Bramble: The Mountain King - Official Olle's Story Trailer ![]() In Bramble: The Mountain King, you are the tiny hero Olle in a giant world. Get your first glimpse of Olle's story in this new trailer for Bramble, an adventure/platformer in development for PC, PlayStation, and Xbox platforms.
#IGN #Gaming https://www.youtube.com/watch?v=I-Kb0qX97CA |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (7433. sayfa)

-
-
Arkadaslar 3 aylık dualsense imi toplam 50 saat anca kullanmışımdır r3 tuşu bozuldu yetkili teknik servise mi göndermeliyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elbette
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, benim cihaz zaman zaman uyku modundayken kapanıyor. Kullanırken bugüne kadar hiç sorun yaşamadım, fakat bi kaç saat önce bırakmıştım, uyku modunda gördüm bir ara biraz önce baktım kapanmış. Birde cihazdan çat çat sesler geldi(tv kapandıktan sonra genleşme sesi gibi gelir ya öyle bi ses)
Bu bir sorun mu, daha önce yaşayan var mı bu uyku modunda kapanma olayını?
Bu arada bu şekilde olduğunda cihazı açtığımda, sanki elektikler kesilmiş gibi onarım ile açıyor cihaz kendini..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elektriksel sorun olabilir.Priz değiştirme imkanın varsa deneyebilirsin.Eğer sorun devam ediyorsa fabrika ayarlarına dönüp sıfırla.Buda olmazsa donanımsal sıkıntı var demektir.Garanti yolu gözüktü.
-
surge protection olan prizlerden var mı? Bir de sigortadan o odaya gelen sigortaya bakmak lazım. Amperi düşükse olabilir. Odadaki diğer cihazlarda anormal bir durum oluyor mu mesela.
amazon
S-link SPG78-6-15 1.5m 6'lı Akım Kor.2*Usb 1000Joul Priz Çoklayıcıhttps://www.amazon.com.tr/S-link-SPG78-6-15-Priz-Ak%C4%B1m-Korumas%C4%B1/dp/B07BNP68YJ/ref=sr_1_11?adgrpid=120012748037&gclid=CjwKCAjwo_KXBhAaEiwA2RZ8hLhufKEhH4nEpjZ0LWTlmc0Ee8scd225p4mW28-SkbKRFoFKgrRnTRoCJQsQAvD_BwE&hvadid=509892756842&hvdev=c&hvlocphy=1012782&hvnetw=g&hvqmt=b&hvrand=16934358857080313860&hvtargid=kwd-818015610696&hydadcr=696_2520252&keywords=priz+ak%C4%B1m&qid=1660773344&sr=8-11
-
Bunu kullanıyorum.
Diğer cihazlarda pek anormallik yok
Schneider Electric APC 5'li Akım Korumalı Priz PM5-GR
https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-5li-akim-korumali-priz-pm5-gr-p-HRSPM5-GR?magaza=Ar-Tek&url_src=ios-product-detail
Hocam dandik yapmışlar
Benim toplam da 3 defa bozuldu driftt dolayından vermeniz gerekiyor evet
ps5 ana ekrandayken üst sağdaki kullanıcı isminizin üzerine gelip X e basın açılan ekrandan profil / oyunlar kısmına giriş yapın oynadığınız oyunlar ve süreleri yazıyor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Embracer Group, Bitwave Games, Gioteck, Limited Run Games, Middle-earth Enterprises, Singtrix, Tatsujin, Tripwire Interactive ve Tuxedo Labs'ı satın aldı.
Embracer Group, JRR Tolkien'in Lord of the Rings ve The Hobbit IP'lerin fikri mülkiyet haklarını aldı.
-
Psn stordan Cold war’ın ps4 versiyonunu alirsak ucretsiz ps5 upgrade yapiliyor mu arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 18 Ağustos 2022; 11:8:26 >
.
-
Var mıdır soruma cevap verebilecek bir babayiğit?
O olay bitti. Artık iki sürüm çıkıyor. Senin dediğin gibi olsa herkes ps4 sürümü alır daha ucuz sonra yükseltir :)
Cod u bilmem ama gowda mesela ps5 sürümü alınca ps4 de içeriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 18 Ağustos 2022; 13:14:34 >
Hocam 1-1.5 sene önce almıştım ücretsiz yükseltme yaptim ama hangisiydi onu hatirlamiyorum. Call of duty miydi battlefield miydi onu hatirlamiyorum. Netleştireyim diye sordum :) Cold war’ı cok özledim ne bf modernden ne de vanguarddan o tadı alamadım. Bakiyorum bakiyorum satiliklara düşmüyor, oyun yok.
Microsoft çökmese bari bunlara.
-
Hocam nerden almistiniz?
Ben cod serilerini bilmediğim için cold war tam yeni nesil çıktığında çıkmış olansa olabilir belki ama belki sürelidir ve artık yükseltilmiyordue emin değilim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X