Şimdi Ara

Play ile D&R'de %20 Worldpuan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
7.224
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet sitesinden kampanyalar kısmından çıkartılmış daha önce bir arkadaşın belirttiği gibi durum ile ilgili MH ile görüşen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupremeXXL

İnternet sitesinden kampanyalar kısmından çıkartılmış daha önce bir arkadaşın belirttiği gibi durum ile ilgili MH ile görüşen var mı?

Kampanya yerinde duruyor!

http://www.playcard.com.tr/play-torpilleri/uye-isyeri-kampanyalari/playden-dr-torpili-kampanya111.aspx
  • Birara kaybolmuştu.Teşekkürler bilgilendirme için.
  • playdeki puanları adiosa aktarmak nasıl yapılıyor bilen var mı?
  • D&R'da kargo bedava sınırı yok mu? 75 TL, ya da 100 TL gibi mesela?..
  • 50 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumland

playdeki puanları adiosa aktarmak nasıl yapılıyor bilen var mı?

Müşteri hizmetlerine telefon ediyorsun ve puanlarını aktarmak istediğini söylüyorsun. Onlarda aktarıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie Brasco

D&R'da kargo bedava sınırı yok mu? 75 TL, ya da 100 TL gibi mesela?..

50 tl üzeri kargo ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunta-kinte

quote:

Orijinalden alıntı: forumland

playdeki puanları adiosa aktarmak nasıl yapılıyor bilen var mı?

Müşteri hizmetlerine telefon ediyorsun ve puanlarını aktarmak istediğini söylüyorsun. Onlarda aktarıyorlar.

teşekkürler.valla arkadaşım garanti bankasından yapikrediye geçtiğimden beri elimden telefon düşmüyor. garanti bankasında puan transferi dahil bir çok işlemi internetten halledilebiliyorken yapikredi halen anne kızlık soyadıyla uğraşıyor.kazandığım puanları telefon bankacılığına gidecek neredeyse adamların internet bankacılığı bence 2-3 yıl geriden geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumland -- 13 Mart 2012; 17:43:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sonmatrix1

quote:

Orijinalden alıntı: Donnie Brasco

D&R'da kargo bedava sınırı yok mu? 75 TL, ya da 100 TL gibi mesela?..

50 tl üzeri kargo ücretsiz.

Ooo! süper!..
  • Yapi kredi en son somestir puanlarinin uzerine yatinca artik Play kampanyalarina katilmiyorum.
  • Taksitte geçerli değil mi?
    aksine bir ifade göremedim,
    250TL lik kitap alıp taksit yaptırırsak 50TL puan yatacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kAr_gA

Taksitte geçerli değil mi?
    aksine bir ifade göremedim,
    250TL lik kitap alıp taksit yaptırırsak 50TL puan yatacak sanırım.

Taksitle de geçerli, 250 Tl'ye 50 Tl puan veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Teşekkür ederim. Geçen hafta adios yapıp, borçlandım, play de kalırsam Nisan sonuna kadar puanı verirler herhalde.
  • hediye kartlar elektronikde geçmez deniyorsa buradan alınanlar geçiyor.
    http://www.dr.com.tr/GiftCard.aspx
  • Bu kampanya ile d&r dan uygun fiyata psp alınabilir.şu an d&r da psp e1004+gow oyun 369tl dr kampanyası kapsamında 100tl paro hediye çeki veriyor playde 50tl ueriyor psp+oyun 219liraya geliyor.benim merak ettigim bu kartı kendi adıma çıkarsan burdaki puanları annemin worldcard ına transfer edebilirmiyiz.???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Teşekkür ederim. Geçen hafta adios yapıp, borçlandım, play de kalırsam Nisan sonuna kadar puanı verirler herhalde.

Tavsiyem alışverişi yaptıktan sonra puanlar yüklenene kadar play'de kalin, hiç bir sekilde adiosa gecmeyin bu sure boyunca .
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Bu kampanya ile d&r dan uygun fiyata psp alınabilir.şu an d&r da psp e1004+gow oyun 369tl dr kampanyası kapsamında 100tl paro hediye çeki veriyor playde 50tl ueriyor psp+oyun 219liraya geliyor.benim merak ettigim bu kartı kendi adıma çıkarsan burdaki puanları annemin worldcard ına transfer edebilirmiyiz.???

100TL paro kampanyası nedir acaba?
  • quote:

quote:

Bu kampanya ile d&r dan uygun fiyata psp alınabilir.şu an d&r da psp e1004+gow oyun 369tl dr kampanyası kapsamında 100tl paro hediye çeki veriyor playde 50tl ueriyor psp+oyun 219liraya geliyor.benim merak ettigim bu kartı kendi adıma çıkarsan burdaki puanları annemin worldcard ına transfer edebilirmiyiz.???

Bu ay sonuna kadar dr magazalarından kampanya dahilindeki playstation ürünlerinden alana 100tl dr da harcanıcak paro hediye çeki veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bu ay sonuna kadar dr magazalarından kampanya dahilindeki playstation ürünlerinden alana 100tl dr da harcanıcak paro hediye çeki veriyorlar.

bu dediğiniz psp de geçerli mi ? yoksa tutara göre mi 100tl ye kadar bonus yatıyor ? ben araştırdım fakat bir ibare bulamadım..bilgisi olan var ise yardımcı olursa çok sevinirim yada bir linkte olabilir..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.