Şimdi Ara

'''PLAYSTATION 4 ve PC İÇİN TV TAVSİYELERİ ANA KONU''' (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.882
Cevap
67
Favori
223.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Would you recommend 27" monitor for PS4 PRO? Thank you

• Sizce Nasıl arkadaşlar tavsiyelerinize acigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler 32 inc tv onerisi varmi ps4 slim ile kullanicam

• Selam arkadaşlar teknosadan god of war'lı ps4 almayı düşünüyorum da acaba bizim evdeki samsung le40c530f1w model televizyona olur mu?

• Merhaba, Ps4 slim için en fazla 700 civarı bir monitör arıyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firotta

Merhaba, Ps4 slim için en fazla 700 civarı bir monitör arıyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

• Arkadaslar ps4 için monitor arıyorum masa basında veya yatak ucunda oynamak için, en fazla 500 ₺ civarı. Uzun süredir bu konularla ilgilenmediğim için input lag gecikme süresi vs hangi değerlere bakmam gerekiyor bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• PlayStation Pro için 4 k mönitör tavsiyesi olan var mı hdr lı olup olmaması çok farkeder mi? Bütçem max 5000

• Sony Alın Ardınıza Bakmayın PS4 Pro Oynarken Mütüş Bi Ekran Kalitesi..
    Benim Kullandığım SONY KD55XE7005 140 Ekran 4K Tv Ocak Ayında 3.75o yemi ne almıştım ..
  • Axen 32 inch hd ready tv kullanıyorum ps4 slim yanında dibine girmedikçe çok rahatsız etmiyor görüntü kalitesi zaten bu fiyata artık tv bulmakta zor ben 599₺ye satın almıştım Mayıs ayında şu an da aşağı yukarı aynı fiyatta f/p oranı yüksek beni tatmin ediyor en azından tv izlemek için ideal oyun oynamak için %80 ideal oyun modu yok tvde o bana göre eksiklik gta 5te özellikle oyun modu olan tv ile benimkinin arasında aşırı fark oluyor gözle görüşür şekilde

• 1000 lira civarı bütçem var, ps4 slim için ve normal televizyon kullanımı için televizyon arıyorum, fikirleriniz nedir ?
  • Herkese merhabalar,

PS4 Pro için Monitör almayı planlıyorum.Szice IPS 4k 24' monitör mü alayım yoksa 144hz 1ms 24' monitör mü almak mantıklı yorumlarınızı bekliyorum sadece PS4 pro baglayacağım.
  • Mericuls kullanıcısına yanıt
    samsungların genel olarak gecikme süresi sony e göre daha kısa daha iyi yani. oyun tv si açısından en önemli fark bu. lg ler gecikme süresi olarak berbattır bilgin olsun. ha sony de siyahlar samsunga göre biraz daha iyi deniyor özellikle dimming dedikleri siyah ekranda beyaz nesne çıktımı, ekrandaki siyah yerlerede o beyaz ışığın karışması olayı samsung da sony e göre daha kötü. ancak bu simsiyah ekranda beyaz alt yazı olursa ve akşam karanlığında tv ye bakarsan görünüyor. gündüz bu ışık karışması dimming i ayırt edemezsin yada renkli görüntülerde falan ışık karışması olayı yok samsungda. bu dimming ışık karışması daha çok akşam filim izleyenleri rahatsız eder bir korku sahnesi uzaylı filim falan buralarda karanlık sahne çoktur. onun dışında göremezsin diyim. ayrıca renkler konusunda ve panel kalitesi konusunda samsung sony den daha iyi diyorlar ki oyunlarda renk daha önemlidir. birde samsung ekranları sony e göre daha parlak. sony tam mat ekran. tam mat daha doğal görüntü veriyor ama parlak daha canlı oluyor yarış arabalı oyunda arabanın kaporta gerçekmiş gibi parlıyor. ben ekstra parlak ekran seviyorum mesela bu birazda zevk meselesi. ha genelde gündüz tv kullanan arkadan ışığı yansıtıyor diye parlağı sevmiyen oluyor ancak ben hiçbir dezavantaj hissetmedim. birde samsung kavisli yapıyor sony yapamıyor. samsung sony arasındaki genel farklar bunlar. tabi hangi modelleri kıyasladığına göre bu aradaki farklar artar yada azalır. ben genelleme yaptım. ancak oyun için lg tavsiye etmem tepkime süresi samsung da 15 ise sonyde 25-40 lg de 60-80 gibiydi 1 yıl önce tv alırken kıyasladığımda ve lg nin tepki süresi bilgilerini internetten bulmak aşırı zor. heralde adamlar bu konuda berbat oldukları için bu bilgiyi hiçkimseyle paylaşmıyorlar diye düşünüyorum. lg oled konusundada ilk çıkardığı modellerde batırdı. oled yanması diye oled burning yaz youtube a bak. sonraki modellerde hallettik dediler tv kapatınca oled yıkama yaparak falan diyorlar ama bu problemi tamamen ortadan kaldırmıyor sadece 2 yılda yanacak ledin yanma zamanını uzatıyor. kanserden öleceksin ama şu ilacı iç daha sonra öl gibi. ben lg tavsiye etmem kısaca.

• iso.hb kullanıcısına yanıt
    hdr aslında oyunları filim modunda oynamak gibi birşey. ben bilgisayarda belki 6-7 yıldır tv kullanırım hep filim modunda kullanıyorum çünkü yakından tv deki beyaz ışık gözümü mahvediyor. filim modu beyazları hafif sarımtırak yapıyor western filimleri gibi diyeyim birde görüntü daha akıcı oluyor. tek eksisi film modunda gecikme süresi en yüksek seviyede oluyor. online oynamadığım için gecikme süresi çok problem olmuyor bana. hdr nin diher etkiside aydınlık ekranda karanlık yer varsa o karanlık yerleri daha iyi gösteriyor sana. yada tam tersi. yani gündüz mağaraya gireceksin mağara girişi detaylı görünmez. hdr ile daha iyi görünüyor. yada mağaradan çıkacaksın mağara çıkışı çok aydınlık görünür detayları göremezsin. hdr daha ön plana çıkarıyor daha iyi görüyorsun. normalde sen ne yaparsın karanlık yerleri daha iyi görmek için tv nin ışık ayarını artırrsın, karanlık yerler daha iyi görünür ama bu sefer aydınlık yerlerde ışık fazla olur detaylar kaybolur. aydınlık yerlerdeki detayı görmek için ışık ayarını azaltırsın aydınlık yerler daha iyi görünür bu seferde karanlık yerler daha karanlık olur. yani aşağı tükürsem sakal yukarı bıyık misali. hdr karanlık yerde ışığı artırıyor gibi düşün aydınlık yerdede ışığı azaltıyor gibi düşün mantık olarak. benim hdr den anladığım bu. artık bu hdr ye ne kadar ihtiyacın var ona sen karar ver.

tv tavsiye olarak sony 9005 yada 9305 serisini tavsiye ederim. atıyorum 2016 çıkan 55" lik sony nin adı 55 XE 9005 mesela, 2017 de çıkana ise 55 XF 9005 demişler. aynı serinin devamı bunlar. kavisli istiyorsam samsung tavsiye ederim.

• KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt
    vestel toshiba jvc bunlar vestel üretimi türkiyede üretiliyor. yani toshiba avrupaya sattığı tv leri vestel fabrikasında ürettiriyor. jvc de öyle birşeydir. bimde kampanyaları takip etmeni tavsiye ederim. dışarıda 3500e alacağın 4k tvyi bim kampanyasını beklersen 2500e alırsın. 2-3 ay önce 4k jvc 49" 1900 liraydı bimde.
  • Merhaba, bel fıtığı rahatsızlığımdan dolayı sık sık yatmaktayım. İstirahat ederken karşıma koyabileceğim, idarelik ama kalitesiz olmayan, uygun fiyatlı bir monitör ya da TV aramaktayım. Elimdeki cihaz PS Pro olmasına rağmen kesinlikle 2K ya da 4K bir ürün aramıyorum. Görüntü ünitelerinden hiç anlamadığım için siz değerli DH üyelerine sorma ihtiyacı hissettim.

TV veya monitörde aradığım şartlar şöyle:
    - PS uyumlu HDMI girişi olmalı
    - Fiyat/performans ürünü olmalı (tercihen ucuz)
    - En az 1080p olması yeterli
    - Ekran büyük olmamalı
    - Görüntü yenileme en az 60 Hz olmalı
    - Tercihen fena olmayan bir ses çıkışı olmalı (monitörlerde ses çıkışı?)

Sizin kullandığınız ya da tavsiye edebileceğiniz ürünleri merakla beklemekteyim.

• Up.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    ucuz da kime göre neye göre ucuz ? 5 bine de f/p cihazı var 3 bine de.

düzgün hoparlörü olan monitör sayısı kısıtlı ve fiyatlar yüksek, ekran büyük olmamalı demişsin de kaç inç yani, tv ye göre 32" ufak, monitöre göre büyük ?
  • viper17 kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak en fazla 800 TL bandında. Ekran olarak 20-24 inch civarı birşey sanırım işimi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Fiyat olarak en fazla 800 TL bandında. Ekran olarak 20-24 inch civarı birşey sanırım işimi görür.
    VA panel(oyun için ideal), hoparlör ve hdmi li 2 monitör var bütçenize uygun, full hd ve 60hz

Amazon.com.tr de Ürün başlıkta 19" denmiş ama kodunda da anlaşılacağı üzere 24"
    https://www.amazon.com.tr/AOC-International-M2470SWH-Monitör-inches/dp/B00O4ATF2Q
    https://www.teknolojipazar.com/
    DARK 0.15metre DK-HD-ADPXVGA DisplayPort Vga Dişi Görüntü Adaptörü Siyah Adaptör - Çevirici DARK
    https://www.teknolojipazar.com/236-philips-243v5qhaba-01-w-led-8ms-dvihdmi-speaker-ce261phi176

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 19 Ekim 2018; 13:52:43 >

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.