Şimdi Ara

platonik asigim, kizada acildim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun tam 3 ay oldu.. Onunla ilk ve son bulusmamiz evet ilk goruste ona asik olmustum evet, arkadaslarim araciligiyla bulustum her sey guzeldi icimde hep bi umuttu ya olursa diye.. Ama olmadi, sevgilisinden yeni ayrildigini buna hazir olmadigini soyledi ama 3ay sonra aldigim harika bi haber geldi.. baskasi ile flortlestigi.. hayat bu kadar mi acimasizdi? o kadar zordu ki onu gorup konusmamak.. evet kelebeklerse hala var midemde, evet hala asigim ama o gorusmeden sonra sadece 1 yada 2 kere konustuk.. onu gorup tek kelime acmamak agzini ne kadar zor bilir misiniz?

her turlu tavsiyeye acigim olurda okuyan olursa..

ne yapmaliyim nasil arkadas gibi konusabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcancan -- 28 Mart 2014; 21:10:14 >

• Dostum hemen hemen benim konumla aynı. Konumda ki yorumları oku yardımcı olacaktır yorumlar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_89256328/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcancan
    evet kelebeklerse hala var midemde

Bu sözün bunu videoyu hatırlattı bana. Allah yardımcın olsun vallahi zor durum.
    https://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=10150364977942137

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maroon On -- 28 Mart 2014; 22:25:17 >
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    dostum biz arkadas bile degiliz, hic bi zaman seninki gibi olamadim. benim icin arkadas bile olmak yeter..
  • Bilirim. Aynı durumda-ydık. Attlattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @WhyWhyWhy? aynen kizin anlattigi gibi.. gercekten o durumdayim

@RedFalc0n cok sukur atlatmissin, darisi basima artik
  • tcancan kullanıcısına yanıt
    Ne arkadaşı hocam arkadaş değiliz hiç bir bağ yok artık aramızda ne bir konuşma ne bir sohbet en son 1 ay önce ilk defa buluştuk ondada iyice konuştuk olmadı 1 aydır ölü gibi dolaşıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yalnizim dostlarim yalnizim yalniz
    11 yıl önce açıldı
    Hoslandigim kiz bana kanka diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sürekli kemdine sevmiyorum de. Gurur meselesi yapmıştım. Seviyorum diyemiyordum. Cidden. Saten bi süreden sonra beyin bunu kabul ediyor.

• quote:

dostum biz arkadas bile degiliz, hic bi zaman seninki gibi olamadim. benim icin arkadas bile olmak yeter..

Kendinizi bu kadar düşürmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skoc Pares

quote:

dusurmek degil, ona kavusamamak ona olan askimi alevlendiriyor, en azindan arkadas olunca eskisi gibi koru korune asik olmayacagim. oyle umuyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skoc Pares

quote:

dusurmek degil, ona kavusamamak ona olan askimi alevlendiriyor, en azindan arkadas olunca eskisi gibi koru korune asik olmayacagim. oyle umuyorum

Şu aşk akıl işi değil bak bende böyleydim ama sallayın gitsin akışına bırakın.Eğer bir şeyi istiyorsan ve çok üstüne gidiyorsan asla gerçekleşmez bu hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir diye bir söz var çok gerçekci

• oylede, o da bir cesit avutma sekli en olmadik seyler beklemedigin anda gerceklesir felsefesi ile..
  • quote:

oylede, o da bir cesit avutma sekli en olmadik seyler beklemedigin anda gerceklesir felsefesi ile..

Boş beklentiler boş hayal kurup vaktini harcamandan çok daha iyi bir yöntem test edilmiştir
  • Bir erkek mutlu olmak istiyorsa kadına ve paraya ihtiyacı olmadığını anlamalıdır-Berkay Kılıç

Mutluluk sadece şükretmekte var.

Ben yapamıyorum ondan vazgeçemedim sen vazgeçmeyi dene.

Başkasına aşık olmaya çalış ve buna kendini inandır.
  • Dostum lafin iyiymiste aylardir sevgilim yok karnimi doyuracak kadar param var ben biliyorum, yasadim kadinsizda parasizda mutlulugu. Ama baskasina asik olmaya gelince malesef asik olucagimiz kisileri secemiyoruz

• Zor ama kabullenmek zorundasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tcancan kullanıcısına yanıt
    Hocam bende öyle diyordum da şöyle düşün.Hayatında tanıdığın en iyi kadın (ailen dışında) ,güzel,herkes iyi davranıyor,dedi kodusu yok,ilk gördüğünde de bir şeyler hissetin.

Ben denedim olunuyor hocam ama ilk saçma geliyor sonra ben napıyorum diyorsun sonra bir de onun için üzülüyorsun.

O kızı tanı ben de sevdiğim kızı tanıdığımı sanırdım sonra gerçekten tanıdım içi kötüydü ama bana karşı iyi sayılırdı.Ben hala kötü olmasına rağmen seviyorum.

En yanlış şey birine bağlanırken onunla gelecek hayal etmektir hocam.En kötüsü o gerçekten
  • ne yaparsan yap platonik aşık olduğun biriyle arkadaş olma. 'İyi şeyler birdenbire olur; bu kadar bekletmez insanı. Sürüncemede kalan heyecanlardan ancak kötü şeyler çıkar. Ya da hiçbir şey çıkmaz.'
    ben bu sözün doğrulunu gördüm, sen görme.
  • Böyle olanlar kaybeder sen de biliyorsun.
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    niye dostum denemek istiyorum kaybedicek fazla birseyim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.