Şimdi Ara

PLAYSTATİON 4 TE RGB VE YUV422 SORUNU YARDIM ARKADAŞLAR LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle bu sorunu bir türlü çözemedim yardım ederseniz çok sevinirim. SONY 55XD7005 televizyonum var ve Ps4 Pro'm. Playstationumu aylar kısmından renk formatını RGB HDR modunuda açtım ayarladım buraya kadar bir sorun çıkmadı fakat pes 2018 e girerken bir sorun çıkmıyorken renk formatında battlefield 1 veya fifa 18 e girerken playstationumun renk formatı yuv422 oluyor ve bariz bir şekilde görüntü değişiyor ve ve video çıkış bilgilerinde. 4K HDR içerikler 60 Hz'de görüntülenirken renk formatı, HDMI 2.0 aktarım hız sınırlamaları nedeniyle RGB yerine YUV422 veya YUV420 olucaktır yazıyor. Evet arkadaşlar pes 2018 de bu hatayı lmazken battlefield 1 ve fifa 18 gibi oyunlarda neden bu hatayı alıyorum ve tam oyuna girerken ekran değişiyor rgbden çıkıp yuv oluyor çok rahatsız etti beni yardımcı olursanız çok sevinirim içime dert oldu vallaha...+



  • Merhaba arkadaşlar öncelikle bu sorunu bir türlü çözemedim yardım ederseniz çok sevinirim. SONY 55XD7005 televizyonum var ve Ps4 Pro'm. Playstationumu ayarlar kısmından renk formatını RGB HDR modunuda açtım ayarladım buraya kadar bir sorun çıkmadı hatta pes 2018 e girerken bir sorun çıkmıyorken renk formatında battlefield 1 veya fifa 18 e girerken playstationumun renk formatı yuv422 oluyor ve bariz bir şekilde görüntü değişiyor ve ve video çıkış bilgilerinde. 4K HDR içerikler 60 Hz'de görüntülenirken renk formatı, HDMI 2.0 aktarım hız sınırlamaları nedeniyle RGB yerine YUV422 veya YUV420 olucaktır yazıyor. Evet arkadaşlar pes 2018 de bu hata olmazken battlefield 1 ve fifa 18 gibi oyunlarda neden bu hatayı alıyorum ve tam oyuna girerken ekran değişiyor rgbden çıkıp yuv oluyor oyundan çıktığımda ise renk formatı tekrar rgb oluyor çok rahatsız etti beni yardımcı olursanız çok sevinirim içime dert oldu vallaha. Aldığım hatanın fotoğrafınıda paylaşıyorum.PLAYSTATİON 4 TE RGB VE YUV422 SORUNU YARDIM ARKADAŞLAR LÜTFEN




  • Ortada bir hata yok. HDMI 2.0'ın bant genişliği 4K HDR RGB görüntüye yetmiyor. Bu yüzden YUV moduna giriliyor. Alışmaktan başka çareniz yok.
  • Benim anlamadığım hdmi 2.0 dan yüksek kablo mevcut mu? Yoksa alabileceğimiz en iyi görüntü yuv modu mu oyunlarda? Bende de aynı yazı çıkıyor zira.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • margornn M kullanıcısına yanıt
    HDMI 2.0 dan yüksek kablo HDMI 2.1 ama alsanız bile hiçbir işe yaramayacak. Çünkü PRO'nun çıkışı bir kere HDMI 2.0 ayrıca TV de HDMI 2.0 Yani hem cihazın hemde TV'nin HDMI 2.1 destekliyor olması gerekiyor yoksa HDMI 2.1 kablo bir işe yaramaz.

    En iyi görüntüyü RGB de alırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.