Şimdi Ara

PlayStation 5 Amazon Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE, Çift kol (Resmi Distribütör-Bilkom Garantili) https://www.amazon.com.tr/dp/B0D9C1J68K?ref=cm_sw_r_apan_dp_0DV41H30NEXJ4N1XDH40&ref_=cm_sw_r_apan_dp_0DV41H30NEXJ4N1XDH40&social_share=cm_sw_r_apan_dp_0DV41H30NEXJ4N1XDH40&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1

Bu linkteki ürün digital mi cdli mi bir türlü anlayamadık Amazon ilede görüştüm onlarda bilmiyor. Bilkoma mail attım cevap henüz gelmedi. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adonise kullanıcısına yanıt
    Ürün cdli görselde göründüğü gibi ise. Bilkom resmi sony garantili zaten. Eğer istediğiniz ürünse sipariş geçin. Geldiğinde kutu üzerinde de cdli görüntü varsa cdlidir. Değilse açmadan iade yapabilirsiniz. Açsanızda sıkıntı olmaz gerçi amaniade işlemi dah hızlı olur.

Düzeltme bu arada ürün slim cdli yeni kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiator947 -- 13 Ocak 2025; 10:15:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gladiator947 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bilgilendirme için, almasina alirimda taksitli alacağım için banka iadeyi de taksitle yaparsa sıkıntı oluyor o yüzden çok tereddüt ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adonise kullanıcısına yanıt
    Taksitli iadede sıkıntı olmaz tutar aynı olduğu için eksi artı yazacak ekstrenizde . Mevcut limitinizi etkilemez. Bonus kullanıyorum kk olarak. Farklı bankalar içinde muhtemelen aynıdır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.