Şimdi Ara

Plat Ligi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Platinde ADC oynuyorsan safe pickler yap(Lucian-Caitlyn-Ezreal).İşin supporta kalmasın hatta support için heal bile atma (adam salaksa) wardını da olabildiğince kendin at 1 tane normal ward alıp drakein üçlüsüne at diğerini de ninjagang(doğru olmayabilir ) yapılan yere at.Farm odaklı git ve ölme kill zaten alırsın.Bu mantıkla devam edersen o ligden çıkarsın.

Ha bu arada takımını çok suçlama kendini de suçla dün oyunda 8.dakikada 21 farmlı irelia vardı, 2 tower vermişti herkes sövüyordu bende botu ağlatmıştım ve roam yaparak midi de kastırdım 17-3-6 gibi bi skorum vardı.Kule alamadık bişey yapamadık adamları kestik kesmesine yenildik.Temelden bakarsan suç ireliada ama çoğu tf de daha iyi pozisyon tutsaydım okadar kasmış Lucian ile kesinlikle free win alabilirdim.İşin kendin yönüne bakmak seni çok geliştitir.

Dipnot:Gece 12 den sonra TR'de özellikle 3 duo falan girince normal oyunda karşına sürekli Diamond atıyor.Böyle böyle kendimi çok geliştidim normal maçlar oynayarak.Arakadaşlarınla dene derim.

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Ligi takmıyoruz. Ligdeki mallar yüzünden oyundan zevk almamaktan bahsediyoruz. Üstelik senin amacın eğlenmektir, benim amacım yükselmektir. Bu değişiklik gösterir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Ligi takmıyoruz. Ligdeki mallar yüzünden oyundan zevk almamaktan bahsediyoruz. Üstelik senin amacın eğlenmektir, benim amacım yükselmektir. Bu değişiklik gösterir.

İstediğin kadar yüksel hep aynı muhabbet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de ki oyuncular insanı hem oyundan hem hayattan soğutuyorlar.
  • quote:

• Sypex kullanıcısına yanıt
    İyi hoş diyorsunda, Top lane'den jax'ın gelip sana tek atmasını nasıl engelliyeceksin ? Kite'nin dibine soktum adamı ama her tf'de olmuyor bu. Adam yandan sağdan soldan bir atlıyor üstüne. 3 tane vuruyor fazla değil.
  • an4cond4 kullanıcısına yanıt
    Kendini geliştiriyorsun zaten ama sadece bir adc kasmışsa nasıl taşınsın bu oyun ? Geçen karşıma bir Darius geldi, yemin ediyorum dakika 25'te adam günateşi pelerini, çivili zırh, ruh gömleği, ninja tabi ve hydra'nın bir parçasını tamamlamıştı. Şimdi sen bu adama ne yapabilirsin ki ? Vurduğum hiç birşey işlemiyordu adama. İstediğin kadar pozisyon al, senin takımın direk eriyor zaten bu gibi durumlarda. Tek başına 5 kişiyi mi alıcaksın yoksa ? Şahsen bir "Piglet" değilim ben.
  • quote:

Kendini geliştiriyorsun zaten ama sadece bir adc kasmışsa nasıl taşınsın bu oyun ? Geçen karşıma bir Darius geldi, yemin ediyorum dakika 25'te adam günateşi pelerini, çivili zırh, ruh gömleği, ninja tabi ve hydra'nın bir parçasını tamamlamıştı. Şimdi sen bu adama ne yapabilirsin ki ? Vurduğum hiç birşey işlemiyordu adama. İstediğin kadar pozisyon al, senin takımın direk eriyor zaten bu gibi durumlarda. Tek başına 5 kişiyi mi alıcaksın yoksa ? Şahsen bir "Piglet" değilim ben.

Ben zaten soloqda adc oynama dedim o dariusun yari itemide olsa seni keser cunku. Supportuna bagimli kaliyosun cogu kez kite yapiyorum diye gecinsenizde bu imkani size support sunuyor. Bu nedenle yukselmek icin oynuyorsaniz support jungle olmadi mid oynayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.