ya ben ikisinden birini alcam ama hala kararsızım en çok haz hangisinde alınır
Tekken tarzı kült oyunları seviyorsan tabiki ps 3.
Ps3 üm olmasada kafelerde oynadım çok süper oluyo XBOX hiç görmedim
Bu konuyu Konsol Oyunlari bölümüne aç, cevap verirler.
İkiside çok başarı aletler ve birbirlerinekarşı üstünlükleri var. Teknik olarak ps3 daha güçlüdür ancak xbox'ın online desteği daha iyidir. Ancak Türkiye şartlarında ps3 için malzeme bulmak daha kolay olcağından ps3 tercih etmeni öneririm.
xbox ,ps3'ü katlar arkadaş ama xbox'ın fazla desteği olmadığı için maalesef ps3
quote:
Orjinalden alıntı: nisako
İkiside çok başarı aletler ve birbirlerinekarşı üstünlükleri var. Teknik olarak ps3 daha güçlüdür ancak xbox'ın online desteği daha iyidir. Ancak Türkiye şartlarında ps3 için malzeme bulmak daha kolay olcağından ps3 tercih etmeni öneririm.
Gerek yok, yeterince konu acıldı
quote:
Orjinalden alıntı: Ziw®o
quote:
Orjinalden alıntı: Attila-HUN
Valla öyle , ama diyim konsol bölümünde böyle bir konu açma , kan gövdeyi götürür..
Açma öyle bi konu bencede ama bana sorarsan ikisinide kullandım aldım sonra ps3 ü sattım ps3 iki kat daha pahalı grafik olarak bi fark yok ps3 oyunları d&r da 180 ytl xbox360 oyunları netten indirilebilir 5 ytlye malolur. live desteği xbox360 ta daha gelişmiş bütn bunları terazye koyarsan vben xbox360 derim açık ara
en çok hazzı bu verir..
quote:
quote:
yiyosa aç ..
bana kalırsa xbox 360 mışın pgr 3 ve 4 ten başka hatrı sayılır oyunu yok....Ayrıca gt4 onlara 10 basar
quote:
Orjinalden alıntı: gecomert
quote:
quote:
yiyosa aç ..
bana kalırsa xbox 360 mışın pgr 3 ve 4 ten başka hatrı sayılır oyunu yok....Ayrıca gt4 onlara 10 basar
gears of war oyun değilmi
PS3 kagıt üzerinde 360 dan çok üstün bir cihaz, fakat suan tüm oyunlarda 360 versiyonu daha iyi.
Bolca oyun falan istiyorsan 360 al ( 3 kırmızı denilen bozulma hatası çıkabilir ve alet çöp)
İleri dönük tercih yaparım, oyunumuda oynarım, takas yada orjinal oyunlarla idare ederim diyosan PS3.
quote:
Orjinalden alıntı: ß.m.Ø
en çok hazzı bu verir..
bende dvd rom diyecektim :D
quote:
Orjinalden alıntı: ß.m.Ø
en çok hazzı bu verir..
tabi o verirde o zor
bi filmde çocuk xbox 360 oynuyodu oynadığı black hawk down tarzı bi oyundu ve mikrofondan oyuna konut veriyodu oha lebron die kalmıştım