Merhaba sorunum çok garip ve hala anlayamadım uzun bir yazı olacak öncelikle modelimi ve gerekli bilgilerimi söliyeyim. PS3= super Slim'e 500 GB ps3. TV= Samsung TV LE40B530P7WXXC (yaklaşık 10 yıllık bir TV )(1080P) Arkadaşlar salonda Smart TV'de PS3 sorunsuz çalıştırdım ve sıkıntısız açtı. Odamdaki televizyondan açtım PS3 kabloları ile çalıştırdım ve siyah ekranda kaldı. Yani ses yok öncelikle kumandam(DualShock3) tek ışık yanıyor yani bağlı ekrana görüntü vermiyor. HDMI girişinde bir sıkıntı yok çünkü HDMI bağlı bir uydu sorunsuz çalıştırdı. PS3'te sorun yok. TV çalışıyor 2009'da bir forumdan önerilen ayarları TV ve PS3 geçirdim yine siyah ekran 5 saniye basılı tuttum yanındaki disk kapaği açma düğmesi ile olanı da normalini de yine olmuyor. Sorun HDMI kablosunda değil 5 kablo denedim hiçbirinde çalışmadı. PS3'ü Smart TV'de açıp hem en düşük 4:3 ayarları hem en yüksek ayarlarda (ekran ayarlarında) denedim yine olmadı. İçine diskleri koydum otomatik açar mı diye o şekilde de siyah ekran. |
Bildirim