Şimdi Ara

Plat Ligi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ey güzel dostlar. Biliyorum devamlı bu konu hakkında konu açıyorum ama bıktım gerçekten. Bu Plat Ligi kadar lanet bir lig olamaz. Bu ligi silip atsınlar, oyun daha güzel olur. İnanılmaz bir Boost fazlalığı var. Adam daha ben kırmızıdayken Yasuo'ya ölüyor. Ryze'dan bahsediyorum. Gelsene bana diyor ve takım olarak buna gülüp sövüyoruz. Neyse doğuyor ve ışınlanıyor. Yüzde 20 canlı yasuo'ya tekrar ölüyor. Adamın takım komposizyonuyla alakası yok, saçma sapan pickler yapıyor. Ahh bu Thresh'ler yokmu. Onlardan ne çektiğimi bir ben bilirim bir allah. 200 canla kule dibi miniyon kesiyorum, adam dalıyor ve ölüyor. Napıyorsun dediğimde, Base gitseydin canını doldursaydın sende diyor. Bu nasıl bir mantıktır Ey Dostlar. ADC oynamayacağım diyorum ama Main'im ADC. Başka lanle'de tam verim alamıyorum. Hatta çoğu kez kötü oynuyorum ve bir dahaki oyun tekrar ADC pickliyorum ama inanılmaz derecede saçma adamlar geliyor. Karşı adc pushluyor, Jungle'a gelde free kill alalım diyorum. Boşver kasıl kule altı işte diyor. Bir bakmışım yan çimlerden karşı mid ve jungle geliyor. Kule altı dalarak bizden iki kill alıyorlar. Boşta kaldığı için direk Yasuo pickleyen tiplerden bahsetmiyorum bile. Bir keremi takımıma gelen Morgana yada Yasuo bir iş yapamaz ? Karşıma gelse yemin ediyorum tek atan bir yasuo olur. Morgana gelse her q'yu mübarek sanki dünyanın en iyisi gibi atar ve tutturur ama benim yanıma gelen Morganalar fail üstüne fail olur. Güzel bir Duo lazım. Şart yani başka yolu yok.

Ağladım hep ağladım ama artık yapacak başka bir çözüm yok.

• Plat2 de çok tıkandım ben ilk çıktığımda başka zorluğu yoktu
  • nick yolla gireriz
  • Bende orada tıkandım kaldım. 70-80 puana çıkıyorum, tamam oldu bu sefer çıkıcam diyorum. Başlıyor embesiller gelmeye.

@ZeroKinTR Sir Hobbit Nick'im.
  • Şu anki platların hepsi geçen sezonun bronz ve silverları.Onun için bronz-silver-plat hiç bi fark yok.Hepsi aynı halt.%0 oyunculuk,%100 ego.
  • Vallaha öyle hocam. Ya karşı jungle Evelyn ama bir Allah kulu pembe totem almaz mı ya ? Bir sürü saçmalık var, adamlara birşey söyleyemiyorun ana avrat kayıyorlar. Nasıl çıkılcak bilmiyorum, çıkanada helal olsun diyorum.
  • Plat tan çıkabilceğime inanmadığım için bıraktım ranked'ı tavsiye ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ŞAhin kullanıcısına yanıt
    Hocam normal oyun yüzdesi pek iyi değil. Girdiğimde cidden çok low'lar geliyor. Her oyun adamı kırmızısında kesiyorum, adam kırmızıya giderken çimleri kontrol etmiyor ve can pot'unu kullanmıyor. Yarı canla başlıyor kesmeye, sonrası belli zaten. İlk kan döküldü. Onlarlada kendini mi tatmin ediceksin ? Lee ile dünyanın en iyisi gibi oynuyorum yemin ederim Halbuki çok fail olurum Lee ile.
  • Suan ki lig sisteminde plat a çıkmak gerçekten çok kolay. Bunu bile basaramayip boostla çıkanlar rezil ediyorlar oyunları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    İki hesabımı Plat 5'e çıkardım, oynadım plat 4 oldum düştüm felan. Sonra inat ettim ve biri Gold 1'e tekrar düştü. Halbuki Plat 5'e çıkana kadar ikişer lig atlıyordu o hesap. Neyse diğerini denedim, gerçekten Plat 5'ten çıkmanın imkansız olduğunu anladım. Sonra plat 2 hesap buldum satın aldım. Güzel gidiyordu girdiğim maçlar. Güzel oynuyordum devamlı felan bir baktım 90 puana gelmişim. Tamam dedim oluyor bu iş derken başladı o saatte sonra embesiller gelmeye. puanı 20 düşür tekrar 90 yap tekrar düşür tekrar yap, bıktım artık böyle bir olay olamaz. Keşke ligler sıfırlansa da, kurtulsak şunlardan, hak eden o sıra çıkar çıkacağı yere zaten. Bunlar ondan sonra sorun olmaz.
  • Onlar boots değil, Asosyalliğin dibine vurup 1k dereceli maç atıp plat 5'den çıkamamış insan sürüsüdür. Ligi ne olursa olsun. Maç öncesi ve maçta yaptığı hatalara rağmen oyunu çevirmeye ve flame yapmadığı sürece, o maçı kaybetsekte report kullanmıyorum. Onun dışında takımda egosu tavan, oyunu vasat oyuncu var ise reportluyorum. Sonuçta rakip bize üstünlüğü kurmuş ve takımda birisi sürtüşme yaratacak kelimeler kullanıyorsa zaten o oyunu çeviremezsin.

Ben İnsanların yaptığı hataları üzerinden oyunu kaybetmek yerine, yapabileceğin en iyisini yaparak oyunu kazanmaya çalışıyorum. 1 Günde 2 Dereceli maç kaybettiysem ve keyfim kaçtıysa o gün dereceli atmıyorum. Vaktim varsa Normal oyun ile oynamadığım şampiyon ile pratik yapmaya çalışırım. Mesela dün ori ile normal attım ve oynamayı beceremedim. Onun dışında Vel koz ile Support oynayım dedim az da olsa oynamayı başardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal oyunda bende kafa dağıtıyorum güzel oluyor. TW jungle denemiştim geçen ama işte bir hedef yok :( Herkes Troll takılıyor zaten normal oyunda ama işte bir yerden sonra güzel olmuyor.
  • Şuanki platta geçen senenin silver-goldları olduğu için oyun seviyesi düşük. Platta tıkanıp kaldıysan muhtemelen orayı hakkediyorsundur. Çünkü arkadaş listemde ne kadar platta tıkanan oyuncu varsa oradan yükseğini hakketmeyen insanlar.

Milletin yaptığı pickleri kafayı takacağınıza kendinizi geliştirin. Ben ne zaman outpick olduk desem 20-25dkda oyunu kazanıyoduk yani çokta önemli birşey değil yapılan pickler.

Birde soloqda çok çok çok iyi adc oynamıyorsanız adc almayın. Çünkü bakarsanız görürsünüz soloqda yükselen ortalama oyuncular support ve jungle oynayarak yükselir. Açın bakın diamonddaki oyunculara çoğunun en çok oynadığı herolarda leesin-thresh vs görürsünüz çünkü soloqda oyun bunlarla kazanılıyo en azından diamond1+ya kadar. Fightı bunlar başlatıyo, adcyi bunlar koruyor, call bunlar veriyor gibi.

Hatta arkadaş listeme bir tane vayne oyuncusunu almıştım çocuk ciddi manada iyi vayne oynuyordu supportuyla plat2ye kadar çıktı.Sonra duo girmeyi bıraktılar supportu challenger oldu adc diamond5e zor çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Normal oyunda bende kafa dağıtıyorum güzel oluyor. TW jungle denemiştim geçen ama işte bir hedef yok :( Herkes Troll takılıyor zaten normal oyunda ama işte bir yerden sonra güzel olmuyor.

hedef yok ?

Hocam Normal oyunlar benim gözümde Pendikspor ile Fenerbahçe maçı gibi birşey, Lig olarak rakipten ne kadar düşük olsanda üstünlük sağlamaya çalışıyorsun. Tecrübe olarak rakip takım senden ne kadar iyi olursa olsun sende hata yapmamaya, kule altı oynamaya ve refleksi daha hızlı şekilde kullanmaya odaklanıyorsun.

Ayrıca oynayacağın metada rakip oyuncu ile aynı şampiyonu oynuyorsan eksik ve hatalarını daha iyi görebiliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Platin ve diamond ligi sezon 3'ün silver - bronze'larıyla dolmuş ve kendini birşey olmuş sanan bir kesim var. Doğal böyle olaylar.
    Birde elo boosterların sürekli senin oyununa düşmesiyle birlikte yapılan lose streakler çok etkiliyor.
  • ekle :khanjui
  • Lanet bi lig cikmaz olaydim ya seri macima kadar win streak yaparak cikiyorum seri macima ne kadr andaval insan varsa bana yolluyor riot garezi varmiş gibi sinir küpü oldum.Cogu şişirilmis herif plattakilerin

• benim plat 4 sorunluydu ya. 1 kez 99 1 kez de 96 lp'de kaldım daha da yükselemedim. plat 5'te hiç kaybetmiyordum hatta 4 kez plat 5'e düştüm lose almadan yine plat 4 oldum ama ne zaman plat 4 oluyorum oyunla alakası olmayan kişiler geliyordu.
  • bir elo hell'e giriyorsun giriş o giriş kurtulana aşk olsun adam yasuo alıyor öyle böyle değil feedliyor hadi neyse birde seçim ekranında kombo yapabilecek bri hero aldırtıyor oyunu yine kazanıcaz adam tf ler başlamadan beyler k.b pikniğe gidicez çıkmam lazım diyor platt 2 den 5 e düştüm direniyorum
  • Ne dert ediyosunyz bu kadar oynayın işte oyununuzu takmayın liginizi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.