Şimdi Ara

Platini'den Beşiktaş'a Teşekkür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maccabi maçında herhangi bir tatsızlık yaşanmaması üzerine UEFA Başkanı bir mektup yazarak Kartal'a teşekkür etti..

UEFA Başkanı Michel Platini, Siyah-Beyazlı kulübe bir mektup göndererek teşekkür etti. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş’ın İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv ile oynadığı karşılaşmada tribünlerde herhangi bir tatsızlık yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirten Platini mektubunda, “İsrail ile Türkiye arasındaki gerilime rağmen, kulübünüz ve taraftarlarınız örnek bir tavır sergilemiştir. Bu nedenle size ve tüm Türkiye’ye teşekkür ederiz” dedi. Siyah-Beyazlı ekibin Maccabi Tel Aviv ile oynadığı karşılaşmada taraftarlar sağduyulu bir şekilde karşılaşmayı izlemiş ve herhangi bir tatsız olay yaşanmamıştı. Bu arada Platini’nin Almanya ile oynanacak karşılaşmayı izlemek üzere önümüzdeki ay Türkiye’ye gelmesi bekleniyor

TIK

• Eyv reis
  • Bundan da gurur çıkar beyler gururlanın
  • Bu gurur hepimizin. Gururlanın Lan.
  • valla bu sefer yerimi erkenden aldım gururlancam şimdi... geçen geç kaldık markus merk bişiler demiş.
  • Platini de Beşiktaşlı oldu tombalaya gel tombalaya
  • e tabi

hazırlık maçında bile sahaya giriliyor bu ülkede

sağduyu şart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gururlanmakta biraz sorun yaşadım bu sabah ama şimdi iyiyim
  • Haydaaa.Gururlanamıyorum.Kotam dolmuş.
  • Gurur Yükleniyor..

Loading....
  • Fernandes konusundan yeteri kadar gurur aldım, burası kalsın
  • bende gurur kotami asmisim daha fazla gururlanamiyodum ki bare onun yerine cadir kuriym dedim
  • one ya baya geç kalmışım
  • Ayrıca Türk Spor Gazetesi Fotogol'de çıkan ana manşeti çok beğendiğini söyleyen Platini, " Tercümesini Fransızca'ya çevirttim, gerçekten yerinde bir başlık olmuş. Bu tip başlıklar tüm Avrupa'ya örnek olmalıdır derken, başlığın ve Mehmet Aurelio'nun Uefa'yı çok etkilediğini söyledi.

• Gururuma kap bulamıyorum agalar dolup taştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Ayrıca Türk Spor Gazetesi Fotogol'de çıkan ana manşeti çok beğendiğini söyleyen Platini, " Tercümesini Fransızca'ya çevirttim, gerçekten yerinde bir başlık olmuş. Bu tip başlıklar tüm Avrupa'ya örnek olmalıdır derken, başlığın ve Mehmet Aurelio'nun Uefa'yı çok etkilediğini söyledi.

Almeida'nin yuz ifadesinin de alcidan kalibi alinip UEFA'nin girisine koyulmasi dusunuluyormus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.