur diye ama her modelde varmış bu ses, yani normal olan bir ses sanırım o yüzden garantiye vermekten vazgeçmiştim. Bir sene daha süre var garanti için, belki ileride bir şansımı denerim değişim için.
Cihazdan fan üfleme sesi geliyor arkadaşlar ben dün gece bf 2042 oynarken bariz fan sesi duydum. Oyunu kapattığım da fan sesi kesildi. Cihaz 1200 B sürümü. Slim de ses çıkmıyor diyen arkadaş benim cihazın bakımları yapıldığı halde uçak motoru gibi çalışıyordu o ayrı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk 24 Saatte 2.5M Satmış. Playstation'dan yeni bir Rekor!!
"Harika haberler, Spider-Man hayranları -- Marvel'ın #SpiderMan2PS5'i ilk 24 saatte 2,5 milyondan fazla sattı. Bu yüksek uçan lansmanı yaptığınız için teşekkürler!"
-
Evet son surum.
Her oyunda mi fan sesli çalışıyor
Acaba herkesin cihazı ki böyle fan sesi oluyor. Bize mi denk geldi.
Malum ps tr çekildi. Distribütör kim olacak deniyordu. Can sungur bilkom söylentileri duymuş. Apple türkiyeye gelmeden iphone hariç ürünlerini bilkom getiriyordu,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 23 Ekim 2023; 17:19:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de ayni kablodan var, 0.5 mt versiyonu olmasi da cok iyi, yakidna duran konsolu onla bagladim. tavsiye ederim, xbox ve ps5 de 120hz testini gecti.
-
tv nin arkasına konsol koymak pek iyi fikir değil hem tv hem konsoldan cıkan hava orda sıkışacaktır.
-
Bence acilen prizini değiştir iyi bir akım korumalı priz kullanman gerekiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xbox tarafında akım korumalı priz önerilmiyor hocam, ps5 içinde durum aynı mı?
İnternete biraz baktım ama net bir şey bulamadım.
-
-
bence de cat8 miş, cat 10 muş gereksiz. zaten 1gbps üzerinde bir transfer yapamayacaksınız, bu sebeple bence cat6 yeterli, gerisi boşa masraf. ps4ten beri bu ürünü kullanıyorum. bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. 1000mbps üzerinde internetiniz yoksa hiç sorun yaşamazsınız.
www.hepsiburada.comDark 0.25M Cat6 CU AWG24/7 UTP Kırmızı Network Kablo Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/dark-0-25m-cat6-cu-awg24-7-utp-kirmizi-network-kablo-dk-cb-nt6u25r-pm-HB000008CY45?magaza=Hepsiburada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 23 Ekim 2023; 20:9:18 > -
güzel sistem kurmuşsunuz
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X