Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.822
Cevap
287
Favori
1.311.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12671268126912701271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynı grafikteki iki oyun düşünün,1080p de 60 fps alsın,sen gidip aynı oyunu 2k da çalıştırsan fps 35-40 lara düşer 4k da çalıştırırsan fps 20 lere düşer.Kimisi hala diyor grafik farkı

    yok,yav arkadaş büyük fark çözünürlükte zaten pro 4k olmasaydı 1080p de çalışsaydı ps4 ten kat kat daha fazla grafik farkı olurdu ama gücünü çözünürlüğe harcıyor yani,en büyük farkı ps4 ten çözünürlük. Ne kadar

    yüksek çözünürlük okadar keskinlik ve detay,ha dersenizki hem 4k olsun hemde ps4 ten 2-3 kat grafik farkı olsun ozaman 2000 tl lik cihazı almıyacaksın gidip 5000 tl ye pc kasası alacaksın,çok detaylı yazdım çünkü

    bazılarının anlama kabiliyeti yok.
  • Ya abi bitmedi şu,Pro gereksiz muhabbeti şu konuda.



    Açıklık getireyim prosu olmayan,standart kullanan veya slime 1000 küsür lira verenler,çamur atıyor proya çünkü Pro gibi bi konsol varken ps4 ün 3 katı gücünde her oyunda fark yaratan bir konsolu alamadığı için deli oluyor ve sataşıyor bahane yaratıyor.



    Standart ps4 kullanırken bende böyle düşünüyordum ama proya geçince anladım.(sadece sataşan arkadaşlara bu yazı).

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    gümrük vergisi felan yoksa ekstra dediğin gibi orası daha mantıklı
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı:

    Kuzenimle beraber PSN üzerinden kendimize Fifa 18 aldık. O icon editon aldığı için psn üzerinden oyunun ön yüklemesini yaptı, bense standart sürüm aldığım için henüz ön yükleme başlamadı. Şimdi, oyun ön yüklemeye açıldığında oyunu indirmek yerine, zaten hali hazırda indirmiş olan kuzenimden bir şekilde oyun dosyalarını harici diske kopyalayıp kendi play station'uma yükleme yapabilir miyim?

    PC'de steam kullananınız varsa oyunları back up yapıp istenildiği zaman, istenilen pc'ye yükleme gibi bir özellik olup olmadığını merak ediyorum açıkçası.
  • Yanlış yere yazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 25 Eylül 2017; 8:29:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    destekli hocam.. ps4den geçmeme değermi ustune para ekliyeceğim. battlefield 1 bazen fps dusmesi yaşıyorum can sıkıcı bir olay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart PS4'ün çok zayıf bir konsol oluşundan oyun geliştiricileri bile isyan ediyor. Haber burada:http://www.webtekno.com/oyun-gelistiricisinden-playstation-4-e-agir-elestiri-h30436.html

    Dolayısı ile oyunlar artık Pro ve yakında gelecek olan Xbox One X baz alınarak geliştirilip standart PS4'e portlanıp düşük çözünürlükte stabilite (900p 20-30 FPS) sorunları ile gelirse hiç şaşırmayın. (Boşu boşuna 60 milyon PS4 kullanıcısı var öyle bir şey olmaz demeyin)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 25 Eylül 2017; 15:26:29 >
  • Bu monitör nasıl sizce arkadaşlar pro için 4k yı daha sonra alacağım



    http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2457-mhd-23-6-1ms-analog-hdmi-display-amd-freesync-full-hd-oyuncu-monitor-pm-bd804851



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 25 Eylül 2017; 20:50:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omer687 kullanıcısına yanıt
    Sen niye isyan ediyorsun ki😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Omer687 kullanıcısına yanıt
    Cihazı atalım mı olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden Xbox vs. Ps tartışması yapardık, şimdi Ps fanları iç savaş durumundalar. Plastik bir kutu için neden birbirinizi kırıyorsunuz? 1 yıl olmuş konu açılalı, hâlâ aynı tartışma. Ben de geçen sene bu tartışmaların içinde yer aldım ama sonra vaktimi boşa harcadığımı fark edip bu konuyu takip etmeyi bıraktım.
    Yine de bir şeyler yazmak istiyorum.

    Ben Ps4 Slim sahibiyim. Pro alacak kadar param olmasına rağmen gidip Ps4 Slim aldım. Çünkü ben sade bir oyuncuyum, grafikler midemi bulandıracak seviyede değilse grafiğe çok takılmam. Ama teknolojiden iyi anlayan biri olarak Ps4 Pro'nun Ps4'ten iyi olduğunu biliyorum. Teknolojiden anlamaya da gerek yok, okuma yazmanız varsa aradaki farkı anlayabilirsiniz. 1080pde gözünüzü rahatsız eden detaylar ortadan kaybolur, 4Kde ise gözünüz bayram eder.

    Hardcore oyuncuysan, grafiklere kafayı takmışsan tabii ki Ps4 Pro alacaksın. 2 kere 2 4 eder kadar basit.
    Eğer Ps4 ile çok ilgilenmeyeceksen, arada bir Bf1 - Fifa gibi oyunları oynayacaksan standart bir Ps4 alabilirsin. Ben param olmasına rağmen bu sebeple Ps4 Slim aldım. Şu an bazı oyunlarda gözümü rahatsız eden detaylar var, örneğin Bf1'de 20-30 metredeki cisimlerde bariz bir tırtıklanma sorunu var. Ama bu, beni çok rahatsız etmediği için oyundan keyif almaya bakıyorum. Şayet yakında çıkacak oyunların grafikleri beni çok rahatsız ederse Ps4 Pro'ya geçerim. Eğer Ps4 stabilitesini korursa Ps5'e kadar beklerim.

    Konuda iki grup var, bunlar Dh'nin de amacına aykırı hareket ediyor. Birincisi standart Ps4 sahibi olup Pro sahiplerine sataşanlar ; ikincisi ise Ps4 Pro sahibi olup fanboylukta zirve yaparak sabah akşam Ps4'ü kötüleyenler.

    Bu tipleri görmemek için blok seçeneğini kullanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 26 Eylül 2017; 14:53:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ulan kaç aydır girmiyordum bir foruma bakıyım dedim hala procularla slimciler kapışıyor:) evet sadece pro ile dağlar kadar fark yok ama yine de detaylara takılanlar için bence daha hoş bir kalite ortaya konuyor ben ilk çıktığı gün pro aldım ve çok memnunum. LG OLED tv ile bu fark daha da belirginleşiyor yani tv bekki prodan daha çok etki ediyor gerçekten samimi söylüyorum teknosada bir tane philips mi ne dandik bir tvye normal ps4 bağlamışlar uncharted 4 açmışlar lan dedim bu ne ben bu oyunu mu bitirdim o kadar zevkle??? eşim bile çok kötü dedi gerçekten bariz bir çirkinlik söz konusuydu. Ben yeni aldığım için pro aldım ama ps4 satıp pro almak pek gerekli değil zaten 2019 civarı ps5 çıkar...şöyle samsung mu8000 sony xe8505 veya lg oled falan almak en güzeli ama hakkını vermek için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 26 Eylül 2017; 17:48:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazdıklarını pro fanları anlasa keşke sürekli ps4 slim almayın çöp oldu yazıp duruyolar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Algıda seçicilik yapmayın lütfen. Yorumumdan bunu çıkardıysanız o sizin probleminiz. Ben olabilecek ihtimallerden söz ediyorum. İster at ister sat bize ne arkadaşım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 27 Eylül 2017; 2:57:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ps4 için 4k 60hz veren 39-40 43 arası 4k tv onerirmisiniz
    Yoksa 4 k tvyi ps5 içinmi beklemeliyim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omer687 kullanıcısına yanıt
    Cihazı göm çöpe çevir sonra da algıda seçicilik yapma de. 720p de sorunlu oyun da çıkarır bu firmalar ne de olsa 60milyon enayi var değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kafsinkaf90

    Ulan kaç aydır girmiyordum bir foruma bakıyım dedim hala procularla slimciler kapışıyor:) evet sadece pro ile dağlar kadar fark yok ama yine de detaylara takılanlar için bence daha hoş bir kalite ortaya konuyor ben ilk çıktığı gün pro aldım ve çok memnunum. LG OLED tv ile bu fark daha da belirginleşiyor yani tv bekki prodan daha çok etki ediyor gerçekten samimi söylüyorum teknosada bir tane philips mi ne dandik bir tvye normal ps4 bağlamışlar uncharted 4 açmışlar lan dedim bu ne ben bu oyunu mu bitirdim o kadar zevkle??? eşim bile çok kötü dedi gerçekten bariz bir çirkinlik söz konusuydu. Ben yeni aldığım için pro aldım ama ps4 satıp pro almak pek gerekli değil zaten 2019 civarı ps5 çıkar...şöyle samsung mu8000 sony xe8505 veya lg oled falan almak en güzeli ama hakkını vermek için

    lg oled dogru secim, lcd panel artik cok soluk geliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tornavidaİsmail

    Arkadaşlar ps4 için 4k 60hz veren 39-40 43 arası 4k tv onerirmisiniz
    Yoksa 4 k tvyi ps5 içinmi beklemeliyim

    4K TV'yi PS5 için beklemeniz daha iyi olur. Çünkü önümüzdeki senelerde TV'ler HDMI 2.1 ile gelecek.
  • selamlar. dün akşam ps4umu satıp pro almak için yakınım olan ps dukkanına gittim. arkadaş ps4 proyu resmen aldırmadı bana. almadan döndüm ben de kol aldım. bekliyorum 5i

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım olumlu veya olumsuz eleştirimi ortaya koyuyorum ben. Neden bu kadar zorunuza gidiyor hazımsızlık ediyorsunuz babanızın şirketi gibi savunmaya geçiyorsunuz hemen.

    Ayrıca bak yine söylüyorum oyun geliştiricileri bile isyan ediyor normal olarak.

    Ps4 donanımsal olarak zayıf ister kabul edin ister etmeyin gerçe bu. ben bunu eleştiriyorum bu da zorunuza neden gidiyor anlamıyorum. Ps4 veya pro herneyse altı üstü 3 kuruşluk alet bunlar. Neden bu kadar değer veriyorsunuz. Bu denli savunulacak bir tarafı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 27 Eylül 2017; 12:40:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12671268126912701271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.