Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asya serverini tavsiye ederim. Sanırsam bizden daha az görüyorlar . EU da 10 oyunda 1 win alırken Asya serverinde 3 oyunda 2 win yapmaya başladım
  • yine mi winnn

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)

2 gündür üst üste win almaya başladım önceki baya sabır işiydi bu seferde susturucu denen muazzam ekipman sayesinde 1. oldum acaip keyifli ya sürünüyorum adamı görünce kalkıp vuruyorum piu piuu diye

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam, susturucu + 4x varsa zaten yüzde 90 1.sin
  • +1 arıyoruz bizimle oynicak. +20 yaş.
  • Canok C kullanıcısına yanıt
    Hocam yer varsa yaş 21

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teamspeak gelebilirsiniz 23 yaş 120 saat oyun saatim var
  • Oyunda uçağa binmeden önceki toplama kampında ses sorunu yaşayan var mı? Takılmalar tuhaf tuhaf sesler, hatta sonra uçağa geçince millet salak salak konuşup geğirip kulağımın içine ediyorlar. Bunu kapatmanın bir yolu falan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Oyunda uçağa binmeden önceki toplama kampında ses sorunu yaşayan var mı? Takılmalar tuhaf tuhaf sesler, hatta sonra uçağa geçince millet salak salak konuşup geğirip kulağımın içine ediyorlar. Bunu kapatmanın bir yolu falan var mıdır?

loby deki ses sorunları herkesde var. ayarlardan bas konuşu sadece takım olarak ayarlarsan sadece takımın seslerini duyarsın. diğer oyuncuların sesi sana gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Oyunda uçağa binmeden önceki toplama kampında ses sorunu yaşayan var mı? Takılmalar tuhaf tuhaf sesler, hatta sonra uçağa geçince millet salak salak konuşup geğirip kulağımın içine ediyorlar. Bunu kapatmanın bir yolu falan var mıdır?

Evet bekleme alanında sesler sapıtıyor o herkeste var.

Milletin sesini duymak istemiyorsan ayarlar > ses bölümünde en alt kısımda iletişim diye yer var sanırım adı tam bu olmayabilir ama ses bölümü alt kısımda orda onu seç sadece takım yap başkalarının sesini duymazsın

• Güncelleme var 600 mb. içeriği ne ola ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    İstemci Performansı

Araç çarpışmalarında yaratılan fazladan efektler kısılarak performans arttırıldı.

Sunucu Performansı

Araçlarla ilgili olarak sunucudaki performans arttırıldı.

Hata Düzeltimleri

Bir eşyayı üzerinizden çıkardığınızda oyunun çökmesi düzeltildi.
    Araçların çarpışması sonucu oyunun çökmesi düzeltildi.
    Duo ve takım maçlarında, oyuncunun pompalı tüfekle veya taramalı bir silahla vurulduğunda yere yıkılma yerine ölmesine yol açan bir hata düzeltildi.
    Uçaktayken diğer oyuncuların seslerinin çok yüksek duyulmasına yol açan bir hata düzeltildi.
    Belli durumlarda, nefes alma göstergesinin yanlış gösterilmesine yol açan bir hata düzeltildi.
    Oyuncuların bina veya araçta sıkışmaları sonucu "yüksekten düşerek öldü" şeklinde ölmesine yol açan bir hata düzeltildi.
    Çok fazla oyuncu yüzdüğünde sesin kırılmasına yol açan bir hata düzeltildi.
    VSS dürbününde yarı-saydam bir nişan göstergesi görünmesine yol açan bir hata düzeltildi.
    İki oyuncu yere yıkılmış bir oyuncuyu canlandırmaya başladıklarında ve biri canlandırmayı kestiğinde, yere yıkılmış kişinin tekrar yere yıkılma durumuna düşmesine yol açan bir hata düzeltildi.

• Kimse güncellemeden bahsetmemiz.stemdeki yorumlar kotu.oyun daha kotu durumda mı suan

• bana performans 1 tık daha iyi gibi geldi son 600 mb ile. ama daha çok lag oluyor gibi hissettim.
  • Son güncellemeden sonra lag inanılmaz arttı, sorunu cozeceklerine daha da arttı.

• Oyun inanılmaz zevkli performans sorunları da giderildikten sonra umuyorum ki serverları da elden geçireceklerdir.

Ayrıca Kar98 ile oynamak inanılmaz zevkli üzerine birde susturucu var ise ben pek beceremiyorum fakat sesi mest ediyor.

• Juba13Tv kullanıcısına yanıt
    m24+suppressor efsane ses olarak
  • Arkadaşlar kod var mı?

• lag sorunu yaşayanar pingzapper isimli programı kullanabilirler. bende bugün keşfettim. çok fark oldu. kapılar seri açılıyor. geri atma yok. yerden malzemeleri seri topluyor. mermi daha stabil gidiyor. ilk 7 gün ücretsiz. kurun deneyin derim. ben çok farkını gördüm. server olarak frankurt 1 i seçin. sanırım pubg serverine en yakın location orası. serverlar almanyada diye biliyorum. yanlış bilmiyorsam. wtfast de denedim ancak wtfastin ücretsiz deneme sürümünde bir fark göremedim. etkisiz elaman gibiydi
  • NA serverinda cok sorun yasamiyordum ama bugunku guncellemeden sonra onda da acaip lag olmaya başladı, oyun oynamiyor nerdeyse bende. Deneyeyim bakalim yarin dediginiz programi

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    m24 susturuculu kullanma fırsatım daha olmadı
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.