Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (7433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ilker1834 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
190.921
Cevap
1.625
Favori
10.565.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 74317432743374347435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bramble: The Mountain King - Official Olle's Story Trailer

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |IGNyoutube
    In Bramble: The Mountain King, you are the tiny hero Olle in a giant world. Get your first glimpse of Olle's story in this new trailer for Bramble, an adventure/platformer in development for PC, PlayStation, and Xbox platforms. #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=I-Kb0qX97CA
  • Arkadaslar 3 aylık dualsense imi toplam 50 saat anca kullanmışımdır r3 tuşu bozuldu yetkili teknik servise mi göndermeliyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SnavS kullanıcısına yanıt
    Elbette

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, benim cihaz zaman zaman uyku modundayken kapanıyor. Kullanırken bugüne kadar hiç sorun yaşamadım, fakat bi kaç saat önce bırakmıştım, uyku modunda gördüm bir ara biraz önce baktım kapanmış. Birde cihazdan çat çat sesler geldi(tv kapandıktan sonra genleşme sesi gibi gelir ya öyle bi ses)
    Bu bir sorun mu, daha önce yaşayan var mı bu uyku modunda kapanma olayını?
    Bu arada bu şekilde olduğunda cihazı açtığımda, sanki elektikler kesilmiş gibi onarım ile açıyor cihaz kendini..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt

Elektriksel sorun olabilir.Priz değiştirme imkanın varsa deneyebilirsin.Eğer sorun devam ediyorsa fabrika ayarlarına dönüp sıfırla.Buda olmazsa donanımsal sıkıntı var demektir.Garanti yolu gözüktü.

• gfblugano35 kullanıcısına yanıt

• TechVET kullanıcısına yanıt
    Bunu kullanıyorum.
    Diğer cihazlarda pek anormallik yok

Schneider Electric APC 5'li Akım Korumalı Priz PM5-GR
    https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-5li-akim-korumali-priz-pm5-gr-p-HRSPM5-GR?magaza=Ar-Tek&url_src=ios-product-detail

Hocam dandik yapmışlar
    Benim toplam da 3 defa bozuldu driftt dolayından vermeniz gerekiyor evet

• WildDestiny kullanıcısına yanıt

ps5 ana ekrandayken üst sağdaki kullanıcı isminizin üzerine gelip X e basın açılan ekrandan profil / oyunlar kısmına giriş yapın oynadığınız oyunlar ve süreleri yazıyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Embracer Group, Bitwave Games, Gioteck, Limited Run Games, Middle-earth Enterprises, Singtrix, Tatsujin, Tripwire Interactive ve Tuxedo Labs'ı satın aldı.

Embracer Group, JRR Tolkien'in Lord of the Rings ve The Hobbit IP'lerin fikri mülkiyet haklarını aldı.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
  • Psn stordan Cold war’ın ps4 versiyonunu alirsak ucretsiz ps5 upgrade yapiliyor mu arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 18 Ağustos 2022; 11:8:26 >
  • .

• ANIL007 kullanıcısına yanıt

Var mıdır soruma cevap verebilecek bir babayiğit?

O olay bitti. Artık iki sürüm çıkıyor. Senin dediğin gibi olsa herkes ps4 sürümü alır daha ucuz sonra yükseltir :)

Cod u bilmem ama gowda mesela ps5 sürümü alınca ps4 de içeriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 18 Ağustos 2022; 13:14:34 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hocam 1-1.5 sene önce almıştım ücretsiz yükseltme yaptim ama hangisiydi onu hatirlamiyorum. Call of duty miydi battlefield miydi onu hatirlamiyorum. Netleştireyim diye sordum :) Cold war’ı cok özledim ne bf modernden ne de vanguarddan o tadı alamadım. Bakiyorum bakiyorum satiliklara düşmüyor, oyun yok.

• Microsoft çökmese bari bunlara.

Hocam nerden almistiniz?

Ben cod serilerini bilmediğim için cold war tam yeni nesil çıktığında çıkmış olansa olabilir belki ama belki sürelidir ve artık yükseltilmiyordue emin değilim

Arkadaşımın bende de olan hesabına baktım. Standart sürümdü ve PS4 ve PS5 diye ayırmışlar ANCAK Store'a baktığımda, PS4 ve Cross-Gen sürümü var. Cross-Gen'de PS5 sürümü var. Daha önce alanlara otomatik PS5 sürümü tanımlanmış ancak yeni alanlar, Cross-Gen sürümünü almak zorunda(benim anladığım öyle). 600 ve 700 lira fiyatları.

Şöyle resmini de atayım.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechVET -- 18 Ağustos 2022; 13:44:12 >

• 
Sayfa: önceki 74317432743374347435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.