Şimdi Ara

Playstation 3 Direksiyon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar PS3 alırken bir de direksiyon alayım istiyorum. Direksiyon kullananların tavsiyelerine açığım.

• DFGT Fiyat/Performans
  • logitech g27 azıcık pahalı ama
  • Şu anda kullandığım direksiyon driving force gt bu kadar iyi olacağını düşünmüyordum.
  • bu konu çok iyi olmuş...bende oyun ile birlikte direksiyon almayı düşünüyorum ama butçeyi yormada en uygun ve ps3de sorunsuz çalışan bi direksiyon arıyorum
  • hocam alıcaksan DFGT başka model almana gerek yok GT5 tam destek verıyor ve fıyat olarak cok uygun ben 125 TL ye aldım 6 taksit ama yok ben debrıyaj,gercek vites filan ısterım dersen ozman 600-700 gibi yanı bir ps3 parası daha cıkarman gerekır cebınden ama dedıgım gıbı hıc ama hıc gerek yok dıreksıyon aynı direksiyon aralarındakı farklar Extra:Debrıyaj,Normal Vites topu birde direksiyon deri kaplama onun dısında hersey aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

Şu anda kullandığım direksiyon driving force gt bu kadar iyi olacağını düşünmüyordum.

goldun 99 tl lık kampanyasıyla aldım. açıkçası hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. gt5 prol. de denedim nfs pro street te bile daha iyi idi tepkiler. mekanizmanın sesi çok ama çok yüksek. force olayı 79 a aldığım DF EX te bile daha iyi gibiydi (bu oyunlardan da farkedeceğinden göreceli bi yorum) direksiyonun dönüş açısı çok iyi ama. . evdeki 3. kullandığım 5. direksiyon oldu bu.

2002 gibi aldığım MS sidewinder ın kalitesi hiçbirinde yok :(.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam Olarak Bütçen Ne Kadar Yazarsan Daha Fazla Yardımcı Olabiliriz. 100-150 TL Civarı Bir Bütçen Varsa Bende DFGT yi Öneririm.
  • Bigben Koltuk-Direksiyon Seti diye bir set, bunu kullanan var mı? Direksiyon aldığımızda birde direksiyon standı sorunu ortaya çıkıyor, böyle bir şey alsak nasıl olur sizce, logitech le karşılaştırıldığında direksiyonu nasıl acaba...
  • dfgt kullananlar oyun oynarken direksiyonu çevirince vişşş viişşşş(nası telafus ediilir bilmiyorum.) ses çıkıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CİMBOMLU473

dfgt kullananlar oyun oynarken direksiyonu çevirince vişşş viişşşş(nası telafus ediilir bilmiyorum.) ses çıkıyor mu ?

mekanizmanın sesi :(. bütün konsantrasyonu dağıtıyor resmen
  • Bende almayı düşünüyorumda videoda izledim,çok dikkat çekici bir sesti.Yakından nasıl bilmiyorum.Almayım mı yani?
  • quote:

Bende almayı düşünüyorumda videoda izledim,çok dikkat çekici bir sesti.Yakından nasıl bilmiyorum.Almayım mı yani?

başka şansın yok pyadaki en iyi fiyat performans bunda. fazla alternatifi yok. bir süre sonra alışırsın sese
  • DFGT almayı planlıyorum ama doların 20 gündeki 20 kuruşluk yükselişi bayağı canımı yaktı diyebilirim. Doların düşmesini bekleyeceğim. Cevaplar için çok teşekkürler.
  • DFGT en uygun nerede suan ?
  • DFGT alman çok iyi olacaktır.Şahsen yakında alıyorum.
  • quote:

logitech g27 azıcık pahalı ama

adam öldürür aman hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.