Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (6046. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
121.006
Cevap
561
Favori
3.399.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 60446045604660476048
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ps4’te cod warzone giriyorum bu ekranda kalıyor ilerlemiyor sebebi ne olabilir ps4 sıfırladım oyunu 3 kez indirdim nafile.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samtiger kullanıcısına yanıt

    Hocam üzerinden uzun süre geçmiş ancak ben yine de cevaplayayım.


    L3 ve R3 analog tuşlarda 2'şer tane olmak üzere toplam 4 adet mekanik sensör vardır. Kullanıma bağlı olarak bu sensörler deforme olabiliyor ya da yerlerinden oynayabiliyor. Sensörleri söküp, temizleyip birbirleri içinde yer değiştirebilirsiniz. Ya da tamamen yenileriyle değiştirebilirsiniz. Benim genelde L3 tuşumda kayma oluyor. Rahatsız etmeye başladığı zaman sensörleri söküp tekrar yerleştiriyorum. Bir süre için tamamen stabil hale geliyor.

  • teşekkürler hocam yorum için ama söksem elimde kalır sanırım el becerim çok yoktur :)

  • Bu gün ps yi taşırken yolculuk esnasında ablam çantamı
    düşürüp makinenin içine etti neyseki sorunsuz çalışıyor ama kasanın hasar alması cok canımı sıktı üst kasasını nerden bulup alabilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fat modellerin parlak kasa olani ile mat kasa olanları birbirlerine uyumlu mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, elimdeki ps4'u yaninda 2 tane Dualshock 4 kolla beraber satiyorum. Tertemiz ciziksizdir. Iletisime gecmek isteyeniniz varsa ozel mesaj yazabilir. ( Forum'u cok bilmedigimden eger ki ps4 konusuna satis hakkinda yorum yazmak formata yanlissa afedersiniz.)

  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=149735486
    arkadaşım satıyor dostlar benden rica etti forumda paylaşmamı bende burda yayın açtım,ilgilenen olursa bakabilir,yurtdışından almıştı tr fiyatlarına baktım faiş fiyatları var,eşi dostu arayan varsa aklında bulunsun :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PlayStation 4 de fan sesi nasıl acaba ? Proda ki gibi rahatsız edici mi yoksa daha düşük seviyelerde mi ? Evde pro var bazı oyunlar sesten oynayamıyorum ama ps cafelere gittiğimde cihazlar ps4 slim genelde herhangi bir fan sesi yok. Evde pes 2021,nba 2k21 gibi oyunlarda fena ses var cafelerde yok o yüzden sormak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonafide B kullanıcısına yanıt

    Ps4’ler içinde en sessiz model slimler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonafide B kullanıcısına yanıt

    O ses oyuna göre de değişiyor. Bi death stranding açıyorsun uçak kalkıyor. FIFA açıyorsun tık yok. Kaç senelik cihazlar ama olacak o kadar.

  • Drxl kullanıcısına yanıt

    Mantiken ev ile cafe arasinda gurultu farki olmasi gayet dogal. 

    Tum pro lar sesli. Son modellerde oyle.

    Konsoldan fiziken uzaklasmak kolay cozumlerden biri. Ben masada oynuyorum. Masanin altina sehpa koyup ustune koydum. Boyle bir cozum isime yaradi


    E tabi icini acip temizlemek de onemli, termal pasta ve padi gecen mart ayinda yenilememe ragmen Codww2 gibi yada gow gibi oyunlarda cosmaya devam ediyor 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yüzden en güzeli kulaklık kullanmak :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drxl -- 19 Ağustos 2021; 1:26:17 >
  • PS4 Slim 1 TB konsolumu hesapla beraber satıyorum hesapta 50'den fazla oyun bulunmakta birçoğu AAA oyunlar hesabın pri/sec hakkı duruyor ikinci el forumunda başlık açamadığım için buraya yazıyorum ilgilenenler pm

  • İçini açıp temizlemeyi nasıl yapıyorsunuz hocam?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VitoTheFather kullanıcısına yanıt

    Sahsen ben yapmadim ama tanidik birine yaptirdim. Youtube ta aratirsaniz bulabilirsiniz. Soyle de bir not birakayim, videolardaki pro larin cogu cuh7016 yada 7116 serisi. Benimki 7216 serisi ve ic aksani digerlerinden farkli. O yuzden videolardan baka baka yapsaniz bile bir yerde takilabilirsiniz. 


    Bu is tamamen beceri ister. Sahsen benim totom yemedi baka baka yapmaya , cunku bir anlik hata yada karisiklik makineninizin cop olma olasiligini dogurur. Ornek olarak , zamaninda Dualshock3 un icini acip birseyini tamir etmeye calismistim ve beceremedim kumanda cop olmustu o gun bugundur dokunmuyorum elektronikte. 


    Internette turlu turlu kepazelik yada insanlari keriz yerine koyma hikayeleri var. mesela , bir video da  konsolu ariza verdigi icin baska sehire tamire gonderdigini, ve geri geldiginde cihazin baska bir sorunla karsilastigini anlayip icine baktirip, cihazin icindeki tum bilesenleri degistirip , adeta kafe cihazi ile degisme yaptigini anlamis bir arkadas vardi. 


    Konsolun kutusundaki seri no su herseyi ayni olmasina ragmen icindeki tam kondusyonlu parcalari cakalliklarla calan tamirci dolu her yer. 


    Bu gibi seyleri kimse yasamak istemez. O yuzden kesinlikle tanidik birine yaptirabilirseniz yaptirin, garantisi varsa zaten sony ye gonderirsiniz. Garantisi olmadigi zaman da sony nin anlastigi " bilmem ne elektronik " sizin cihazinizi cakallik yontemiyle yolabilir. 


    Mesela 2,5 senedir kullandigim pro nun blurayini 8 aydir kullaniyorum. Bu anlamda blurayin kondusyonunu baska daha yipranmis bluray ile degistirmeleri cok muhtemel ve siz kullanici olarak boyle seyleri anlayamiyorsunuz 


    Benim bu gibi seylerde kimseye guvenim yok. Ulke saolsun , herkes birbirini nasil daha yolarim diye dort donuyor. 

    Yaptigi ise saygi ve diger etik seyler sadece lafta. Ve en onemlisi boyle kotu niyetli kisilerin ekmegine yag surmek para kazandirmak onlari daha da bu islere sevketmek demek 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 31 Ağustos 2021; 17:27:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ olun hocam detaylıca anlatmışsınız çok yardımcı oldu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selamlar. 1 adet oyun yüklü hesabı olan ps4 yiğenimde var. Ben de bir adet ps4 alsam ve o hesabı girsem offline olarak 1. ps4 deki oyunları 2. ps4 e yükleyip oynayabilir miyim?

    Not: amacım gt, mk, sf gibi oyunları offline olarak oynamak. Arada sırada oynayıp zaman geçirmek istiyorum.

    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 7 Eylül 2021; 9:37:57 >
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt

    oynarsiz mevcutta veya hesapta plus varsa ikinizde online oynarisiniz biriniz ana hesap digeri alt hesap olacak ana hesap yeni eklediginiz hesaptan degilde bir baska hesaptan alt hesap ise yeni eklediginiz hesaba girip oynayacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski zamanlara ait gemi oyunu var mı? yelkenlileri kontrol edebileceğimiz? kaliteli güzel bir oyun. korsanlı da olabilir.


    skull and. bones var sanırım çıkacak olan.



    www.ubisoft.com
    Skull & Bones on PS4, Xbox One, PC | Ubisoft (US)
    https://www.ubisoft.com/en-us/game/skull-and-bones?isSso=true&refreshStatus=noLoginData
  • bende ps4 slim var. bunda 2 kişi dans etmeli oyunlar için move kol mu almam gerekli? kamera mı almam gerekli? hangi koldan kaç tane almam lazım? 2 kişi oynayacak? hangi oyunlar var? link atarsanız sevinrim.

  • 
Sayfa: önceki 60446045604660476048
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.