Şimdi Ara

playstation 3 hakkıdna yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar
    benim playstation 3 hakkında bazı sorularım var yarıdm ederseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler :)7
    1-ucuz ve kaliteli yerden almak istiyorum nerden alabilirim ?
    2-arkadaşlar slim ve bat hakkında bi kaç bişey okudum ama nasıl oldukları hakkında yardım
    3-slim iyi mi ?
    4-hardisk i nerden ucuz alırım ?
    yarımlarınız için teşekkürler herkese iyi forumlar :) :) :)

• 1-)Gold'dan alabilirsin.
    2-)Slim modeli az yakar battan farkı usb'giriş yeri azdır ama Slim Terciğimdir.
    3-)İyi
    4-)Harddisk 70 TL'Ye bulanabiliyor heryerde mecidiyeköyden alabilirsiniz.
  • yardımın için çok teşekkür ederim bizdee golddan almayı düşüyoduk bidee arkadaşım ps alırken oyun vermiyolar dedi doğrumu oyun verirlerimi acaba ? hdd içindee bildiğiniz güzel bi yer varmı öneri için mecidiye öydee :)
  • Hocam Fiyata göre değişir 600 TL'lik 12 GB Slim'lere oyun verirler ama 550'TL ALTI Ps3'lere oyun vermezler onun dışında valla ben 450 TL'ye ps3 12 gb slim aldım oyunlar felanda ucuz KADIKÖY Yazıcıoğlu dersen gösterirler tavsiyemdir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirkaral

yardımın için çok teşekkür ederim bizdee golddan almayı düşüyoduk bidee arkadaşım ps alırken oyun vermiyolar dedi doğrumu oyun verirlerimi acaba ? hdd içindee bildiğiniz güzel bi yer varmı öneri için mecidiye öydee :)

yazdıklarını okumuyor musun , bunlar nasıl yazımlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

quote:

yardımın için çok teşekkür ederim bizdee golddan almayı düşüyoduk bidee arkadaşım ps alırken oyun vermiyolar dedi doğrumu oyun verirlerimi acaba ? hdd içindee bildiğiniz güzel bi yer varmı öneri için mecidiye öydee :)

Sana Mı kaldı Hocam?

Trolleme Konuyu arkadaşa yardımcı olduysam ne mutlu.
  • arkadaşlar yazım için kusura bakmayın :( hocam gayet iyi yardımcı oldun hocam saoslın bidee hocam oyun için fiyat aralığı ne kadar dır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo Wii hakkında sorum var
    4 yıl önce açıldı
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Lamer

quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

quote:

Sana Mı kaldı Hocam?

Trolleme Konuyu arkadaşa yardımcı olduysam ne mutlu.

sana mı soracağım ne yazacağımı , sen kimsin karışıyorsun ?

forumda 3 kişiden 1 tanesi sanki hayatlarında hiç okula gitmemiş gibi yazılar yazıyorlar , kimse de bir şey demiyor. de'yi da'yı ayırsın diye beklemiyoruz ama azıcık dikkat edin artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskoy3167 -- 13 Temmuz 2014; 19:58:44 >

• kusura bakma ama ben daha bugun yeni kayıt oldum özür dilerimm
  • quote:

kusura bakma ama ben daha bugun yeni kayıt oldum özür dilerimm

Problem Değil Bunlara Buralarda yer vermiyiceksin Yaş Max 2.

okullar kapandı Ergenler doldu buraya.
  • doğrudur kardeşim yazın buralar çekilmiyo kardes bidee benim arkadaş bana mi yazı gönderdi yazıcıoğlu hakkında pek iyi değildi yazı :/ kardşeim bana sağlam ve ucuz oyun satan bi yer lazım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.