Şimdi Ara

Play ile D&R'de %20 Worldpuan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
7.224
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onnumara

quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BıraktımAbukSubukİşleri

D&r da kontür satışı var mı?

Kampanyaya Play kredi kartları içinwww.dr.com.tr sitesinden yapılan harcamalar dahildir

Biz sorusunu cevapladıktan sonra arkadaşa yazdıklarını değiştirmiş. Ondan böyle alakasız duruyor.

:)

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

quote:

quote:

quote:

quote:

Kampanyaya Play kredi kartları içinwww.dr.com.tr sitesinden yapılan harcamalar dahildir

Biz sorusunu cevapladıktan sonra arkadaşa yazdıklarını değiştirmiş. Ondan böyle alakasız duruyor.

ben tekrar sorayım
    dr'da kontor satışı var mı?

kontor satışı varsa kontor'de geçerli değil demediği için çok mantıklı olur kontor almak

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

dr den biletix bileti alıncada işliyomu acaba?bilgisi olan varmı?

D&R'dan Biletix bileti alınabiliyor mu? Sadece Dost kitapevlerinden alınabiliyor biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrfrk88

quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

quote:

quote:

quote:

quote:

ben tekrar sorayım
    dr'da kontor satışı var mı?

kontor satışı varsa kontor'de geçerli değil demediği için çok mantıklı olur kontor almak

D&R'larda kontör satışı yok :)

Ama talep oluşturalım kontör satsınlar artık, her D&R kampanyasında ne alayım diye düşünmekten bıktım.

• İstanbul'da oturan arkadaşlardan bir ricam var.

İstanbul'da büyük D&R mağazalarında iPhone 4S Siyah satılmaya başlandı. D&R Internet sitesinde fiyatı 2100 TL gözüküyor, bu fiyat mağazada da aynı mı?
  • Playcard ım olsaydım bugün bf3 ü almazdım dr dan...BF3 Şu An aralın kampanyasıyla 100 lira 20 lirada Puan Verdimi 80lira Süper Fiyata Geliyor Valla...Zavvi,shopto gibi sitelerde 30-35 pound psn kardeşliği ile 65 lira...
  • d&r sitesini epey bi taradım kitap ihtiyacı filan yoksa flaş bellek fiyatları epey iyi teknofiyat ta en ucuz sitelerle aynı fiyat bütün modeller.
    örneğin kingston 8 gb data traveller en ucuz hızlı al da çıktı 13.68 tl, d&rfiyatı da 13.95 %20 düşünce 11.20 ye geliyor ki sudan ucuz denebilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Gecenin en güzel haberi bir güzel haber de Galatasaray'dan bekliyorum.

Dun bizim ruhsuzlari izledikten sonra tebrik ediyorum gayet iyiydiniz, az kalsin olacakti bu is...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Gecenin en güzel haberi bir güzel haber de Galatasaray'dan bekliyorum.

Dun bizim ruhsuzlari izledikten sonra tebrik ediyorum gayet iyiydiniz, az kalsin olacakti bu is...

Üzüldük ama buraya kadar gelmek bile çok büyük başarı bu takım icin. Seneye olur inşallah :) güzel düşüncelerin icin de ayrıca teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridest

İstanbul'da oturan arkadaşlardan bir ricam var.

İstanbul'da büyük D&R mağazalarında iPhone 4S Siyah satılmaya başlandı. D&R Internet sitesinde fiyatı 2100 TL gözüküyor, bu fiyat mağazada da aynı mı?

evet geçen cumartesi gördüm ben de hatta amma pahalı satıyorlar diye düşündüm. Ama eğer dersenki 8 kişilik konsoryum kurarım,önce hediye kart alır sonra
    telefonu alırım bana 1650 ye gelir ,ben 1 bacağını tutarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_15 -- 2 Mart 2012; 0:46:17 >
  • Şimdi gördüm de 50tl'lik sınır nedir ya!! Ayıp world, valla ayıp!!!
  • Bir extra bilgi de benden olsun...

Ümraniye Meydan D&R içindeki TeknoSA, D&R postu kullanıyor... Buradan alacağınız alışverişten de %20 kazanabilirsiniz yani... Daha önceki Play %25 kampanyalarında bizzat test etmiştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 2 Mart 2012; 3:16:11 >
  • 50 tl limitine
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

Bir extra bilgi de benden olsun...

Ümraniye Meydan D&R içindeki TeknoSA, D&R postu kullanıyor... Buradan alacağınız alışverişten de %20 kazanabilirsiniz yani... Daha önceki Play %25 kampanyalarında bizzat test etmiştim...

K.K Çıktısında D&R mı Yazıyor???
  • sadece ve sadece internet sitesinde mi geçerli bu kampanya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_15

quote:

evet geçen cumartesi gördüm ben de hatta amma pahalı satıyorlar diye düşündüm. Ama eğer dersenki 8 kişilik konsoryum kurarım,önce hediye kart alır sonra

2 kartla 2 bacakta ben yaparım:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

Orijinalden alıntı: sinan_15

quote:

2 kartla 2 bacakta ben yaparım:))

2 kart da benden. 400 TL alır, kartlarımdan 500 TL geçirebilirim :)

(İstanbul içi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski %25 kampanyaları hayal oldu desenize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trevanian000 -- 2 Mart 2012; 8:54:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupremeXXL

Temassız ile birleştirilirse güzel olur. Puanların geri alımı yok bu da güzel

Temassız pos varmı dr lerde.Ankarada olanlar temassız olan dr leri bilenler yazarlarsa fırsatı katlarız böylece..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

sadece ve sadece internet sitesinde mi geçerli bu kampanya?

şartlara göre hem magazalarda hem de internette geçerli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.