Şimdi Ara

Playstation 2 [ANA KONU] (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.469
Cevap
90
Favori
567.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X kare

O zaman birde rgb kabloyu dene,komponente yakin goruntu verir
    Tv de scart girişi yok hocam. Bağlantı için var mı bir çözümü yolu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: qontak0

Güncel linkler budur.
    https://archive.org/download/redumpSonyPlaystation2UsaGames2018Aug01
    https://archive.org/download/redumpSonyPlaystation2UsaGames2018Aug01Part2
    https://archive.org/download/redumpSonyPlaystation2UsaGames2018Aug01Part3
    https://archive.org/download/redumpSonyPlaystation2UsaGames2018Aug01Part4

Alıntıları Göster
    Hocam ben onları biliyordum zaten :) ama boyut farkı var yani Benim Attıklarımın boyutu daha düşük genede teşekkürler :)

“Olsun be aldırma Yaradan yardır. Sanma ki zalimin ettiği kârdır. Mazlumun ahı, indirir şahı. Her şeyin bir vakti vardır.."

• Arkadaşlar önemli bir hatırlatma yapayım eğer Ps2 oyunlarını dvd'ye yazıp oynayanlar varsa Maxell dvd-rw Almasını öneririm Altı tek gümüş renk dvd'dir Orjinal Ps2 oyunlarının hepsinin altı gümüş renktir gümüş renk lense yansıma yaptığı için lensiniz zarar görmez maxell yoksa Kaliteli bir dvd kullanın Sony öneririm İmgBurn ile 1x veya 2x ile yazıp oynayabilirsiniz.

“Olsun be aldırma Yaradan yardır. Sanma ki zalimin ettiği kârdır. Mazlumun ahı, indirir şahı. Her şeyin bir vakti vardır.."
  • Arkadaşlar önceden Ps2 cihazımda OPL Üzerinden oyun oynuyordum fakat bu aralar USB Cihazını görmüyor PS2 neden aceba birde çantanın içine atarken usb belleğim kırılmış hafiften bundan dolayı olabilirmi aceba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kryeck

Elimdeki cfw olamayan ps3'ü kırdım.. Şimdi ps2 oyunlarını iso olarak hdd'ye atıp ps3 üstünden hdmi kalitesi ile ps2 oyunlarını oynayabiliyorum.. Killzone psn ve ico&soc remake kaymak gibi geldi..
    Tavsiyem temizinden bir ps3 bulmaya bakın.
    ps3 de ps2 oynama işini nasıl yapıyorsun ? bana kullandığın cwf ,manager, yöntem vb her şeyiyle anlatabilir misin?
    ben rebug la yapabiliyorum ama ps2 ve ps 1 leri ayrı ayrı yöntemle açıyor. kafa karıştırıyor.
    Ben kırılamaz ps3'üme hybrid firmware kurdum. A dan z'ye herşeyi anlatmışlar yukarıda linkini vermiştim yine vereyim. Merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin.https://www.psx-place.com/threads/tutorial-ps3hen-the-great-ps3-hen-all-in-one-guide.24369/
    Sizinki farklı bir durum, eğer ofw 4.84 kurabiliyorsanız önce onu kurup deneyebilirsiniz.
    Tam olarak nasıl bir yöntem kullandığınızı bilemeyeceğim ben ps1 iso denemedim hali hazırda bir tane psx iso vardı (silent hill türkçe) ama çalışmadı modlu olduğu için olabilir. Pc'de emulasyonda çalışıyor.
    Ps2 dvd'lerinin iso'sunu çıkartıp ps3 dizininde ilgili klasöre(ps2iso vs.) atıyoruz. irishman veya multiman çalışıyor, otomatik görmeleri gerekiyor. Oynamak istediğin iso'yu mount ediyorsun restart yapıyor ve çalıştırıyor. Bu kadar.

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe

• quote:

Orijinalden alıntı: kryeck

Ben kırılamaz ps3'üme hybrid firmware kurdum. A dan z'ye herşeyi anlatmışlar yukarıda linkini vermiştim yine vereyim. Merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin.https://www.psx-place.com/threads/tutorial-ps3hen-the-great-ps3-hen-all-in-one-guide.24369/
    Sizinki farklı bir durum, eğer ofw 4.84 kurabiliyorsanız önce onu kurup deneyebilirsiniz.
    Tam olarak nasıl bir yöntem kullandığınızı bilemeyeceğim ben ps1 iso denemedim hali hazırda bir tane psx iso vardı (silent hill türkçe) ama çalışmadı modlu olduğu için olabilir. Pc'de emulasyonda çalışıyor.
    Ps2 dvd'lerinin iso'sunu çıkartıp ps3 dizininde ilgili klasöre(ps2iso vs.) atıyoruz. irishman veya multiman çalışıyor, otomatik görmeleri gerekiyor. Oynamak istediğin iso'yu mount ediyorsun restart yapıyor ve çalıştırıyor. Bu kadar.
    Hocam Birde PS2 Classics GUİ Var Han ile beraber Ps2 oyunları Ps3 te oynana biliniyor belki biliyorsunuzdur birde oyunun kapak resimlerini filan yükleyebiliyorsunuz

Playstation 2 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 28 Temmuz 2019; 13:3:0 >

• thebiqboss kullanıcısına yanıt
    quote:

Ps2 backups can be played on the Ps3 but some extra steps and a different approach to loading are needed to achieve this.

PLEASE CHECK THAT YOU GAME IS COMPATIBLE -

First you will need to have Ps2 Classics GUI installed on your PC. Found HERE
    Then you must install the Ps2 Classics Placeholder to your Ps3. Found HERE
    You must run the placeholder without a mounted ISO so that your Ps3 controllers can connect wirelessly<-IMPORTANT STEP

First we will install and start Ps2 Classics Placeholder.

1. Enable HEN, Install Ps2 Classics Placeholder.
    2. Start Ps2 CLassics Placeholder.
    3. Maintain controller wireless connectivity
    4. A Tetris clone should start
    5. Play a little to make sure your satisfied this step worked and your controller is working wirelessly.
    6. Close Ps2 Classics.

Now we move onto converting and copying our Ps2 ISOs.

1. Rip/Acquire your Ps2 ISO
    2. Open Ps2 Classics GUI
    3. Click the little black folder icon and select your Ps2 ISO.
    4. Select 'Encrypt'
    5. Save as an ISO.BIN.ENC
    6. Once encrypted, copy the ISO.BIN.ENC to your USB flash drive.
    7. Insert into Ps3, boot and enable HEN.
    8.Using any file manager on your Ps3 (Multiman, irisman, managunz etc) navigate to your NTFS drive and highlight your 'ISO.BIN.ENC'
    9. Copy 'ISO.BIN.ENC'
    10. Navigate to this directory: '/dev_hdd0/PS2ISO/'
    11. Create a new folder and name it whatever you wish (the games name is the norm)
    12. Paste your 'ISO.BIN.ENC' into your game folder
    13. WAIT patiently for the transfer to complete.
    14. Mount your Ps2 game with your favourite backup manager.
    15. Start 'PS2 CLassic Placeholder' to boot your game

PS2 CLassic Placeholder ps3'e kuruyoruz, iso bununla açılıyor. Pc'de iso yapmak için Ps2 Classics GUI kullanıyoruz.

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe

• Ben bu ps2 keyfini yanımda taşımak için psp almaya karar verdim. Ps2 ile çok benzer oyunu var emülatörler ile ps1 nintendo sega oyunları oynanabiliyor. Yıllar geçiyor zamanında psp çıktığında Askere gittik parasızdık alamadık, sonra yıllar birbirini kovaladı geldik 35 yaşına. 150 liraya bulunabiliyor ya 3000 ya son çıkan e1000 serisinden bir cihaz alacağım. Oğlum biraz büyüyünce oda kullanır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asosyalberdus kullanıcısına yanıt
    Kendiniz mi yapıyorsunuz hocam bunları?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Psp aldım cok rahat ettim. Ps2nin mobil versiyonu desem abartmış olmam. Playstationun zirvesi ps2 mobil olarakta psp.

Güncel linkler budur.
    https://archive.org/download/redumpSonyPlaystation2UsaGames2018Aug01
    https://archive.org/download/redumpSonyPlaystation2UsaGames2018Aug01Part2
    https://archive.org/download/redumpSonyPlaystation2UsaGames2018Aug01Part3
    https://archive.org/download/redumpSonyPlaystation2UsaGames2018Aug01Part4

Alıntıları Göster
    Merhaba ben oğluma 1 tane 2.el ps2 aldım 100 liraya, orjinalmis, yani ben anlamıyorum ama orijinal oyun almak gerekiyormuş, onlar da çok pahalı, kırdırmak falan diyorlar, sizin bu linkini verdiğiniz oyunları benim ps2 de nasıl calistirabilirim,

• nebigil25 N kullanıcısına yanıt
    Memory card'a free mcboot dosyaları atılınca ps2 kırık olmasa da flash diskten oyun oynayabilirsiniz. Hem Dvd masrafınız da olmaz. Yalnız memory card'a free mcboot yüklemek için kırık ps2 şart. Profilinize baktım İzmir'de yaşıyorsunuz. İstanbul'da olsaydınız ben size memory card hazırlardım. Dilerseniz elinizdeki memory card'ı kargo ile gönderin. Hazırlayıp tekrar size göndereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak0 -- 29 Ağustos 2019; 0:33:1 >

Memory card'a free mcboot dosyaları atılınca ps2 kırık olmasa da flash diskten oyun oynayabilirsiniz. Hem Dvd masrafınız da olmaz. Yalnız memory card'a free mcboot yüklemek için kırık ps2 şart. Profilinize baktım İzmir'de yaşıyorsunuz. İstanbul'da olsaydınız ben size memory card hazırlardım. Dilerseniz elinizdeki memory card'ı kargo ile gönderin. Hazırlayıp tekrar size göndereyim.
    anlayamadım, kırık olmasa da olur yazmışsınız, sonra kırık ps2 şart yazmışsınız. Bir de ben de memory card yok, açıkçası tam anlayamadım kusura bakmayın, bir yol gösterir misiniz?

Memory karta free mcboot yüklemek bir sefer yapılacak bir işlem bu bu işlemi yapmak için kırık ps2 lazım. Kırık ps2'si olan bir tanıdığınız varsa rica edebilir free mcboot yükleyebilirsiniz.

Böylelikle free mcboot yüklenmiş memory kartı kırık olmayan cihazınıza taktığınızda flash diske attığınız oyunları oynayabilirsiniz.

Yalnız elinizdeki cihazın modeli de önemli. Modelini yazarsanız free mcboot ile oynayabilir misiniz bir bakalım.

fifa 07 cd si takınca acılıyor bunu görüyorum ama kasada chip var mı kopya oyun vs okuyor mu bilmiyorum.
    ps2 isoları çekmeye başladım ve 8mb memory cardım var.
    Bana linkleri atarmısınız kullanım icin yazar mısınız bu cihazın kırık oldugunu nasıl anlarım yada kırık cihaz buldugumda ne yapmalıyım vs.

Orijinalden alıntı: xxxcem

selamlar herkese,
    uyguna fat kasa 3004 sch var şuan kol yok alacagım
    fifa 07 cd si takınca acılıyor bunu görüyorum ama kasada chip var mı kopya oyun vs okuyor mu bilmiyorum.
    ps2 isoları çekmeye başladım ve 8mb memory cardım var.
    Bana linkleri atarmısınız kullanım icin yazar mısınız bu cihazın kırık oldugunu nasıl anlarım yada kırık cihaz buldugumda ne yapmalıyım vs.
    fifa cd'si orjinal mi ?cd de parlak sony işareti var mı ?
    eğer cd orjinal değilse ve oyunu çalıştırıyorsa ps2 kırıktır.

bir diğer yöntem ps2 ye dvd film takın.eğer film açılırsa ps2 kırık değil demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.