Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (1102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (1 Mobil) - 16 Masaüstü1 Mobil
5 sn
190.034
Cevap
1.628
Favori
10.468.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
352 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 11001101110211031104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "cihazın çıkacağı dönemde euro 5.5 dolar 5 seviyelerini görecektir."

• Sanırım Spider-Man oyunu bence DLC mantığında yapılmış, bu kadar kısa sürede nasıl yapıldı sorusuna cevap bu olabilir. Konsolu da tanıtırken, eğer SSD olsaydı spider-man böyle hareket eder demelerinden anlamıştım ben spider-man ile alakalı bir şeyler yaptıklarını. Deamon's Souls oyunundan gameplay bekliyordum, CGI tanıtımı basıp geçtiler. FromSoftware'nin projede yer almıyor olması sevindirici. Elden Ring için çalışıyorlar, umarım bluepoint heba etmez oyunu. Deamon's Souls tanıtılana kadar az kalsın uyuyacaktım. Dedim ki yine XBOX'ın yaptığı hataya bunlarda düşmüş, oyunculuğun geleceği diyerek tanıttıkları oyunlara bak diyecektim. Gerçi hâlâ diyebilirim, o başlığa uygun bir sunum göremedim ben. Ancak açılış oyunları için PS4'ü 10'a katlar. En azından artık konsolu alanlar resogun yerine spider-man falan oynayacak.

Godfall'dan çok ümitliydim, oynayacağımı hiç sanmıyorum. Hayal kırıklığına uğradım, konsola özel silent hill duyursalardı yalnız ayakta alkışlardım. Kendi sunumlarına saklıyor olabilirler, harry potter oyunu, yeni batman oyunlarından bahsediliyordu. İyi ki beklentimi en kötüsüne göre ayarlamışım. Santa Monica da sunumda olacak falan diye haberler yapıldı, göreniniz duyanınız oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 12 Haziran 2020; 12:48:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: QLBatiatus

Bir tek ben mi çok beğendim sunumu? Sony harici şirketlerin iğrenç sunumlarından sonra ilaç gibi geldi bana açıkçası. ps5 alma isteğim bile katlandı. Daha ilk sunumunda spiderman gösterilen konsola daha neler gelir neler...

Bir ara xbox series x aklımı iyice kurcalamaya başlamıştı. Sony'den kat be kat daha güçlü konsol yapıyorsunuz, tamam iyi güzel, ama ben ne oynayacağım ki o konsolda tetris mi? Aman da ne güçlü konsolda ultra ayarlarda tetris mi akayım?

Dünki sunumda ps'yi neden xbox'a tercih ettiğimi tekrar ve tekrar hatırladım. Oyun abi oyun. Oyun cihazı lan bu. Oyun yapmayacaksan 1.000 tereflops yapsan kaç yazar ms? Sony'nin oyunlarını xbox konsolda oynayabilseydik ne de güzel olurdu kim bilir..?
    Spiderman yeni oyun değil DLC'li remaster benzeri bir şey arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

Steam ve epic derhal konsola gelmeli, artık konsol dünyası da PC gibi olmalıdır, aynı zamanda umutsuz olmaya lüzum yok, cihazın çıkacağı dönemde euro 5.5 dolar 5 seviyelerini görecektir. Sygılarım ile yatırmayalım yatırım ltd. Sti distribütörü BekiRonaldo jr.
    Umutlarınız ve beklentileriniz daha akıllıca olmalı. Umduğunuz şeyin imkansız olduğunu göremiyor musunuz gerçekten? Steam zaten yüzde 30 pay alıyor. Konsollarda en az yüzde 30 pay çakıyorlar. Aracısıdır, üst firma alt firma, vergiler cart curt derken oyunlar 100 dolar mı olsun istiyorsunuz? Yeni nesilde zaten 70 dolardan aşağı fiyat belirlenmez bence. İşin içine yeni komisyoncular koymak demek oyunculara koymak demektir bir nevi.
  • Ben sunumu beğendim yeni çıkacak bir konsol için yeterli sayıda oyun tanıttılar. PS3 PS4 zamanında ilk 2 yıl çok zorlu geçmişti.

Konsolun tasarımı ise çok iyiydi gerçekten çok beğendim çok modern ve hoş bir tasarım yapmış Sony. Digital versiyon ise süpriz oldu kimse bunu beklemiyordu. Digital versiyon gözüme daha güzel gözüktü simetrik olarak daha iyi ben Digital versiyonu alacağım PS3 kullanırken toplasam 10-15 defa Blu-Ray kullanmışımdır PS4'te ise hiç kullanmadım.

Ayrıca iki konsola baktığım zaman PS5 daha fazla yeni nesil gibi duruyor. Tasarım çok modern ben gelecekten geliyorum diyiyor resmen. Kontrolcüdeki yenilikler (Tasarım, Haptic feedback, mikrofon gibi) 3D Audio,yüksek hızlı SSD . Xbox ise eski bir konsola GPU CPU güncelleyip SSD takmış gibi. Tasarım demode, kontrolcü hala aynı ve hala kalem pille çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç mi umut yok yav

• Konsolun tasarımını bende beğendim. Ancak sunum ve oyunlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bence exclusive oyunlar tanıtımda daha ağırlıklı olmalıydı. Çünkü tanıtılan oyunların çoğu tüm platformlara çıktığı için insanlar korsana düşmesini veya gamepass gibi sistemlere gelmesini bekliyor ve sonra indirip oynuyor. Ancak konsola özel oyunlar tanıtılsaydı insanlarda alma isteği daha çok olurdu ve gözlerim tüm sunum boyunca God of War aradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

PS5'e geçerken PS4'e efsanevi bir elveda olacak!!

oha

derkeeennn...

Yeni konsol 9 bin desek. Last Of Us 500 lira desek. ps5''e çıkması 6 ay desek. Bizim ps 5 alabilmemiz en az 1.5 sene desek...

Şu yorumu yapmak gerekecek:

Gerçekten mükemmel oyun. İnsanlar ne güzel oynuyorlar be yapana da oynayana da helal olsun...

• ibrhmshn İ kullanıcısına yanıt
    Tabi tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat belli olmadı değil mi ?

Konsol almaya niyetlendik ilk kez ondada astronomik rakamlara çıktı alet.
  • şimdi bu cihaz yine en kötü 8 bin tl civarı olsa buna güzel bir tv de almak lazım 6 7 bin tl tv alsak bize gelicek 13 14 bin tl insanı çok kararsız bırakıyor ps5 almakmı yoksa bir pc toplamakmı
  • Arafta bir kullanıcı olarak Xbox un son sunumuna kıyasla oldukça çok beğendim. Ama birde şöyle bir durum var bu sunum eski şaşalı günlerde ki yüzlerde seyircinin olduğu organizasyonlarda tanıtılmış olsa çok daha etkileyici olurdu. Al bu format seyircisiz derbi izlemeye benziyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 6 ay geri ödemesiz yüzde 3 faizli ps5 kredisi açan bir banka falan yok mu?

• Dediğim çıktı.
  • Bende ps ciyim ama şöyle bir durum var: Herkes exc için almıyor konsolu, xbox da alan ne mi oynayacak , bir sürü oyun var; fifa, cod, bf, yarış oyunları, diğer tüm büyük oyunlar ... Tabii bu oyunları ps5 alsan da oynayacaksın, ama adam diyorki benim exc ile işim olmaz, o zaman niye daha güçlü makinede bu oyunları oynamak varken niye ps alayım. Ya da game pass sistemi vb etkenler sebebiyle xbox ı seçen de çok oluyor. Birçok kişi de pc sahibi olmadığı içi her türlü oyunu oynamak için bir makine alacak, exc olmuş olmamış önemli değil bir makinesi olsun yeter kafasında, işte böyle kişiler de xbox ı seçebiliyor.

Benim için ise exc ve Tr desteği önemli, hatta en önemlis Tr destekli oyunlar, sony bu desteği verdiği sürece benim seçmimim hep ps olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun0s -- 12 Haziran 2020; 13:0:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full_HD

şimdi bu cihaz yine en kötü 8 bin tl civarı olsa buna güzel bir tv de almak lazım 6 7 bin tl tv alsak bize gelicek 13 14 bin tl insanı çok kararsız bırakıyor ps5 almakmı yoksa bir pc toplamakmı
    ps5'i alabilsek başımızdan fazla. 1080p monitörde oynarım. Zaten insan gözü 1080p'den yukarısını göremez. 4k mört k hep boş iş...

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
    PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

• quote:

Orijinalden alıntı: Kennnn

Spiderman yeni oyun değil DLC'li remaster benzeri bir şey arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    DLC değil Standalone oyun tıpkı Uncharted Lost Legacy gibi.
  • Resmi Spider-Man 2 Oyunun duyurusu yakındır o zaman. :)
  • Steam in fiyatları ile PS karşılaştırılabilir mi? Helal olsun Steam a her kuruş, Evrensel bir düzen de nasıl PS ve Xbox , PC evrenine bir şekilde adım atabiliyorsa bu tam tersi durum içinde olabilmeli, konsol firmaları da önünü açmalı markaların , bu kadar bağımlılık sağlıklı değil, şu konuda oyun fiyatları yüzünden konsol almayacak kaç kişi çıkacak, oysa epic verdiği ücretsiz oyunlar ile ihya eder konsolu, zaten online oynamak için veriyoruz para, bırak da konsola Steam epic gibi uygulamaları yükleyip oyun alabilelim, seçenek çoğalır kampanyalar da falan herkes yolunu bulur, zor evet ama olması gereken bu

• Sony tanitimi xbox tanitimindan cok daha iyidi daha cok hard core oyun gormek isteyen oyunculari tatmin etmesede sunum genel olarak ben begendim arkadaslar bir seyi atliyorsunuz sony fazla platform ve india oyun gostermesi nintendonun butürü seven kitleyi ps tarafina cekmek istesigi anlasiliyor platform ve india oyun seven kitle azimsanmayacak ladar fazlaki nintendo xboxu satislarsa nasil tokat manyagi yaptigini goruyoruz.
    Ps5 tasarimi sanki gelecekten gelmis izlenimi biraktiriyor ben cok begendim dizaynini begenmeyenlere saygi duyarim ama yeni konsollar cikmadan fan yapimi ucuk konsol tasarim videolarina bakip neden sony boye futuristik konsol dizayni yapmiyor diyen oyunculara konsept tasari sahip ps5 cikartiyor daha ne olsun alin size konsept tasarim ps5 tasarimini fan yapimi olsa ayila bayila keske sony bu tasarimla ciksa diyen cok oyuncu kitlesi vardir

• 
Sayfa: önceki 11001101110211031104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.