Şimdi Ara

PlayStation 4'üm açıldıktan birkaç dakika sonra kapanıyor (servis önerisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özet: İstanbul'da Kadıköy-Beşiktaş civarında PlayStation tamirci-teknik servis önerilerinizi konu altına yazabilirseniz çok mutlu olurum.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 5 yıllık PlayStation 4'ümle iki gün önce Gran Turismo oynarken (3-4 saattir oynuyordum) ekranda birdenbire cızırdama-sinyal kopması gibi bir kesinti yaşandı ve sonrasında ekran bir daha geri gelmedi. PlayStation'um beyaz ışıkta hala çalışmaya devam ediyordu ancak ne ses ne de görüntü hiçbir tepki alamadıktan sonra fişini çektim. Daha sonrasında safe modda vb. her açmayı denediğimde aradan 3-5 dakika geçmeden aynı cızırdamayı yapıp beyaz ışıkta hiçbir tepki vermemeye devam etti.

Bu sebepten ne veritabanını temizleyebiliyorum , ne format atabiliyorum ne de güncelleme yapabiliyorum. Hdmi kablosunu ve fişini değiştirmem de fayda etmedi maalesef. Bu sebeple sorunun anakartta veya psu'da olduğunu düşünüyorum. Hal böyle olunca servise gitmekten başka çare kalmadı gibi (internette de araştır

O yüzden, İstanbul'da Kadıköy-Beşiktaş çevresinde önerdiğiniz uygun fiyatlı ama profesyonel teknik servis öneriniz var mıdır? Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 15 Eylül 2019; 16:19:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Power bozulmuştu yaklaşık 3 sene önce Kadıköy Yazıcıoğlu işhanında syd var orada yaptırmıştım hala sorunsuz kullanıyorum memnun kaldım.

• qarakedi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    Önerdiğiniz gibi SYD bilgisayara verdim bugün (tekrardan sağ olun), ekran kartı arızası tespitinde bulundular, onarımı için 250 TL fiyat biçildi pazarlıkla 225 TL'ye anlaştık (tamir edilemezse ücret almayacaklarını ilettiler). Gayet yardımseverlerdi şu ana dek, yarın gidip teslim alacağım tekrar güncellerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Önerdiğiniz gibi SYD bilgisayara verdim bugün (tekrardan sağ olun), ekran kartı arızası tespitinde bulundular, onarımı için 250 TL fiyat biçildi pazarlıkla 225 TL'ye anlaştık (tamir edilemezse ücret almayacaklarını ilettiler). Gayet yardımseverlerdi şu ana dek, yarın gidip teslim alacağım tekrar güncellerim.
    Süper bende çok uygun fiyata yaptırmıştım ozaman. Zaten tanıdık birisi tavsiye etmişti, sizde sağolun umarım sorununuz kolayca çözülür.
  • Isı ile alakalı bir uyarı veriyor mu ps4'te.
    Bendeki bir ps4 pro bir yıldır, oyuna girdiğin zaman hep en hızlı fan ayarında çalışıyordu.Dün nba 2k20'de ısı uyarısı verip kendini kapattı. Bende işlemci üzerindeki termal macundan şüphelenip, cihazı açtım. Macuna baktım kurumuş. Sanırım üretim hatası olmuş.Makine fazla basınca macunlar dışarı fırlamış. Bu da işlemci bloğu ile soğutucu bloğu arasındaki iletkenliği bozmuş.Bu da işlemcinin aşırı ısınmasına sebep oluyordu.Hemen kaliteli bir termal macun sürüp, kapattım.Şimdi diğer prolar gibi gayet sessiz çalışmaya başladı. Nba'de denedim herhangi bir sorun olmadı. Sizinkide buna benzer bir sorun olabilir. Eğer öyleyse 250 tl çok fazla bir fiyat.Tabi sorun dediğim gibi ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 16 Eylül 2019; 18:13:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartini reballing yapacaklar buyuk ihtimal cihaz donerse yapildi derler donmezse sana iade ederler. Isi bilmeyen tamircilerde sicak hava tutup veriolar 5 6 ay sonra tekrar ayni hatayi verio iyi biryere goturmek lazim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Garantisi bitmiş arıza yapmış ps4 lere sony servisleri bakıyor mu?
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    TheLuBu kullanıcısına yanıt
    Isı ile alakalı bir uyarı yoktu, hatta ilk ekran gittiğinde ellediğimde her zamanki sıcaklığındaydı aşırı bir sıcaklık hissetmedim, fanlar bile orta derecede çalışıyordu.

Termal macunsa bence de fazla fiyat ama bir arkadaş reballing yazmış o olabilir çözümü muhtemelen

@TheLuBu hiç bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 17 Eylül 2019; 6:7:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Isı ile alakalı bir uyarı yoktu, hatta ilk ekran gittiğinde ellediğimde her zamanki sıcaklığındaydı aşırı bir sıcaklık hissetmedim, fanlar bile orta derecede çalışıyordu.

Termal macunsa bence de fazla fiyat ama bir arkadaş reballing yazmış o olabilir çözümü muhtemelen

@TheLuBu hiç bilmiyorum
    Dün cihazı teslim aldım, teslim alırken tamir ettiklerini iddia ettikleri cihazı aralıksız 2 saatten fazla süre kullanma şeklinde geri verdiler cihazı çok ilginç bir şekilde. Bunun üzerine garanti veriyo musunuz deyince yok dediler, sonra 1 ay da olsa arkasında durur musunuz dedim bir arıza çıkarsa getirebilir miyiz diye sorunca evet cevabı aldım.

Akşam eve gelince cihazı deneyeyim dedim, zaman tutmuştum 2 saati aşmamak için, ancak tamı tamına 1 saat 30 dakika olmadan yine aynı şekilde ekran cızırdayarak PlayStation'um kapandı maalesef. Bugün gidip konuşacağım tekrardan kendileriyle.

• Rech bilisim
    Makinam acilmiyordu, buraya yolladim. 1 aydir sorunsuz oynuyorum. Ve cok profesyonel bir firma
    %100 tavsiye ederim, fiyatlarida seffaf ve cok uygun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.