Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (4840. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
27 Misafir (8 Mobil) - 19 Masaüstü8 Mobil
5 sn
193.609
Cevap
1.640
Favori
11.206.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
353 oy
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #30
Giriş
  • Mediamarkt da stok sorgulama da istanbulda bazı avm’lerde ps5 cdli sürüm görünüyor ama görünen yerlerden birini aradım yok dediler telefona bakan arkadaşın işgüzarlığı mı yoksa stok listesi mi güncellenmiyor illa gidip bakmak mı lazım var mı diye..
    Tecrübe eden arkadaş oldu mu? Yarın alayım haftasonunu ps5le geçireyim diyordum ne güzel bu nedir ya çıkalı aylar oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaisersoze81

Hocam bir soru. Yurt dışında yaşadığım için tr hesabında satın aldığım aboneliği katarda kuşşanabilir miyim?

Evet yeter ki abonelik olan bir hesap ps5 de ekli olsun . İlla tr psn den hesap açıp ve illa ona abonelik almak zorunda da değilsin, yani iştersen başka ülkelerinde psn hesabını açabilirsin ve ps5 e ekleyebilirsin. Sadece açtığın herhangi bir hesapda abonelik satın alınmış olsun yeter, hepsine ayrı ayrı abonelik almana gerek yok online oynamak için.

Orijinalden alıntı: Hakan.Kayikci34

Arkadaşlar bir sorum daha olacaktı. Mesela PS App store da digital oyun aldık diyelim. Şu an Assassin’s Creed Odyssey Ultimate versiyon 221₺. Fakat oyunun başında PS4 yazıyor. PS5 te de oynanabiliyor mu sıkıntısız bu oyun ?

Evet. Ps4 oyunlarının neredeyse ps5 de çalışıyor sadece 10 tane çalışmayan var . Hatta bu 10 tane oyundan bazıları da artık ps5 oynanıyor olabilir.

• DWVR
    • Afro Samurai 2 Revenge of Kuma Volume One
    • TT Isle of Man – Ride on the Edge 2
    • Just Deal With It!
    • Shadow Complex Remastered
    • Robinson: The Journey
    • We Sing
    • Hitman Go: Definitive Edition
    • Shadwen
    • Joe's Diner

Orijinalden alıntı: Mari Lwyd

Evet 2 yıl Sony eurasia garantili
    Bugün bir Beko bayine sordum 1 tane dijital versiyon kaldı dedi.. kutusuna baktım Sony euroasia garantili falan diye yazmıyordu. Nette bazı kutuların üzerinde o şekilde yazdığını görmüştüm. O yüzden biraz killandim, euroasia garantili olduğunu nasıl anlarım acaba , birde karttan cekersek 300 TL ek kart parası alırız dediler...bu şekilde davranınca pek guvenemedim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fearless_tr kullanıcısına yanıt

çok şahane

• tosoon T kullanıcısına yanıt
    Hocam yurtdışı üründür o,tr çıkışlı konsollaın hepsinde o ibare var ve çıkmıycak şekilde sticker tarzı değil yani kutuya işlenmiş olarak geliyor,beko cinlik peşinde anlaşılan
  • Çok sağolun hocam.
  • Russell baba operasyonda... tam da beklenebileceği gibi ekibin görmüş geçirmiş kurt ajanı... Bu karakter film olsun ya....(COD Cold War)

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

Orijinalden alıntı: fatihsar

Hocam yurtdışı üründür o,tr çıkışlı konsollaın hepsinde o ibare var ve çıkmıycak şekilde sticker tarzı değil yani kutuya işlenmiş olarak geliyor,beko cinlik peşinde anlaşılan
    Media Markt Teknosa veya Vatanda satilanların kutusunun üzerinde Sony Euroasia garantili diye yazıyor olmasi lazım o zaman...👍

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Kayikci34

Cevap için teşekkür ederim hocam. Pazartesi Pro’yu kargo ile gönderiyorum. Önümüzdeki hafta içi PS5’i almam lazım yoksa oyunsuz kaldık

Bende benim ps4 fat ı satmak istiyorum üvey evlat gibi kaldı ortada, ps5 çıktığından beri toplasan 2 gün oynamamışımdır.

Ps5 elime ulaşmadı daha ama yine de ps4 ü açıp oynayasım yok. Oynamadığım excler kaldı ama bu seferde ps5 de next gen güncelleme aldıkları veya alacakları için ps5 in elime ulaşmasını bekliyorum. Tatlı dertler işte :))

o ibare artık yok rahatlıkla alablırsın. direk ukraynadan getırıyor vatan teknosa ben dahil nerdeyse martda gelen tüm ürünlerde yok ama içinden cıkıo fatura garanti

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yeni nesil konsol portlarındaki sorunlarla ilgili konuşmasına 6:29'da başlıyor

'' Önceki nesil dürüst olmak gerekirse kısıtlı seçeneklerle sınırlı işler yaptık. Eski nesil oyun için bu çok eski hadi remake yapalım demek bizim için çok gerçekçi değil çünkü önceden yazdığınız bütün kaynakları geri çekiyorsunuz.( Control'ün sistemi gerçekten çok zorlayan optimize edilmesi zor bir motoru var sanırım ondan bahsediyor. Kötü demiyorum ama harbiden de çok sistem tüketiyor birçok şeyi bir arada yaptığı ve çok iyi görsellik sunduğu için. Oynayanlar ne demek istediğimi anlar.)

Devamı :

'' Üstünde çalıştığımız oyunlar ve geliştirdiğimiz oyun motorundaki görsel seviye aklınızı alacak. Önceki nesilde mesela Modern Warfare'de olduğu gibi olacak Xbox one ve Ps4'te çok iyi çalışıyorlardı. Bu nesilde de o şekilde çok iyi bir gelişme göreceksiniz.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDF6E77A0 -- 19 Mart 2021; 23:22:51 >

• CCaGDaSS kullanıcısına yanıt
    Kaç oldu bu maşallah akıyor:))

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DDF6E77A0

Control'ün geliştiricisi Remedy'nin İletişim Direktörü

Yeni nesil konsol portlarındaki sorunlarla ilgili konuşmasına 6:29'da başlıyor

'' Önceki nesil dürüst olmak gerekirse kısıtlı seçeneklerle sınırlı işler yaptık. Eski nesil oyun için bu çok eski hadi remake yapalım demek bizim için çok gerçekçi değil çünkü önceden yazdığınız bütün kaynakları geri çekiyorsunuz.( Control'ün sistemi gerçekten çok zorlayan optimize edilmesi zor bir motoru var sanırım ondan bahsediyor. Kötü demiyorum ama harbiden de çok sistem tüketiyor birçok şeyi bir arada yaptığı ve çok iyi görsellik sunduğu için. Oynayanlar ne demek istediğimi anlar.)

Devamı :

'' Üstünde çalıştığımız oyunlar ve geliştirdiğimiz oyun motorundaki görsel seviye aklınızı alacak. Önceki nesilde mesela Modern Warfare'de olduğu gibi olacak Xbox one ve Ps4'te çok iyi çalışıyorlardı. Bu nesilde de o şekilde çok iyi bir gelişme göreceksiniz.''

Hadi lan oradan!

Yeni nesil gelince önceki nesli boklayan kimseden hayır gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Hadi lan oradan!

Yeni nesil gelince önceki nesli boklayan kimseden hayır gelmez.

Alıntıları Göster

Söylediğinizdeki ilgiyi alakayı anlayamadım ama tamam

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.