< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

8 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet yeter ki abonelik olan bir hesap ps5 de ekli olsun . İlla tr psn den hesap açıp ve illa ona abonelik almak zorunda da değilsin, yani iştersen başka ülkelerinde psn hesabını açabilirsin ve ps5 e ekleyebilirsin. Sadece açtığın herhangi bir hesapda abonelik satın alınmış olsun yeter, hepsine ayrı ayrı abonelik almana gerek yok online oynamak için. |
|
|
çok şahane |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bende benim ps4 fat ı satmak istiyorum üvey evlat gibi kaldı ortada, ps5 çıktığından beri toplasan 2 gün oynamamışımdır. Ps5 elime ulaşmadı daha ama yine de ps4 ü açıp oynayasım yok. Oynamadığım excler kaldı ama bu seferde ps5 de next gen güncelleme aldıkları veya alacakları için ps5 in elime ulaşmasını bekliyorum. Tatlı dertler işte :)) |
|
|
Control'ün geliştiricisi Remedy'nin İletişim Direktörü Yeni nesil konsol portlarındaki sorunlarla ilgili konuşmasına 6:29'da başlıyor '' Önceki nesil dürüst olmak gerekirse kısıtlı seçeneklerle sınırlı işler yaptık. Eski nesil oyun için bu çok eski hadi remake yapalım demek bizim için çok gerçekçi değil çünkü önceden yazdığınız bütün kaynakları geri çekiyorsunuz.( Control'ün sistemi gerçekten çok zorlayan optimize edilmesi zor bir motoru var sanırım ondan bahsediyor. Kötü demiyorum ama harbiden de çok sistem tüketiyor birçok şeyi bir arada yaptığı ve çok iyi görsellik sunduğu için. Oynayanlar ne demek istediğimi anlar.) Devamı : '' Üstünde çalıştığımız oyunlar ve geliştirdiğimiz oyun motorundaki görsel seviye aklınızı alacak. Önceki nesilde mesela Modern Warfare'de olduğu gibi olacak Xbox one ve Ps4'te çok iyi çalışıyorlardı. Bu nesilde de o şekilde çok iyi bir gelişme göreceksiniz.'' < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDF6E77A0 -- 19 Mart 2021; 23:22:51 > |
|
|