Şimdi Ara

PlayerUnknown's Battlegrounds League of Legends'in tahtını devirebilecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PlayerUnknown's Battlegrounds League of Legends'in tahtını devirebilecek mi?

Geçtiğimiz ay PUBG Dota 2'yi anlık oyuncu sayısı ve twitch.tv rakamları ile devirmeyi başarmıştı! Şimdi League of Legends ile kapışmaya başladı. Sizce PUBG League of Legends'i devirmeyi başarabilir mi?

Twitch.Tv rakamları : (akşam-gece-sabah-öğle bütün saatler dahil)

%57 PUBG 1. sırada
    %43 League of Legends 2. sırada

Günlük oyuncu sayısı,

PUBG : 1,984,278 (bugün)
    League of Legends : 2,647,000+ (aylık ortalama)

E-Spor arenasında League of Legends'ın çok uzun bir süredir tartışılmaz liderliği var. Özellikler düzenlediği büyük turnuvalar ile sıkça adından söz ettiren LoL, tahtını henüz kaptırmamış olsa da çevrimiçi oyunseverlerin yeni gözdesi PlayerUnknown's Battlegrounds tarafından oldukça zorlandığı kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C67CB8A5 -- 10 Ekim 2017; 0:51:41 >

• Allah başka dert vermesin birader

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • farklı tür oyunlar birbirini tahtından edemez.pubg h1z1i solladı mesela ikisi de battle royale tarzı oyunlar.lolu de geçecek oyun moba türünde olacaktır ama ne zaman olur bilemeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhollor

farklı tür oyunlar birbirini tahtından edemez.pubg h1z1i solladı mesela ikisi de battle royale tarzı oyunlar.lolu de geçecek oyun moba türünde olacaktır ama ne zaman olur bilemeyiz

Moba oyunların satranç kadar dengesi sağlanamıyor Moba devri bitecek zaten. Satrançta bile hala ilk kullanım avantajı var.
  • Öncelikle

Lol Ücretsiz bir oyun ve dandik bilgisayar bile kaldırıyor

Pubg ise 1080 zorlandığı parayla satılan bir oyun

Eğer rakam bu kadar yakınsa pubg zaten öndedir. Bakmayın lol daha fazla oyuncusu olduğuna pubg ücretsiz yap lolü kaça katlar.
  • Katılıyorum pubg eğer grafik kalitesi anlamında lol seviyesinde olsa ve fiyatı en azından 30 dolar yerine 15 dolar olsa Lol'ü geçer.
  • Zamanında h1z1 de böyle izlendi, dayZ de...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Free to play moba oyunla ücretli pubg yi karşılaştırmak saçmalık. Kaldı ki sayılar böyleyse benim gözümde devirmiş bile.
  • ıyy lolcu, kaçın
  • Oyunda rekabetçi anlamda icerik yok ki,gecse bile loldeki ruhu yakalayamaz bence.

• Lolün nasıl o kadar az oyuncusu var ya, sadece çinde korede bilmem kaç milyon oyuncu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol ün oyuncusu o kadar az değildir. Ayrıca PUBG nin anlık bir heves olduğunu düşünüyorum ben hiçbir özelliği yok ki anasını satayım oyunun. Yakında taklitleri felan çıkınca kan kaybından ölür.

• Lolün devrilebeleceğiniz sanmıyorum.Belki bir 5 yıla falan düşer.

• yalnız lol nasıl 2 milyon/ay oluyor? günde en az o kadar kişi oynuyodur dünya çapından bahsediyoruz
  • Yalniz bildigim kadariyla dota2 steamchart da çinden oynayanlari gostermiyor. Farkli bir sirket sahipmis çinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PUBG baya güzel oyun, CS:GO yu unutturdu bana 1 aydan uzun süredir girmiyorum.

LOL zaten oynamıyorum ha bu arada sakın fiyatını filan da indirmesinler böyle iyi sonra CS:GO gibi hilelerin önüne geçemezler valla.
  • Uzun soluklu oyun değil bunlar, çok oyun için soruldu bu tarz sorular ama bir anlık hevesle böyle oyunları oynuyor insanlar, birkaç ay sonra oynayan kitlesi en az yarıya düşüyor. Lol'e önümüzdeki ay tüm sistemi değiştirecek büyük bir patch geliyor, daha beginner-friendly, bu saatten sonra oyuncu sayısı anca artar.

• Bencep parçalar geçer. Adam herkesin hayalindeki oyun modeline gerçek bir gerilim, süper bir vuruş hissi ve inanılmaz zorluk eklemiş. Bakın training zone bile yok yani kimse CS'deki gibi profesyonel değil. Oyunun zor olması daha da hırs yaptırıyor ve sıkılmayı önlüyor/erteliyor.
    Bu oyun önümüzdeki yılların 1. oyunu olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.