Şimdi Ara

PlayStation 4 de 3D Blu-ray Filmleri Desteklemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  PlayStation 4 de 3D Blu-ray Filmleri Desteklemiyor

Dün akşam saatlerinde yayınladığımız bir haberde Xbox One'ın çıkışında 3D Blu-ray filmlerini desteklemeyeceğini ancak buna nazaran PlayStation 4'ün bu formattaki filmleri destekleyeceğini sizlere aktarmıştık. Ancak PlayStation 4'de de 3D Blu-ray filmlerin desteklenmeyeceği ortaya çıktı.

PlayStation 4 Resmi Kullanıcı Rehberi'nin dijital sürümünde yer alan bilgilere göre PlayStation 4 şu formatları desteklemeyecek: CD, BD-RE ver.1.0, BD-R/RE XL, Blu-ray 3D veya DVD. CD ve MP3 için yapılacak yama ile konsolun bu formatlara uyum sağlanacağı açıklandı. Kim bilir ilerleyen dönemlerde olası bir yama da 3D Blu-ray'ler için gelir.

Sony'nin Blu-ray formatında oynadığı rolü düşündüğümüzde ve PlayStation 3 cephesinde hem 3D film hem de 3D oyunlara verdiği desteği masaya koyduğumuzda, bu geri adım PlayStation 4 için tuhaf duruyor. PS4'ün HDMI çıkışı ise HDCP koruması altında. Yani konsolun kayıt etme özelliği kullanılarak filmlerin kayıt etmesi bu koruma ile engellenmiş durumda.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PlayStation_4_de_3D_Bluray_Filmleri_Desteklemiyor-45095.htm

http://www.thesixthaxis.com/2013/11/13/online-user-guide-confirms-no-3d-blu-ray-support-for-ps4/

Microsoft bunu yapsa neyse de, Sony'nin yapması resmen rezillik bana hiç kızmayın, fanlıkla alakası yok bunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 13 Kasım 2013; 15:23:03 >

• Yok artik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar iyice sapıttı birde microsofta laf atıyorlardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Update ile düzelir.
  • Bluray player satışlarını artırmak için yapmışlardır,yoksa Ps3'de olan bir özelliği çıkarmaları tamamen saçmalık.
  • yuh
  • 3D Blu-ray desteklemezse almam artık. Mp3'ten başladık nerelere geldik, yuh artık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işte bunlar hep kaka. abi ben ps4 te izliyorum ps4 olmamasına imkan yok.ç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neogaf81

İnanmayın böyle saçma balon haberlere . Trolling bunlar .
    Sony 3D resmi geliştiricisi. Desteklemicekmiş HASETTEN ÇATLIYORLAR

16 FPS değerinde gülümsüyorum

FAKE önce boş yorum yazmayı bırak, üyeler yemez bu numaraları, inanmayın derken olacak diyorsun kaynağın nerede ?, Allahın fake'i seni
  • Çok isabetli bir karar olur.Alalhın belası 3d saçmalığından kurtulmuş oluruz.Bir film 3d ise kasten o filme gitmiyorum.Allaha dua ediyorum bazı filmler 3d çıkmasın ne olur diye:)
  • Arkasında Sony gibi Blu-Ray ve 3D alanında bir dev varken kendi yaptığı konsolun bu yeteneklerden mağrum olması tamamen saçmalık ben ayrı bir Blu-Ray oynatıcı almamıştım PS3 sayesinde demek ki PS3'ü kaldırmamak lazım izleyebilmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arespoem

Çok isabetli bir karar olur.Alalhın belası 3d saçmalığından kurtulmuş oluruz.Bir film 3d ise kasten o filme gitmiyorum.Allaha dua ediyorum bazı filmler 3d çıkmasın ne olur diye:)

3d yi hiç aramadım gerekte yok ama mp3 çok önemli
  • Böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Saçma geldi

• Bir güncellemeye bakar iş ilk etapta belki yoktur ama gelebilir.

• Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
  • Destekli atsalarmış keşke
    3D ps3te vardı ps4te mi olmayacak ? En kötü ilk gün güncellemesi ile gelir zaten sorun yok
  • Konsol cikar cikmaz 1,5 guncellemrsi gelecek. Ilk guncellemede gelmese bile sonra gelir.

• olmasada olur.3d yi pek kullanmam ama izleyecek olursam tv imde çatır çatır izlerim en kötü ihtimal.şöyle bi alette olması gerekirdi tabii.gidip blu ray disc alacağımı zannetmiyorum zaten.bluray 3d yi çok önemseyen biri bluray oynatıcı alabilir.pahalı bi cihaz değil sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Bir güncellemeye bakar iş ilk etapta belki yoktur ama gelebilir.

+1
     PlayStation 4 de 3D Blu-ray Filmleri Desteklemiyor

• Şu fake'e cevap vermeyin arkadaşlar yakında uçacak zaten son mesajları bunlar, tarafsız bir şekilde olayı yorumlayanlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.