sil < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-897E26C8C -- 18 Ağustos 2023; 9:59:32 > |
si

-
-
bu yazı tipini ve renkleri değiştirirsen iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
l
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-897E26C8C -- 28 Nisan 2022; 21:27:58 > -
l
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-897E26C8C -- 11 Mart 2022; 20:52:25 > -
Sonuçlar güzel, iyi çalışmalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
foruma azılı bir rakip gelmiş :D başarılar hocam
Teşekkür ederim size de.
-
Hocam o parantezlerdeki sıralama mı ben siteden sonucuma ulaşamadım da 93 tyt 45 civarı da ayt yapmışım zor bir deneme değil miydi sizce de
-
evet sıralama.
bence ayt matematik kısmı sınava çok çok yakındı gene sınavdaki gibi nitekim yapılabilir ortalama bir on on beş soru gördük hatta basit ama lti kısmında tamamen basmışlar. yollar çok uzundu ve çok bilinmeyen vardı ben açıkçası çok zorlandım. fen kısmına yorum yapamayacağım ama orası zor değildi hatta basit bile denebilir fizikte zor sormamışlar tamamen benim konuları unutmamdan dolayı bir sorun yaşadım.
tyt kısmı ortanın üstüydü 93 net gayet iyi yapmışsınız.
Birden fazla arkadaşımdan ayt matematik için kendimi 2021 sınavındaki halimde hissettim falan demişti ki benden de o kadar. 30+ matematik neti yapabilene helal olsun şu dönemde diye düşünüyorum. Forumda falan gördüğümde buydu ayt mat hakkında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-897E26C8C -- 16 Ocak 2022; 18:10:1 > -
Hocam tyt matematik denemesi olarak ne önerirsiniz toprak aldım çok kolay geldi geliştirmedi fazla hız ve rengi de fazla beğenemedim direkt 345 mi alayım ne yapayım sizce
hız ve renk'in ilk 4 denemesinde fark ettiğim şey her deneme bir öncekinin kopyası şeklinde zorluk seviyesi bir bir artarak gidiyordu çok monoton geldiği için bs'ye geçtim tekrardan bitince bende 345'e falan yöneleceğim hız ve renk'e dönesim yok gibi şu an ayt kısmında çözüyorum ama çözecek fazla kaynak yok diye. belki tytde de son 4 denemesini çözerim.
-
Al benden de o kadar. O 3.denemedeki mental çöküntü bende de oldu
@ilkbinegirecekadam da çözüyordu. İlerleyen denemelerde daha saçma seviyede olanları da varmış. Değişik bir deneme.
Hocam hatırlatmayın bir daha asla elimi sürmem ona :D orijinal ve 3D ile branş denemesi sezonunu kapatacağım artık
TYT netlerimde herhalde ağırlığı aytye vermemden dolayı düşüş var daha iyi de yapılırdı da ayt karşılığını hiç alamıyorum LTİ ler epey zor geldi hele de o türev sorusu kendimi cidden gerçek aytdeymiş gibi hissettim fen kısmında da ayrıntı sorulmuştu tabii ben de unuttuğum için kaçırdık baya
Aytyi 60-65 üstüne sabitleyebilirsek çok güzel olucak ama şuan hiç umut verici değilll
Benzer içerikler
- nesibe aydın fiyat 2025
- notability fiyat
- apotemi integral pdf
- diş hekimliği pişmanlıktır
- ayt edebiyat nasıl çalışılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X