Şimdi Ara

Play ile D&R'de %20 Worldpuan (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
3
Favori
7.224
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vibisi

quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

Orijinalden alıntı: kAr_gA

quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Bu kampanya ile d&r dan uygun fiyata psp alınabilir.şu an d&r da psp e1004+gow oyun 369tl dr kampanyası kapsamında 100tl paro hediye çeki veriyor playde 50tl ueriyor psp+oyun 219liraya geliyor.benim merak ettigim bu kartı kendi adıma çıkarsan burdaki puanları annemin worldcard ına transfer edebilirmiyiz.???

100TL paro kampanyası nedir acaba?

Bu ay sonuna kadar dr magazalarından kampanya dahilindeki playstation ürünlerinden alana 100tl dr da harcanıcak paro hediye çeki veriyorlar.

bu dediğiniz psp de geçerli mi ? yoksa tutara göre mi 100tl ye kadar bonus yatıyor ? ben araştırdım fakat bir ibare bulamadım..bilgisi olan var ise yardımcı olursa çok sevinirim yada bir linkte olabilir..

Geçerli ama dedigim gibi tutardan düşmûyor 100tl hediye çeki veriyor.

• arkdaşın dediği kampanya bu sanırım ama malesef günü geçmiş...

Paro Kart Alışveriş Kampanyaları
    Paro Kart PS3 Oyun Konsolu Alışverişleri Kampanyası 21 Ocak ve 15 Şubat 2012 tarihleri arasında kapısında Paro yıldızı bulunan Paro üyesi D&R mağazalarında Parolu kartlar ile yapılacak olan PS3 oyun konsolu alışverişleri için geçerlidir.
    Parolu kartlar ile yapılacak olan PS3 oyun konsolu alışverişlerinde 100 TL değerinde D&R`da harcanabilir Paropuan hediye edilecektir.
    Paro Kart PS3 Oyun Konsolu Alışverişleri Kampanyadan faydalanma her tüketici için iki adet PS3 konsol ile sınırlıdır.
    Hediye edilen Paropuanların son kullanım tarihi 29 Şubat 2012`dir.
    Harcanan puandan puan kazanımı olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MySteRioUsMeN

arkdaşın dediği kampanya bu sanırım ama malesef günü geçmiş...

Paro Kart Alışveriş Kampanyaları
    Paro Kart PS3 Oyun Konsolu Alışverişleri Kampanyası 21 Ocak ve 15 Şubat 2012 tarihleri arasında kapısında Paro yıldızı bulunan Paro üyesi D&R mağazalarında Parolu kartlar ile yapılacak olan PS3 oyun konsolu alışverişleri için geçerlidir.
    Parolu kartlar ile yapılacak olan PS3 oyun konsolu alışverişlerinde 100 TL değerinde D&R`da harcanabilir Paropuan hediye edilecektir.
    Paro Kart PS3 Oyun Konsolu Alışverişleri Kampanyadan faydalanma her tüketici için iki adet PS3 konsol ile sınırlıdır.
    Hediye edilen Paropuanların son kullanım tarihi 29 Şubat 2012`dir.
    Harcanan puandan puan kazanımı olmayacaktır.

Aynen kampanya budur dostum yeniden yaptılar bu kampanyayı ve bu ay sonuna kadar devam ediyor.eve gidince mailmden ss alıp atarım

• sadece konsol mu aksesuarlarda veya oyunlarda geçerli değil mi acaba.? bakabilirmisiniz
  • acaba dr de temassiz islem yapabilir miyim ? suana kadar sadece 2 tane 35tl lik yaptim..digerlerini de kullanip 50tl indirim play card 50tl indirim ve 100tl de psp aldigimda indirim olursa 369-200 psp bana 169tl ye gelmis olur..ama iste yaklasik 369tl yi 10 kere de cektircez :) avrupa yakasinda hangi dr de temassiz var bilen var mi acaba?
  • kampanyada ps3 demiş. psp de dahil mi 100 tl hediye kartı olayına
  • Arkadaslar psp dedim ayaga kalktınız dh dr ı yıkacak sanırım.ps3,psp go,psp street kampanyaya dahil ama psplerde stok sıkıntısı var.ayrıca şunu belirtmekte fayda var psp street psp 3004 ün kırpılmış versiyonudur.wifi ve dahili mikrofon yoktur.pil süresi 3004e göre daha kısadır bilginiz olsun.başka fırsatlarda var eve gidince başlık açıcam.
  • tek seferde olması şart mı? parça parça yapılırsa puan yatar mı?
  • Şimdi arkadaşlar açıklıyorum...d&r da stoklarda şu anda 2 çeşit psp var birisi god of oyunlu diğeri ise little big planet oyunlu..bahsettiğim cihazlar psp street e1004...bu iki cihaz da kampanyaya dahil ve 100tl paro hediye çeki veriyor d&r size 50 tl te play veriyor...bu ikisini birleştririp dualshock 3 bile alabilirsiniz...cebinize 25 lira puan bile kalır hatta...

PSP STREET E1004+L.B.P OYUN=359 LİRA Kampanya İle 209 Liraya Geliyor
    PSP STREET E1004+G.O.W OYUN=369 LİRA Kampanya İle 219 Liraya Geliyor
    PS3 320GB+MOVE MOTİON CONTROLLER+EYECAM+TABANCA+RESİSTANCE 3=889 LİRA Kampanya İle 739 Liraya Geliyor...
    PS VİTA Wİ-Fİ=799 Lira Kampanya İle 649 Liraya Geliyor
    PS VİTA Wİ-Fİ+3G=959 Lira Kampanya İle 809 Liraya Geliyor

Hediye Çeki Kampanyası Kampanya Dahilindeki Playstation Ürünlerinde Geçerli.
    100TL Hediye Çeki Kampanyasından Her Müşteri Maksimum 5 Defa Yararlanabilir...
    100TL Hediye Çekinin Son Kullanım Tarihi 30 Nisan 2012dir
    WorldPlay Kampanyasından İse Maksimum 50 Lira Puan Kazanılabiliyor...

Bazı arkadaşlar aynı zamanda temassızdandan 50 lira kazanabileceğinden bahsetmiş eğer oda oluyorsa dahada süper hale gelir bu kampanya...

• arkadaşlar,

ben d&r kampanyasından pek yararlanamayacağım. eğer birleştirip falan birşeyler alacak olan varsa 200 liralık alışveriş yapabilir benim kartımdan 160 lira karşılığında. internet alışveriişi veya istanbul avrupa yakası mağazada buluşabiliriz.
  • arkadaşlar Play Card'ıma bağlı sanal kart ile işlem yaparak %20 worldpuan kazanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

arkadaşlar Play Card'ıma bağlı sanal kart ile işlem yaparak %20 worldpuan kazanabilir miyim?

Kazanırsınız.
  • Benim Hem Adios hem de Play kartım var.
    Kampanyaya başvururken adios kartımın son 6 hanesini gönderdim.
    Katılım alındı ... şeklinde bir mesaj geldi.

Bu durumda Adios kart ile yapacağım alışveriş geçerli olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutf

Benim Hem Adios hem de Play kartım var.
    Kampanyaya başvururken adios kartımın son 6 hanesini gönderdim.
    Katılım alındı ... şeklinde bir mesaj geldi.

Bu durumda Adios kart ile yapacağım alışveriş geçerli olur mu?

Adios ile yaparsanız olmaz!. Play den yaparsanız olur. (adios ile kayıt olmanıza rağmen)
  • puanlar yatan varmı acaba
  • 21 Nisan 2012'ye kadar yatar diyorsa tam olarak 21 Nisan 2012'de yatar
  • Arkadaşlar kampanyada puanlar için süre sınırı var mı, yok mu net bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aras

Arkadaşlar kampanyada puanlar için süre sınırı var mı, yok mu net bilgisi olan var mı acaba?

Kapmanyanın detaylı bilgi kısmında Puanların son kullanım tarihiyle ilgili bilgi bulunmamaktadır.

Yani süreli değil yatan puanlar !
  • Puanlar yattı arkadaşlar. Güle güle kullanın.
  • Beyler Yeni bir Kampanya olur mu? Diablo' yu kaçır mışım, hiç gözüme çarpmadı bu kampanya.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.