Şimdi Ara

Plakaya istediğin harfi alma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün trafikte bu arabaya rastladım adam arabası BMW diye plakaya BMV harflerini yazdırmış.
    Mesela bende 34 SMH diye bir plaka almak istesem verirler mi masrafı ne kadar olur?

• Emniyete bağış yaparsan alabilirsin, bağış miktarı plakaya göre değişir. SMH isim ve 99 adet olduğu için pek ucuz olmayacaktır. Tabi bu seriler boşta ise...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki harf olunca 150 liraya alan da var. Üç harf daha pahalı ama arkadaş BAL için 2000 lira vermişti. smh 1000 lira civarı da olabilir. Tabi boşta varsa.

Fiyatı şubeye gidip sorunca öğrenirsin ancak. Onlar belirliyor harfe göre.

• 3 harf ve bir isim olanlar yani CAN ECE tarzı olanlar gerçekten pahalı. Tahminime göre SMH de pahalı olacaktır hem az bulunuyor hem de talep çok.

Bağış yapacaksın artık 5 bin TL de olabilir 2 bin de
  • böyle şeylere önem verenleri anlamıyorum.bazılarıda ismini yazan kolye kullanırbana gereksiz geliyor.

• Bağış :))))))))))))

• Cevaplarınız için teşekkürler.
    Bu arada başka birşey dikkatimi çekti BMW'nin arka stopları Fiat Albea stoplarıyla aynı değil mi?
    Stopların üst kısmını paintte yok edip tekrar baktım aynı Albea

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

Cevaplarınız için teşekkürler.
    Bu arada başka birşey dikkatimi çekti BMW'nin arka stopları Fiat Albea stoplarıyla aynı değil mi?

Ahahahahahahaa güzel tespit ama silin o yorumu ve fotoğrafları hemen hocam. BEEMVE fetişistleri bombardımana tutar sizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

Cevaplarınız için teşekkürler.

Üste Siyah Bant Çekmiş Ondan Öyle Gözüküyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu konuya çok antipatiyle bakıyorum. Bilemiyorum ben mi değişik bir insanım. Bedava da verseler özel plaka kullanmam. Tesadüfen aracıma ismimi, tuttuğum takımı, desteklediğim partiyi vb. gibi şeyleri çağrıştıran plakalar denkgelse değiştirmek için uğraşırım.
  • Harf basi 1.500 lira verirsin. Tabi yanyana geldiginde anlamsiz olan harfler icin. mesela CBD isminin soyadinin bas harfleridir oyle alirsin. BRK, EGE, EMN, MRV gibi direkt isim plakalar 15 binden baslar

• herkes kendi bildiğini yazıyor galiba ama bursada 50 liraya istediği iki harfi seçen arkadaş da var.

benim verdiğim diğer örnekler Adana için, arkadaşın yolda gördüğü araç plakasının olduğu şehir yani.

istiyorsanız korkmayın gidin sorun. iki harf seçmece 150 lira üç harf 2 bin lira ama anlamlı olunca. smh çok da anlamlı bir kelime olmuyor daha ucuz olması olası.
  • bunun belirli bir tutarı yok polisler ne tuttururlarsa alıyorlar

06 ag 1910 için ankaragücünden bir yönetici 250 bin tl verdi

06 ag xxxx bedavaya aldırlar

çok çok özel değilse cuzi rakamlara çözülebilir ama özel bir plaka ise rakam epey uçuyor
  • 5 yıl önce sonu 00XX (memleket kodu) için 1500 lira (bağış) istemişlerdi...

Zaten böyle talep görecek rakam ya da harfleri saklıyorlar katalogdan seçiyosun... tabi bağlı oldugün ilçe trafiktekilerle sınırlı seçebileceklerin...

Ya da önce plakayı bulduğun ilçede yaşayan birinin üzerine alıcan arabayı sonra kendi adına devir yapıcan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 23 Ekim 2017; 22:22:9 >
  • geçen 34 MİT 54 plaka gördüm özelmi ne :D

• Herkes emniyetten plaka seçme olayından bahsetmiş ama bunun dışında istediğin kelimeyi plaka olarak alma şansın var. Tabi bunun da bir bedeli var, her yıl devlete ödeniyor.

• Ne olurdu şu plakalar "O" harfi ile başlayabilseydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.