Şimdi Ara

Playboy X veya Dwayne?Spoiler ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
55.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AC DC

Dwayne sakin iyi adam px ise i*ne nin önde gideni

Alıntıları Göster
    ben dwayne öldürdüm ya bilseydim çakam erdal acarı öldürürdüm.

Orijinalden alıntı: mavizaman

ben dwayne öldürdüm ya bilseydim çakam erdal acarı öldürürdüm.

Alıntıları Göster
    Bir kere Dwayne efendi bir kişiliğe sahip biri. Playboy ise züppenin ib-nenin teki. Birde korkak. Sana emir verip duruyor. Dwayne ise onun gibi görev vermiyor.Hem zaten Niko , Dwayni seviyor. Yani ara videolardan ve konuşmalarından anlaşılan bu.Züppe oynayan çocuğu indirin gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 22 Mayıs 2009; 2:07:15 >

Didier Yves Drogba Tébily

• quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Bir kere Dwayne efendi bir kişiliğe sahip biri. Playboy ise züppenin ib-nenin teki. Birde korkak. Sana emir verip duruyor. Dwayne ise onun gibi görev vermiyor.Hem zaten Niko , Dwayni seviyor. Yani ara videolardan ve konuşmalarından anlaşılan bu.Züppe oynayan çocuğu indirin gitsin

Alıntıları Göster
    bu kolayda francis ile saçı beyaz bi adam vardi parkta oturuodu 20 dk lık düsünce sonucu francisi öldürmedim diğerini öldürdüm ama resmen vicdan azabı çektim

• quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

bu kolayda francis ile saçı beyaz bi adam vardi parkta oturuodu 20 dk lık düsünce sonucu francisi öldürmedim diğerini öldürdüm ama resmen vicdan azabı çektim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: muratNFS

Kardeş aynı kararsızlığı bende yaşadım.Ben Francis'i öldürdüm hiç vicdan azabı çekmiyorum sevmemiştim.Ancak ne gibi farkı oluyor onu bilmiyorum.Senaryo ne ölçüde değişiyor ?

пο раіη ηо ġаіη

fεηεяьанςє

• quote:

Orijinalden alıntı: gFbMaTT

quote:

Orjinalden alıntı: muratNFS

Kardeş aynı kararsızlığı bende yaşadım.Ben Francis'i öldürdüm hiç vicdan azabı çekmiyorum sevmemiştim.Ancak ne gibi farkı oluyor onu bilmiyorum.Senaryo ne ölçüde değişiyor ?

Alıntıları Göster
    Francis ilerde bir telefonla peşindeki polisleri alıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainfb -- 22 Mayıs 2009; 21:58:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: captainfb

Alıntıları Göster
    playboyu öldürdüm bende sırf tip yok ama adı playboy olduğundan

Orijinalden alıntı: captainfb

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: captainfb

Neyse sağlık olsun artık.Bi şifreye bakar o sorun değil Gerçi kullanmam şifre kaçabiliyorum E peki öbür elemanın avantajı nedir ? Senaryoyu nasıl etkiliyor ?

пο раіη ηо ġаіη

fεηεяьанςє

• quote:

Orijinalden alıntı: gFbMaTT

quote:

Orjinalden alıntı: captainfb

Neyse sağlık olsun artık.Bi şifreye bakar o sorun değil Gerçi kullanmam şifre kaçabiliyorum E peki öbür elemanın avantajı nedir ? Senaryoyu nasıl etkiliyor ?

Alıntıları Göster
    valla ben de playboy x i öldürdüm.Dwayne delikanlı adam

• quote:

Orijinalden alıntı: badboy_eses

valla ben de playboy x i öldürdüm.Dwayne delikanlı adam

Alıntıları Göster
    bende faustini öldürmemiştim sonra öldürdüğüm derrick in benim yakın arkadaşaın kardeşi olunca vicdan azabı çekmiştim bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Ichigo Kurosaki

bende faustini öldürmemiştim sonra öldürdüğüm derrick in benim yakın arkadaşaın kardeşi olunca vicdan azabı çekmiştim bende

Alıntıları Göster
    Bende PlayboyX i öldürmüştüm.Bu adamdan bana hayır gelmez diye Hummer'da bana kalır düşüncesiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 11 Temmuz 2009; 2:52:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FA5T

Bende PlayboyX i öldürmüştüm.Bu adamdan bana hayır gelmez diye Hummer'da bana kalır düşüncesiyle

Alıntıları Göster
    Dwayne'yi öldürdüm eğer playboy'u öldürünce neler kazandığımı bilseydim onu öldürürdüm
    Neyse hileyle bir önceki bölüme atlayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _gamer_ -- 24 Mart 2010; 17:37:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: joseph27

.... ismine gıcıktım, evet öldürdüm, pişman değilim yine çıksın karşıma yine öldürürüm, cezam neyse razıyım :)

Orijinalden alıntı: Aeretic77

quote:

Orijinalden alıntı: joseph27

.... ismine gıcıktım, evet öldürdüm, pişman değilim yine çıksın karşıma yine öldürürüm, cezam neyse razıyım :)

Alıntıları Göster
    off ya yanlıs adamı öldürdüm playboyu öldürmem lazımdı görev nasıl geriye alınıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: uykusuz12x

off ya yanlıs adamı öldürdüm playboyu öldürmem lazımdı görev nasıl geriye alınıyo

Alıntıları Göster
    off ulan offf

alonzo diye bi i.neyi bul diyor görevde resminide vermiş ama haritada bir yer belirtmemiş

bu alonzo i.nesini nerede bulacam

iki gündür arıyorum kafayı kıracam

Orijinalden alıntı: ktorun06

off ulan offf

alonzo diye bi i.neyi bul diyor görevde resminide vermiş ama haritada bir yer belirtmemiş

bu alonzo i.nesini nerede bulacam

iki gündür arıyorum kafayı kıracam

Alıntıları Göster
    Biri PlayBoyxin Öldürüldüğü Saveyi Yada öncesindeki saveyi koyarmı koyana +Hayırduası

Orijinalden alıntı: phobi4

Biri PlayBoyxin Öldürüldüğü Saveyi Yada öncesindeki saveyi koyarmı koyana +Hayırduası

Alıntıları Göster
    Playboy'u vur gitsin Gerçi ben Dwayne'ni vurdum çünkü daha yakındaydı.....:D..
    It's all about having a heart of a champion

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCassWoa

Ne üşengeç adamsın

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

quote:

Ne üşengeç adamsın

Daha yakındı amaaa.............
    It's all about having a heart of a champion

• quote:

Orijinalden alıntı: MarkoYanduran

quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

quote:

Ne üşengeç adamsın

Daha yakındı amaaa.............

Alıntıları Göster
    beyler bence mikhail faustini öldürüp bi ders almış olmamız gerekir kaypak dimitri sattı sonra bizi. o yüzden bu sefer ilk öldür diyeni öldürmek daha mantıklı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Aviator

beyler bence mikhail faustini öldürüp bi ders almış olmamız gerekir kaypak dimitri sattı sonra bizi. o yüzden bu sefer ilk öldür diyeni öldürmek daha mantıklı :)

Alıntıları Göster
    Playboy
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.