|
PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (6040. sayfa)
2 Mobil
-
-
forum genelinin ps sahipleri komple ps5 sahibi oldu sanırım, ps4 konusu ölmüş resmen.
_____________________________ -
arkadaşlar şu anda yeni açdığım hiçbir hesabı ps4 de pri yapamıyorum np-38551-2 hatası veriyor hali hazırda bulunan pri hesaplarını da devre dışı bırakıp denedim onları da tekrar pri yapamıyorum nedenini bilen var mı modemi resetledim bağlantıyı yeniledim yine olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alipala35 -- 11 Şubat 2021; 10:28:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: nierforum genelinin ps sahipleri komple ps5 sahibi oldu sanırım, ps4 konusu ölmüş resmen.
Stok sıkıntısı varken çoğu bekliyordur veya ps4 leri satmista olabilirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xbox Series S , huawei p9 lite 2017 -
Öyle gibi.. aktif farklı ps4 konularında herhalde soru / cevap paylaşımları yapacağız gözüküyor -
Oyunlar maksimum 60 fps olduğundan fark edeceğini düşünmüyorum.
Selam arkadaşlar, İzmir içi PlayStation 5 oyun satış/grubu açtım. Gözünüz üzerinde olsun derim.
https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=147886246 -
Lisansları doğrulama yapmayı deneyin. Sonra Sony destek birimine bilgi verebilirsiniz. -
dostlar selamlar uncharted kayıp miras mağaza sayfasında uncharted 4 digital deluxe sürüm alınınca ücretsiz bu oyuna sahip olursunuz yazıyor ama oyunu alınca gelmedi ekstra ne yapmam lazım acaba?
Digital deluxe sürümü aldığına emin misin?
Çünkü o sürümü storedan kaldırdılar diye biliyorum, şu an sadece digital sürüm satışta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
muhtemelen ondan o zaman hocam teşekkür ederim
Bu oyun özelinde farklı bir durum var mı bilmiyorum? Lakin bu tarz işlemlerde promosyon oyun mağazada ücretsiz yazar sizin için. Mağazadan ücretsiz olarak satın alma işlemi yapmak gerekir.
Yok hocam yazmıyor arkadaşın dediği gibi benim aldığım dijital sürüm yazıyor deluxe mağazada görünmüyor
Selamlar herkese. Ps4ün hangi versiyonları kırılabiliyor? Bilgisi olan var mı?
Düşmeyecek mi bu cihazın fiyatı bu nedir ya? Alacağım tekrardan ama fiyatlar çok yüksek. Tahmini ne zaman düşer fiyatlar arkadaşlar? Slim 1TB almayı planlıyorum sıfır. Beklemeli miyim yoksa alayım mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Obsessive*Selamlar herkese. Ps4ün hangi versiyonları kırılabiliyor? Bilgisi olan var mı?
Şu an en güncel 7.02 kiriliyor. 7.55'de çalışan bir açık bulundu, yakında (1-2 ay) o da kırılabilir hale gelir. Kırık makineyi korsan oyun oynama dışında kurcalamak etmek için aliyorsaniz (mesela linux kurmak gibi) 5.05 veya 6.72 cihazlara bakın. Hem daha stabiller hem de eski versiyon olduğu için daha fazla payload ve yazılım var.
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Sadece oyun için kullanılacak. Linux vs yükleme olmaz. Peki bu kırma işlemi zor bir işlem mi? 7.02 versiyonlu bir cihaz olursa kendim kırabilir miyim? Veya 8 versiyonlu bir cihaz olursa onu 7.02 versiyona düşürebilir miyim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Alakasız olacak ama DS4 tamiri için Kadköy'de bir yer tavsiye eder misiniz?
Yazıcıoğlu'na körlemesine gitmek istemedim. Referanslı veya varsa daha önce deneyimlenen bir yer ona gitmek isterim.
Arkadaşlar PS4 Slim 1TB ithalatçı garantili aldım. Gelen cihaz NTSC Bölge 3 kodlu olarak geldi. Kutu üzeri ingilizce, japonca ve çince yazılar. Birde X:geri O:ileri tuş ayarları.
Bu konsolda sorun yaşar mıyım oyunlarda yoksa kullanmaya devam edeyim mi?

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

![PLAYSTATION 4 [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/ae/22/ee/ae22ee5301aa7982cd123109f0f70247.jpeg&t=0&width=480&text=1)