Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sah!n

quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

quote:

Herşeye rağmen bu linkten :http://urun.gittigidiyor.com/K850-KASA-SONY-ERICSSON-FULLL_W0QQidZZ13993195#aciklama siparişi verdim. Bakalım nasıl çıkacak bir kaç güne elime geçer bilgilendirmeyi yaparım.

''ORJİNALLE BİREBİR UYUMLU VE AYNI KALİTEDE KAPAK'' demiş..
    Orjinal değil ama bakalım nasıl bir şey çıkacak...

Bakalım gelince görücez... Telefonu yeşil alıcam diye kafama koymuştum ilk alacağımda sadece mavisi vardı 475 ytl'yi görünce mavi almak zorunda kaldım. Kafama takıldı yani yeşil kapak. Her türlü takarım ben onu Kargoyu aldığımda inceliycem direk bakalım düzgün mü diye değilse ödeme onayını vermeden geri göndericem.

kardeş nereden aldın o fiyata o telefonu??

• quote:

Geri gönderme şansın varsa sorun yok..

Evet geri gönderme şansı büyük avantaj.

quote:

Hepsiburada.com'dan aldım. Şansıma telefon normalde indirimli fiyatı 600 YTL idi. Fakat bende para olmadığından o sıralar alamamıştım ve stoklar da erimişti. Daha sonra stok alrm listesine ekledim telefon gelince haber vermeleri için. Ben maaşı aldığım akşam eve geldim telefonda bir mesaj; K850i stoklarımıza girmiştir diye Açtım hemen pc'yi bir baktım 475 YTL. İnanamadım ilk sonra hemen siparişi verdim ertesi gün yeşil rengi gelmiş mi diye baktığımda stoklar yine tükenmişti Enteresan bir şans yani benimkisi

• quote:

quote:

quote:

Hepsiburada.com'dan aldım. Şansıma telefon normalde indirimli fiyatı 600 YTL idi. Fakat bende para olmadığından o sıralar alamamıştım ve stoklar da erimişti. Daha sonra stok alrm listesine ekledim telefon gelince haber vermeleri için. Ben maaşı aldığım akşam eve geldim telefonda bir mesaj; K850i stoklarımıza girmiştir diye Açtım hemen pc'yi bir baktım 475 YTL. İnanamadım ilk sonra hemen siparişi verdim ertesi gün yeşil rengi gelmiş mi diye baktığımda stoklar yine tükenmişti Enteresan bir şans yani benimkisi

çok iyi dek gelmiş bana da öyle dek gelse ucuza alsak

• quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

quote:

quote:

çok iyi dek gelmiş bana da öyle dek gelse ucuza alsak

Keşke hocam valla büyük zevk yani Bugün telefoncuya gittim yine kapak sormak için işte kaça aldın teli falan dedi mevzusu geçti ben 475 diyince adam kaldı karşımda onda da K850i var 900 YTL verdim dedi telefona

• Sah!n

Çok iyi fiyata almışsın gerçekten K850i'yi.
  • O hepsiburada kampanyasını hatırlıyorum. 499 taksitli havale indirimli 475 di. O zamanlar param yoktu alamamıştım. Gerçekten süper fiyattı.

@Sah!in sonuçları merakla bekliyoruz bakalım ürün dedikleri gibi mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasin186

abi a2 uploader rwf ile yükleme yaptım.hiçbir sorun olmadı.telefon herşeyiyle orjinal oldu ama benim sorun hala devam ediyo.cid 49 olarak görünüyor.aklıma şöyle bir fikir geldi.topse ru'daki eski sürüm main ve fs dosyalarını indirdim.tekrar telefona atıp sonra seus ile güncellemeye çalışacağım.sonucu yarın size bildiririm.

arkadaşlar ne yaptımsa olmuyor.a2 uploader ile eski bir sürümü yükleyip seus ile güncellemeye çalıştım.ama "güncelleme yok" uyarısıyla karşılaştım.artık başka çözüm kalmadı gibi
  • merhaba arkadaşlar,

ben de k850i almayı düşünüyorum yakın zamanda.k850i ile ilgili bazı sorular var kafamda.kullanan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim:

1.)dokunmatik tuşları arıza yapan arkadaş oldumu?bi iki yerde çabuk bozuluyor diye okudum.
    2.)lens kapağı korumasız.bu kullanım ve bozulma açısından bi dezavantaj yaratmıyormu?
    3.)hoparlör sesi nasıl?
    4.)konuşma kalitesi nasıl?
    5.)şarjı ne kadar gidiyor?

şimdiden teşekkürler.bence bi telefonun en önemli özelliği sağlamlığıdır.samsungdan bu yüzden nefret ettim.görüşlerinizi bekliyorum.
  • Dokunmatik tuşlar harika çalışıyor.lens cami sağlam görünüyor.çizilme ve kırılma gibi sorun yaratmaz sanırım.hoparlördeki ses yüksekliği çok iyi ve net.Konuşma kalitesi çok iyi.şarj 5 gün gider.ben devamlı opera kullandığım için günlük şarj ediyorum.w610 kullanırken günlük 2 kere şarj ediyordum.
  • Ben K810i ile takas ettiğim ikinci el bir K850i kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım .Ses ve fotoğraf performansı yeni çıkan driverler ile gittikçe daha kaliteli olyor.

Dokunmatik tuşlarda hiçbir sorun olmadı , kamera kapağı da koruma camı altında olduğu için toz girme olasılığı yok.

Benim telefon en az 1 yıllık olduğu halde şarj sorunu yok, normal şartlarda tam şarj ile 4 gün kullanabiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: waterfall_man

merhaba arkadaşlar,

ben de k850i almayı düşünüyorum yakın zamanda.k850i ile ilgili bazı sorular var kafamda.kullanan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim:

1.)dokunmatik tuşları arıza yapan arkadaş oldumu?bi iki yerde çabuk bozuluyor diye okudum.
    2.)lens kapağı korumasız.bu kullanım ve bozulma açısından bi dezavantaj yaratmıyormu?
    3.)hoparlör sesi nasıl?
    4.)konuşma kalitesi nasıl?
    5.)şarjı ne kadar gidiyor?

şimdiden teşekkürler.bence bi telefonun en önemli özelliği sağlamlığıdır.samsungdan bu yüzden nefret ettim.görüşlerinizi bekliyorum.

1) dokunmatik tuşlar bozulabiliyor. Şayet geçen sene başıma gelmişti. 1 günde servis halletti sağolsunlar.

2) o kapağın üzerinde sürekli el izi oluyor çekimde buğulu bir görüntü yaratıyor sürekli temizlemek zorunda kalıyorsn. bence dezavantaj ama toz girmemesi açısından avantaj

3) hoparlör ve kulaklık sesi mükemmel birçok eski walkman telefondan çok çok daha iyi. Ama tabiki acustic yüklediğin takdirde. 2.02 by desilver akustiğini öneririm.

4) çok iyi net

5) kullanıma bağlı değişir müzik ve kamerayla fazla oynamazsan 4 günü rahat kaldırır.

• Kamera önündeki camın hiç bir avantajı yok. Uzun zamandır camsız kullanıyorum. Kameranın içinde henüz 1 tane bile toz görmedim. Eskisi gibi de silme derdim yok.. Yeni alacak olsam camı yine alırdım..
  • o cam aldırma işi nasıl oluyor peki
  • fiyatı ne kadar şimid bunun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

o cam aldırma işi nasıl oluyor peki

Ben kayanın üstünde telefonun üzerine yatmıştım. Kayanın sivri yeride tam cama denk gelmişti. Öyle 3 parçaya ayrılmıştı. Camın arkasındaki siyah şey yapıştırıcısı.. Çıkarması çok kolay ama kırmadan çıkmaz galiba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: :A.N.T:

fiyatı ne kadar şimid bunun?

konya cin cin de 600 ytl idi fiyatıydı. galiba tüm turkcell bayilerindede öyle olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 3 Ocak 2009; 17:38:46 >
  • Distribitörle anlaşıldığı için sanırım artık büyük ani düşüşler olmaz.
    Gerçi düştü düşeceği kadar...
  • arkadaşlar kulaklık sesinde baya hoşuma giden bi acoustic i vereyim size bi deneyin derim! acoustic ki attıktan sonra ekolayzır ayarlarını şu şekilde yapın:
    1. çubuk 2 tane boş
    2. çubuk 5 atne dolu
    3. çubuk 3 dolu
    4. çubuk 2 tane boş
    5. çubuk ful dolu

http://rapid-share.com/files/179675708/PHF_2_play.wbxml.html (aradki - işaretini kaldırın link açılır)
  • arkadaşlar yeni kullanma imkanı bulduğum k850i cihazımı açmaya kalktığımda tuş ışıkları yanıyor açılıyor gibi hafif bir titreşim geliyor ama ekranda herhangi bir şekilde açılmaya dair bir belirti yok... şarj etmeyi denedim ama kapalıyken adaptörü taktığımda yine tuşlar yanıyor ama ekranda herhangi birşey olmuyor... bunun nedeni nedir? acil cevap lütfen!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

arkadaşlar yeni kullanma imkanı bulduğum k850i cihazımı açmaya kalktığımda tuş ışıkları yanıyor açılıyor gibi hafif bir titreşim geliyor ama ekranda herhangi bir şekilde açılmaya dair bir belirti yok... şarj etmeyi denedim ama kapalıyken adaptörü taktığımda yine tuşlar yanıyor ama ekranda herhangi birşey olmuyor... bunun nedeni nedir? acil cevap lütfen!

daha önce karşılaşmadığım bir durum inşallah bir çözüm bulursun
  • 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.